ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eee...
t122054.gif
hm, i ja isto...
wYkG94W.gif

- - - - - - - - - -

Prosvetljenje je bojim se nedostižni ideal. :)
dostižan je
predanom meditacijom tokom nekoliko života
neki i u jednom uspeju
mada ja nisam mislila na tu vrstu ''buđenja''

U kojim si sve životima bila, tj. kojih se sve sećaš?
u mnogim
kao i velika većina nas
imam samo neke pokazatelje pripadnosti određenom dobu (Berlin dvadesetih - Jevrejka stradala u logoru), zemlji (Tibet), strahovima (klaustrofobija- živa zazidana), smrt na porođaju i td.....
no ne bih volela da se od toga pravi neka senzacija
svako ko bi se bavio ovim čim i ja znao bi to

Obično u sadašnjem životu naše trenutne opsesije pokazuju ili nagoveštaju prethodni život.

Takođe nagoveštavaju i stradanja, pogotovo u kombinaciji sa određenim životinjama, a isto tako i trenuci smrti, često u velikim bitkama i nagloj pogibiji.

Ako se nečije karme dovoljno zapletu, svaki sledeći život postaje karmički i povezan te se ponavlja u sličnom odnosu.

Neki ljudi koji su manje života proživeli ne umeju to dobro da sakriju i onda kada ih vidiš kažeš ''Ovaj kao da je iz te i te države'', a onda saznaš i stavove te osobe koja su često veoma stereotipna za pripadnika određene države.

Zatim se traži bol u tim životima, kao i sreća. Vidi se recimo ako su izgubili ruku ili ako su poginuli u ratu.

Postoji i druga verzija, recimo ako se neki narod baš mrzi (a ne znamo što ih mrzimo), verovatnoća je da je u prethodni ivot bio baš tu.

Poslednja izmena:
Obično u sadašnjem životu naše trenutne opsesije pokazuju ili nagoveštaju prethodni život.

Takođe nagoveštavaju i stradanja, pogotovo u kombinaciji sa određenim životinjama, a isto tako i trenuci smrti, često u velikim bitkama i nagloj pogibiji.

Ako se nečije karme dovoljno zapletu, svaki sledeći život postaje karmički i povezan te se ponavlja u sličnom odnosu.

Neki ljudi koji su manje života proživeli ne umeju to dobro da sakriju i onda kada ih vidiš kažeš ''Ovaj kao da je iz te i te države'', a onda saznaš i stavove te osobe koja su često veoma stereotipna za pripadnika određene države.

Zatim se traži bol u tim životima, kao i sreća. Vidi se recimo ako su izgubili ruku ili ako su poginuli u ratu.

Postoji i druga verzija, recimo ako se neki narod baš mrzi (a ne znamo što ih mrzimo), verovatnoća je da je u prethodni ivot bio baš tu.

Ako misliš da nekad postaneš ozbiljan čovjek, sa ozbiljnim tvrdnjama i stavovima, moraš prestati koristiti riječi ... !

e zamisli - sanjala sam noćas da si mi sa devojkom došao u posetu
Devojka je dugokosa, tamnokosa, lepih crta i malo okruglija
ja je pitam - je si li ti Rak u horoskopu (ovog se sećam sa jave - ti si mi rekao)
ona se nasmeje i kaže -jesam
vrlo je lep bio san
sedeli smo i pričali u veseloj atmosferi

Uuu, najs :mrgreen:

Ona je sanjala kako joj stoji smrt (kosač) pored kreveta i kao, njiše mu se mala kosturska ručica, viri kroz rukav :hahaha:
Gledao kostur u orman i zveketao. :mrgreen:
Naravno, danas je veliko sređivanje garderobe s obzirom da je juče bilo pakleno i nismo mogli da radimo po kući. :mrgreen:

A ja sam sanjao rat u svemiru protiv nekih petodimenzionalnih bića kojim je lice bilo potpuno crno i koji su došli da upijaju energiju. Prolaz do njih je bio kroz neki bunar, šta li, a onda se to posle posmatra na interfejsu iz prvog lica uz perspektivu i iz trećeg lica. U snu i jesam ja, a i nisam ja.

Mene čeka puno posla, posle neki filmić da pogledam.

BTW gledao sam onaj film sa Tom Kruzom i nije bio loš. Mislim da je to njegova najbolja filmska uloga do sada. (Top Gun mi nije bio nešto)
Tom Guza ne volim
Mada ume da glumi
ali ...sajentolog :roll:
i lepotančić:bljak:....pu!:zcepanje:
Inače sam dobila svoj jednako omiljen pdf - Strip:zurka:
samo još da živne:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back