- Poruka
- 115.427
eee...hm, i ja isto...![]()
- - - - - - - - - -
dostižan jeProsvetljenje je bojim se nedostižni ideal.![]()
predanom meditacijom tokom nekoliko života
neki i u jednom uspeju
mada ja nisam mislila na tu vrstu ''buđenja''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee...hm, i ja isto...![]()
dostižan jeProsvetljenje je bojim se nedostižni ideal.![]()
u mnogimU kojim si sve životima bila, tj. kojih se sve sećaš?
Obično u sadašnjem životu naše trenutne opsesijepokazuju ili nagoveštaju prethodni život
Obično u sadašnjem životu naše trenutne opsesije pokazuju ili nagoveštaju prethodni život.
Takođe nagoveštavaju i stradanja, pogotovo u kombinaciji sa određenim životinjama, a isto tako i trenuci smrti, često u velikim bitkama i nagloj pogibiji.
Ako se nečije karme dovoljno zapletu, svaki sledeći život postaje karmički i povezan te se ponavlja u sličnom odnosu.
Neki ljudi koji su manje života proživeli ne umeju to dobro da sakriju i onda kada ih vidiš kažeš ''Ovaj kao da je iz te i te države'', a onda saznaš i stavove te osobe koja su često veoma stereotipna za pripadnika određene države.
Zatim se traži bol u tim životima, kao i sreća. Vidi se recimo ako su izgubili ruku ili ako su poginuli u ratu.
Postoji i druga verzija, recimo ako se neki narod baš mrzi (a ne znamo što ih mrzimo), verovatnoća je da je u prethodni ivot bio baš tu.
Ako misliš da nekad postaneš ozbiljan čovjek, sa ozbiljnim tvrdnjama i stavovima, moraš prestati koristiti riječi ... !
Ti znaš da su oni ratovali međusobno? 
Baš bih voleo znati šta sam bio u prošlim životima...a nemam neke specifične opsesije ( dosadan sam).
Ne mogu precizno da zaključim...
A zašto ti sebe onda nazivaš Ilirom i stavljaš avatar iz video-igre Rome : Total War 2 Wrath of Sparta?
Jesi li spartanac ili Ilir?Ti znaš da su oni ratovali međusobno?
![]()
Ne sekiraj se ti ništa, jedem jariće za doručak. Svinje za ručak. Telad za večeru.![]()

e zamisli - sanjala sam noćas da si mi sa devojkom došao u posetu
e zamisli - sanjala sam noćas da si mi sa devojkom došao u posetu
Devojka je dugokosa, tamnokosa, lepih crta i malo okruglija
ja je pitam - je si li ti Rak u horoskopu (ovog se sećam sa jave - ti si mi rekao)
ona se nasmeje i kaže -jesam
vrlo je lep bio san
sedeli smo i pričali u veseloj atmosferi

Krstaši, šta večeras radimo? Ja se premišljam...
Tom Guza ne volimMene čeka puno posla, posle neki filmić da pogledam.
BTW gledao sam onaj film sa Tom Kruzom i nije bio loš. Mislim da je to njegova najbolja filmska uloga do sada. (Top Gun mi nije bio nešto)
....pu!