ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mene u meditativnoj siesta pozi na terasi
Pijem kafu sa Cicojkom u krilu i odmaram oči gledajući oblake iznad šimšira koji mi je dva metra visok

Čitam:
Pijem kafu sa Cicojkom u krilu i odmaram oči gledajući oblake iznad šišmiša koji mi je dva metra visok
i kontam - to nije šišmiš već zmaj! :eek:

Izgleda da sam zreo za odmor ili penziju...

200gr. kafke... :lol:
mogu ti reći da preterujem sa kafkom
možda je od toga bag:zcepanje:
images

E zato je izmišljena jutarnja kafa, onako natenane dok intelektualno sokoćalo podiže sistem...
odoh...
h21086.gif
joj što je lep zmaj:heart:
skoro ko moj (iz šimšira)
ajd ranoranilac ćao:D:ortaci2:

- - - - - - - - - -

ja bagujem bez kafke

radim na kafku takoreći

:rotf:
vidi nje kako se udenu
tek sad te vidim:zag:
inače sad pijem neku ultrajaku nemačku kafku - 100% arabica

Nemam toliko. Imam oko 11.000e. Falilo bi mi oko 2.5k e za luksuznu igračku poput ZX-a.
Više volim vintage look i crnu boju, Ninja deluje kao da je iz 1980sSciFi Japana, pogotovo sa jarko zelenom bojom.

Nemam toliko. Imam oko 11.000e. Falilo bi mi oko 2.5k e za luksuznu igračku poput ZX-a.
Više volim vintage look i crnu boju, Ninja deluje kao da je iz 1980sSciFi Japana, pogotovo sa jarko zelenom bojom.

Čisto razmatram ...
Za razliku od automobila,za ovaj novac koji sam gore napisao ( malo gore ili dolje ) može da se uzme ''svježe'' napravljen motocikl,a koji je dozvoljen za vožnju po cesti ...
Evo i ZX 14R ...

yJoYrsG.jpg

Idem ja lagano, dosadili su mi glupi ljudi. :think::kpozdrav:

Pozdrav veliki za PDF Astrologija i sve ljude u njemu :mrgreen:

Born to be wild?
Odmor?
Nek ti je sa srećom:heart:
Al tužna istina ostaje-ne može se od glupih pobeći
Nigde
Ni kad si sam sa sobom
Jer -mada to retki priznaju-svako od nas pati od samoobmana kojima su uzrok razne vrste emocija
A te samoobmane rezultiraju ne baš inteligentnim izajavama i postupcima
Moj ćale i brat su davali otkaze na jako dobro plaćenim poslovima zbog budalastosti saradnika
Brat je otišao u krajnost da je sve Induse nazvao glupima
A to nije inteligentna izjava

I još jedan savet iskusne tetke
Ako vidiš da je neko glup,lud ili oba zajedno-kakva je svrha upuštati se u raspravu
99,99% da neće ni jednu jedinu reč usvojiti
E jedino ako si primoran-da ti život i posao zavise od takvih
Strpljenje,olovka i papir.......

>> Ne treba pobijati ničije mišljenje, nego treba pomisliti da, kad bismo nekome hteli da izbijemo iz glave sve gluposti u koje veruje, mogli bismo dostići Metuzalemov vek, i da ne budemo s njim gotovi.Tako isto, treba se, u razgovoru, uzdržati od svake, ma koliko dobronamerne primedbe, kojom hoćemo nekoga da popravimo; jer Ijude uvrediti je lako, a popraviti teško, ako ne nemogućno.Kada gluposti nekog razgovora, koji smo mi u prilici da slušamo, počinju da nas ljute, onda treba da zamislimo da imamo pred sobom scenu iz komedije između dva ludaka. <<

Arthur Schopenhauer

Da li ima neko serial key za WOW Astro Calendar 3.5. :rida: :rida: Imao sam sve i onda sam ga izgubio kad sam obarao sistem, sad nemam nista da nadjem na netu. :sad2:
Ako ima neka dobra dusa neka mi posalje key na pp, ovo iskljucivo koristim za svoje potrebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back