ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i ja volim šaljivo-htela sam npr. "Ptolomejevo ćoše" ili "Kod starog Haldejca "(Zvezdana ahaha ha ha )

Baš bih volela da se razbiju stereotipi bar kada je ovaj kutak u pitanju.
Za očekivati bi bilo,,zvezdano nebo" i te fore, msm...stvarno degute...
Sviđaju mi se i tvoji predlozi, bolji su od svih ostalih, a najviše mi se sviđa sopstveni, baš sam skromna-tako mi Ribe, skromne, jadne, plačljive, šmrc šmrc :rotf:

Baš bih volela da se razbiju stereotipi bar kada je ovaj kutak u pitanju.
Za očekivati bi bilo,,zvezdano nebo" i te fore, msm...stvarno degute...
Sviđaju mi se i tvoji predlozi, bolji su od svih ostalih, a najviše mi se sviđa sopstveni, baš sam skromna-tako mi Ribe, skromne, jadne, plačljive, šmrc šmrc :rotf:
pa ja bih onda najviše volela ovo
''Jedite kod starog Haldejca Zvezdana'':lol:
ali se bojim da ćemo ipak morati mačice stereotipnije
mora da bude originalno- to je najvažnije

- - - - - - - - - -

To svi kazu...meni se nekako ipak cini da je to samo posebnima dat dar...
ima raznih vidova ''vidovitosti''- prekognicije
mnogi ni ne znaju da ih imaju
nekima je potreban kanal - Tarot, Rune i sl
nekima se to javlja u snovima
nekima kad dodirnu predmet ili osobu
nekima kad vide fotku
imaš one Zenerove karte za vežbu

Poslednja izmena:
Strašno me nervira Jupiter u Devici ( i posle u Vagi), samo da se goji čovek bez obzira šta radi. Ako popije vodu, eto voda u telu i drmaj diuretike. Ako pojedeš masnije, tri puta više moraš da trošiš kako bi se izgubilo. I to opozicija sa Neptunom, dakle otocii otoci i otoci šta god da radiš.

Dve godine ćemo svi da imamo probleme sa težinom (osim onih ljudi koji imaju stelijum u 2 kući u Škorpiji pa ma koliko da jedu nikada se ne goje).

Ko ne bde imao probleme sa težinom, imaće sa lenjošću.

http://www.calorieking.com/foods/ca...s-with-tomato-sauce-small_f-ZmlkPTk0ODIy.html

o.jpg

Spaghetti-and-Mini-Turkey-Meatballs.jpg

Dakle, jedan mali tanjiricspageta ti je vec 400+ kalorija, dok jedan ogroman tanjir prepun kojekakvog masnog mesa je oko 900 kalorija.

Spagete pojedes, osetis sitost, a nakon 30 minuta si ponovo gladan dok sa mesom cistim to nije slucaj. :mrgreen:

Ovo čudo ima 280 kalorija

Pork: Chops, Bacon Wrapped

zEpLGo7YSmyPMlO2WCTW_Bacon%20wrapped%20chop.jpg

Ali o čemu se tu radi? Špagete iako goje ne sadrže HOLESTEROL, koji postoji kod mesa. Iako meso ima manje kalorija od špageta, holesterol može da šteti organizmu. Meso u manjim količinama, koje nije masno, je odlično za dijetu.
Testenine nisu za dijetu, a nije ni krompir. :njam:

Jeste idealno, jer sadrži puno proteina, kojih nema u testenini u toj količini, recimo. Nije idealno da pojedeš 500 gr slanine recimo. :mrgreen: ali od dve kriške neće ništa da ti bude. :mrgreen:

Ti proteini će biti ODLIČNI za trčanje, vožnju bicikle, teretanu i jačanje mišića. A pravilnom konzumacijom čajeva će se toksini izbacivati iz tela izm ostalog. Proteini su glavni kada je u pitanju jačanje tela.

Izbacivanje crvenog mesa je kvalitetno, ne osporavam, ja sam isto izbacio, ali su jaja i testenine daleko gori po pitanju debljenja. Obično ljudi izbace crveno meso zbog soli a onda ubace testenine i skrob koji se daleko teže čisti iz tela. Brašna, beli hleb i sl su baš gori. Pre će kroasani da ugoje čoveka no pljeskavica.

Izbacio si crveno meso, a stalno postavljaš slike sočnih komada?! Stvarno te ne razumem. :D Proteine ima i piletina. No problem sa svim tim mesom je što je industrijsko, što će reći svašta su u njega ubacivali. U piletinu hormone npr...

Crveno meso tipa svinjski vrat, čajne, buđole i sl.

Slanina ima veoma malo crvenog mesa. I to stavim na roštilj, ne jedem sirovu.

120312162746_1_900x600.jpg

Ovakve stvari najviše pravim, deca i žene obožavaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back