Truman
Elita
- Poruka
- 24.025
e, fala im na pedeveju, a ko preživi ovu glad, pričaće...
boli đoka srbiju za mene, boli i mene za nju...
Iz istog razloga mi ne pada na pamet da se prijavljujem da plaćam porez.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, fala im na pedeveju, a ko preživi ovu glad, pričaće...
boli đoka srbiju za mene, boli i mene za nju...

N3W, na to shto mi je u srcu sunca, ili po tebi ni na shta, sad sam se setila da ti kazimi nisi ni komentarisao...![]()
Aha, kapiram sad. Stepeni su bitniji od minuta. U stvari, gledati minute je bino samo kada je reč o podeli kuća. Čak i kada je planeta na par stepeni od nove kuće, apsolutno je tačno da se može smatrati da je već ušla u sledeću kuću.
Orbis oko planeta, ma koje da su, imaju isti upliv kao i kada su 4*50' (četiri stepena i pedeset minuta) od druge planete, u ovom slučaju Sunca. Malo je drugačije kada je isključivo Sunce u pitanju i to kada je u nekom znaku. Recimo vaša kćer je na samom kraju Bika, 4-5 minuta kasine i bila bi rođena u znaku Blizanca.![]()
S obzirom da je u Blizancima, to su odmah problemi sa prstima, rukama i plućima. Sad, zavisi u kojoj je to kući. Takođe su problemi sa narodima u znaku Blizanaca (Italijani). Ako su cigarete prisutne, to bi bilo izuzetno opasno jer naglašava preterano konzumiranje cigareta (Saturn pojačava loše uticaje na osobu kada je na Suncu).
U Blizancima može i da ukaže na odsustvo Oca, već u ranom detinjstvu. Takođe ukazuje i na operacije u ranom detinjstvu i moguće operacije, mada zavisi od toga u kojoj se kući nalazi. To će biti, najčešće, ožiljci sa leve strane tela (ako je Saturn u kućama 10, 11, 12, 1, 2, 3), odnosno ožiljke na desnoj strani tela (ako je Saturn u kućama 4, 5, 6, 7, 8, 9) . Kasnije u životu može da donese problem sa vidom.
Sa druge strane, one pozitivnije, daje ljude koji su pretežno pošteni i apsolutno svoji, u blizancima daje apsolutne pobornike slobode (misli, dela, čini, oslobađanje tradicije itd). Trenutnih dve do dve godine i šest meseci se može osećati povećana napetost zbog Strelca ili Jarca (Saturn je u Strelcu), što dolazi kao opozicija (može da bude i neka ljubav ili može da se oseća prisila na nešto, po pitanju posla, ljubavi, treba neka odluka da padne, što se kaže, koja može da promeni život ili se makar takvim čini).
Pozdrav!

Decoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
stigla kafica
![]()

pas kog sam svojevremeno imala je SAM naučio da donosi cipeleе хвала куцо
pas kog sam svojevremeno imala je SAM naučio da donosi cipele
to jest - određene patike koje sam navlačila kad ga vodim u šetnju
samo se pojavi sa patikama u zubima

jao jao jaoJaaoo, što je sladak (slatka)...
Pogledajte prilog 416607
Evo su moje dve kad su bile male (pre dve godine)...
Bez kafe, doduše...
Dobar dan![]()

pa bogami tvoj Žuća i moj Đole lakše shvate određene stvari od nekih ljudiзнам, причао ми Жућа![]()
umejuI onda kao oni ne umeju da govore...![]()
umeju
evo Đole kad mu se baš jako išlo u WC - zalaje i njuškom pokaže na guzicu - to bi značilo - ''požuri bre- frka mi je''![]()
ne vidi se slika Salič dragi
Pa kujice su poznate da su usvojile i odgajile najrazčitije živuljkeZnam, i ova moja tek što odistinski ne progovori...
I stalno pazi mačku kao da je njeno štene...

homo ''sapiens'' je najgori predatorUvek se takvih primera setim kad vidim našu dragu vrstu kako zveruje po planeti...![]()
, pogotovo što je "homosapiens"... 
oholost je najtipičnija ljuska osobinaJeste, pogotovo što je "homosapiens"...
![]()