ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Očistićeš organizam
I samim tim smanjiti alergiju
Mislim da ti je dovoljno razvijena percepcija da sam osetiš šta kog dana da jedeš
Opusti se i pusti da te privuku biljke koje baš tvom sklopu prijaju
Inače toplo preporučujem čaj od Majčine dušice iliti Timijana-nema šta ne leči
A to je po starim Slovenima biljka Majke Zemlje
Zato se tako i zove
I kao začin se koristi
Tebi Blizancu će prijati plućima
Ima i plemenit ukus
Ja je pijem bez ičega

Očistićeš organizam
I samim tim smanjiti alergiju
Mislim da ti je dovoljno razvijena percepcija da sam osetiš šta kog dana da jedeš
Opusti se i pusti da te privuku biljke koje baš tvom sklopu prijaju
Inače toplo preporučujem čaj od Majčine dušice iliti Timijana-nema šta ne leči
A to je po starim Slovenima biljka Majke Zemlje
Zato se tako i zove
I kao začin se koristi
Tebi Blizancu će prijati plućima
Ima i plemenit ukus
Ja je pijem bez ičega

Za timijan sam čuo da od njega ispadaju zubi i da ga treba ubaciti u one ampulice od antibiotika, naravno prazne i tako konzumirati.

Za timijan sam čuo da od njega ispadaju zubi i da ga treba ubaciti u one ampulice od antibiotika, naravno prazne i tako konzumirati.
de si E:heart:
e ovo prvi put u životu čujem!!!!!!!
a imam nekoliko knjiga o lekovitom bilju i posebnu sam pažnju obratila na one koje mogu i otrovne da budu
ispadanje zuba se dešava usled povlačenja desni - paradentoze koju ima svaki treći čovek na svetu kad zađe u određene godine
u svakom slučaju kad se pije čaj - onda ne dolazi u kontakt sa desnima
a tako ju je i najbolje konzumirati

Nemam pojma, baš me zanima da li jedu meso...

Kaže, jedu, pod uslovom da nisu oni ti koji ubijaju životinju.

U smislu, u redu je jesti ''šta ostane posle'' jer je moralno ispravno.

Podeljeni su, doduše, jedni veruju da je čin konzumiranja mesa apsolutno protivan moralnom pogledu na svet.

''I asked this question to a monk during my recent visit to Thailand and he told me that Buddha allowed monks to eat meat, if they had not seen, heard or suspected that any living being had been killed specifically to make the dish for the monk.
Monks are mendicants dependent for all of their food needs on the generosity of householders, they are not allowed to grow store or cook food, they may not pick fruit from trees. Though there have always been monks who prefer vegetarianism but they do not refuse to accept meat if someone offered meat in their armsaround.''

Ovo ti samo pokazuje da su oni, generalno, idioti. :hahaha: Dakle ne smeš da ubereš ništa. Ako kruška sama padne, uzmi krušku. Ako krava sama uđe u vatru, greota da propadne meso.

gAWdG85.png

Sta mislite vi,
kako sve moze da se ispolji Ve60Ju egz?

Svašta...I uvek svi kažemo zavisi od pozicije u kući, čime vladaju te planete, ostalih aspekata, stanja dipozitora...
Između ostalog onako uopšteno nekome mnogo keša, nekome mnogo kilograma, nekome švaleracije itd...Može i u paketu :rotf:

- - - - - - - - - -

Bogatu trpezu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije to tako loše, ne shvataj me doslovce, malo zezam, najjače bi bilo da je konjunkcija
:lol:

Pa vidi Egona,od neceg mora da se zivi :rotf:

salim se,moje su planete.

a mladozenja je Neptun u 5 u konj.sa Ur . Mada ako ga obelezimo i kao Ju..:zper:
samo ti shvati da se zevzečim, a šta drugo kad tako neko prospe samo aspekt.
To kao kada bi sad kretala sa osnovama, pa onako bukvalno neke jačine aspekata, bez celovite slike.
A, jesi ti kačila natal, ne sećam se natala doduše, samo znam da si sva nešto zemljana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back