ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamisli da sam na sajmu našla knjigu za 300dindži, koju godinama samo ja uzimam iz biblioteke povremeno, preciznije-niko je nikada nije ni uzimao na čitanje, samo ja :rotf:
Prvo sam bila šokirana zbog cene, a onda sam se obradovala :lol:
Inače, čitam mnogo žanrova, što stručnih...što nestručnih...tako da svašta mene obraduje, nije teško :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:super:
tako i ja, a bio je i neki lik koji prodaje antikvarne knjige, dobijala sam spisak knjiga do nedavno...Ne više, ne znam zašto...Povremeno sam i poručivala.
na stanici busa u mom kraju imam čak TRI akvizitera
i tu sam ponovo kupila knjige koje sam svojevremeno pozajmila nekom i više ih nisam videla

ja sam gomilu knjiga kupila od akvizitera na ulici
često i polovne ali dobro očuvane

Nema toga kod mene ili bude jako retko...

Zamisli da sam na sajmu našla knjigu za 300dindži, koju godinama samo ja uzimam iz biblioteke povremeno, preciznije-niko je nikada nije ni uzimao na čitanje, samo ja :rotf:
Prvo sam bila šokirana zbog cene, a onda sam se obradovala :lol:
Inače, čitam mnogo žanrova, što stručnih...što nestručnih...tako da svašta mene obraduje, nije teško :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:super:
tako i ja, a bio je i neki lik koji prodaje antikvarne knjige, dobijala sam spisak knjiga do nedavno...Ne više, ne znam zašto...Povremeno sam i poručivala.

Ja naso za 200 a nije bojanka :lol:

Mada mislim da su u Nisu nize cene nego u Beogradu...

Šta ,,vaspitanje" pa koliko vidim svi smo vaspitani, kako tako...Ovo je 21.vek
Kapiram i ja da je lakše kupiti bilo šta što odokativno proceniš u kakvom je stanju, ali nisam imala loša iskustva kada nešto naručim preko neta-a.

Ti nisi ali znam ljude u RL koji jesu, mada je to bilo i do kurirske sluzbe.

Glavni problem mi je otac koji u se u sve trpa te ako nesto ne bude kako treba necu znati da li je do posiljke ili sto je mesao svoje prste i nos.

Ja sam se baš dobro nakupovao preko kurirskih službi :mrgreen: Jedino ne naručujem hranu, mada ponekad naručim roštilj i odem da pokupim kada sam u škripcu sa vremenom.

Jedan od boljih sajtova za kupovinu je eponuda, mada nemaju listu baš svih prodavnica i preduzeća. Nikad nije bilo lakše načiniti kupoprodaju stvari no u današnje vreme i to radi na teritoriji cele Srbije.

Inače, kupindo izbegavam jer na njemu ima puno prodavaca koji samo preprodaju stvari koje inače otkupe. Volim da kupim novo i sa garancijom. Limundo kako kad bude jeftinija varijanta jer ono što vežina ne proda na kupindu, kasnije vrši licitaciju na limundu. A ima veoma vrednih stvari za koje ljudi jednostavno nemaju pojma i žele da ih se otarase, pogotovo tehnologije. Tipa neispravne konzole za 10 dinara, a unutra delova ihahaj :mrgreen:

http://www.eponuda.com/

1673t36.gif

Dobar dan... hm, lep i sunčan mraz danas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back