ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam davno na koncertu Stonsa
Na Austrijance sam mislila
Sve ostale prepoznam po urlanju
A da ti ipak prijaviš murji te divljake
Ako ništa-verovatno nemaju državljanstvo pa će malo da se useru
Ili možda imaju papire?

ma zaštićeni su ko beli medvedi, sve im pušteno na volju
ne daj bože da ih i popreko pogledaš, odma reaguje policija
švabe imaju kompleks svoje fašističke istorije, plus Hitlerovska kolevka, pa sad idu iz krajnosti u krajnost, sa oni kao fini prema garavima,
anti-rasizam i ta sranja

kako živite sa komšilukom ?
ova moja zgrada, mislim da je najgrđa u celom Beču, samo slonovi što ne žive ovde
a ova crnačka stoka gore iznad skače i divlja svakodnevno...primitivci jedni neotesani divljački,
podižu mi pritisak i noć i dan

Uglavnom dobro jer ih retko vidjam :lol:

Srećom živim u kraju gde su ljudi prilično uviđavni i kulturni te nikad nisam imala problema sa komšilukom
A i živim u starinskom stanu sa nenormalno debelim zidovima i visokim plafonima
A da im se ti pojaviš sa sve kučićima i pripretiš milicijom
Verujem da se u Beču poštuju zakoni o redu i miru
Inače sam kad sam posetila Beč primetila da većina ljudi na ulici tiho govori
Zato sam jedino i razabrala urlanje neke naše zemljakinje koja je terala sina da kupi neke papuče
"Majmune,kupi papuče"!!!!!!
"Neću!"
"Kupi majmune!!!!!!!!!
Itd:zcepanje:

Agi bre :sad2:
Ti zidovi ti smanjuju trosak za grejanje i hladjenje...

Je l' to vojna zgrada?

Moze novo kofance da se zove

Welcome to the tavern in the grove
Where ancient spirits live and rove

The moon is rising high foreboding what the night will bring
The crystal-ball reveals the hidden truth at the "Black Hand Inn"

:zurka:

razumem da se neko i prodere, i da lupi i da pusti glasnije muziku,
ali bre sve ima svoje granice...ovi svakodnevno, danonoćno prave HAOS
verovao ili ne, luster mi poskakuje i to bukvalno kad se razlupaju gore

hehe, ako te teshi ima i gore...:p

hm, u sluchaju da preselish a u maleru si, dobicesh josh gori komshiluk, a ako budesh imao srece reshio si problem...

Većina mojih komšija su snajper-babe.

Na NBG je bilo kafića i klubova do kasno u noć, i sada je tako ali malo manje. Čuvati se presretača i narkomana.
Cerak je donekle dobro izolovan, treba samo kupiti dobra vrata sa izolacijom i desetak brava.
Voždovac - previše lopova i kriminalaca.
Zvezdara - zanimljivo mesto, zavisi od lokacije do lokacije.
Mirijevo - na uglu civilizacije.
Centar - iza starih, polomljenih brava i gvožđurije navire buržujska elita sa ekstra modernim stanovima. Spolja izgleda kao da je bomba pala (verovatno i jeste). Čuvati se romskih presretača, napadaju devojke pogotovo, a zaštićeni su. Idu u grupama od po troje, obično drže jaknu preko ruke i često imaju noževe. Jedan drugog čuvaju i operišu po autobusima i tramvajima.
Dorćol - Nagazne mine na svakom koraku, bolje da se preimenuje u ''Kućeći raj''.
Zemun - Što ideš dalje sve više si na Divljem zapadu.
Besni Fok - Dimenzija X
Vinča preko leta - Komarci, komarci, komarci. + Deponija + Boga pitaj šta još

nuklearni_institut_vinca.jpg

A komšije su svuda nenormalni ljudi, čak i oni najkulturniji su tek priča za sebe. :hahaha:
Visoki ljudi sa crnom kosom i crnim stilom odevanja su za njih posebna opasnost. :mrgreen: Nikad ne znaju da li će iz rukava da izleti kojot ili lav :mrgreen:

hehe, ako te teshi ima i gore...:p

hm, u sluchaju da preselish a u maleru si, dobicesh josh gori komshiluk, a ako budesh imao srece reshio si problem...

pa to je ono, mačka u džaku
e pazi, ne bi ni valjalo da su recimo u zgradi sve švabe, onda ja ne bi smeo da pisnem,
morali bi da lebdimo zajedno sa kučićima i komuniciramo pantomimom :mrgreen:

kakav je tvoj komšiluk ?

pa to je ono, mačka u džaku
e pazi, ne bi ni valjalo da su recimo u zgradi sve švabe, onda ja ne bi smeo da pisnem,
morali bi da lebdimo zajedno sa kučićima i komuniciramo pantomimom :mrgreen:

kakav je tvoj komšiluk ?

haha, bio je podnoshljiv dok nisam otvorila kafanu, poshto sam slabo i bila doma...:p sad s jedne strane imam one koji mene prijavljuju, u svom lokalu one koji pokushavaju da mi naprave problem, a ispod mog stana je josh jedan lokal u kojem je svako malo frka, pa kad me probudi vriska u 2 nocu prvo se vec po automatizmu hvatam telefona i pitam svoju konobaricu jel kod nas sve ok, a onda zraknem s prozora koliki je haos van i tako...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

u prevodu, hronichno sam neispavana, tankih zivaca i trudim se da ostanem normalna...:p

haha, bio je podnoshljiv dok nisam otvorila kafanu, poshto sam slabo i bila doma...:p sad s jedne strane imam one koji mene prijavljuju, u svom lokalu one koji pokushavaju da mi naprave problem, a ispod mog stana je josh jedan lokal u kojem je svako malo frka, pa kad me probudi vriska u 2 nocu prvo se vec po automatizmu hvatam telefona i pitam svoju konobaricu jel kod nas sve ok, a onda zraknem s prozora koliki je haos van i tako...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

u prevodu, hronichno sam neispavana, tankih zivaca i trudim se da ostanem normalna...:p

pa tebi ej super, posao ti je blizu, odmah ispod, ne moraš da pališ auto ili juriš po prevozima :D

da, naravno, razumem, sve su to stresovi koji istanje nerve pa je čovek živčan i na cvrkut ptica maltene

Zato sam je sada Grok (Gročanka, iliti stanovnica Kaluđerice u Grockoj).

Komšije su preko ograde levo, desno, iza i preko ulice, a iznad i ispod - NEMA - :zaljubljena::zurka::srecan:

Još nas pitaju - sa Slavije ste došli OVDE? (i gledaju nas kao da smo pomerili pameću)

Kažem im da slobodno idu tamo da žive. Ja sam 44 god i više :ljutka:

AAA, kad 27.12. da odem do Napolija da malo danem dušom. Vreme tako sporo leti...dajte neku utehu.

:zkez:
Mislio sam da je život dve, tri čase rujnog vina
vrisak žena sa kolena i jecaj violina
voleo sam mnoge dane, mnoge noći nisam spavao
ženama sam život dao, a kafana mati bila.....

Adio mare, adio bella napoli
adio sole mio, adio moja ljubavi.....

Sada moja kuća truli, ne tišti me zato jad
ženama sam život dao i ostaću uvek mlad
mislio sam da je život dve, tri čaše rujnog vina
vrisak žena sa kolena i jecaj violina....

Adio mare, adio bella napoli
adio sole mio, adio moja ljubavi.....

Zato sam je sada Grok (Gročanka, iliti stanovnica Kaluđerice u Grockoj).

Komšije su preko ograde levo, desno, iza i preko ulice, a iznad i ispod - NEMA - :zaljubljena::zurka::srecan:

Još nas pitaju - sa Slavije ste došli OVDE? (i gledaju nas kao da smo pomerili pameću)

Kažem im da slobodno idu tamo da žive. Ja sam 44 god i više :ljutka:

Tamo ide jedan od najozloglašenijih autobusa što se tiče gužve i paljevine.

LINK

Ne znam kada ovo beše tačno, gledali smo aspekte za taj datum i bilo je puno požara autobusa te nedelje u GSP.

---------

@TOPIC : Pro Tip : Egzaltacije planeta u znakovima su samo na specifičnim stepenima, a ne u celom znaku.

Poslednja izmena:
Ne poznajem Grocku ali imam dobru drugaricu - kolegincu slikarku koja je prodala stan na NBG-u i kupila kuću sa imanjem u okolinii Grocke
a sve ovo pišem jer je naslikala predivne predele oko Dunava iz tog kraja
pa donekle mogu da zamislim

- - - - - - - - - -

Vece..:heart:
Grocka je bas lepo naselje,,ima planine i s,jedne i s,druge strane.
kakve crne planine u Grockoj:zcepanje:
Oko Bgd-a su samo dve planine - obe ugašeni vulkani - Avala koja je u stvari brdo i Kosmaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back