ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahaha Tom GUZA :ok: :hahaha:

Uuu, strip :D

Pitanje : kako se odbraniti od pokemon idiota?

---

c89f849f57884f6a935b15b95b82c3fab34a6aeda85176f11552a5ee7f74a632.jpg

Mene čeka puno posla, posle neki filmić da pogledam.

BTW gledao sam onaj film sa Tom Kruzom i nije bio loš. Mislim da je to njegova najbolja filmska uloga do sada. (Top Gun mi nije bio nešto)
Podseti me, imam slabo pamćenje - je l Kolateral?
Tom Kruz je glumčina, samo šteta što je tako komercijalan...

Bolje kada Venera uđe u Ribe :hahaha:

@Truman : Ime filma ne mogu da zapamtim, nemoguća je to misija :hahaha:

E, nešto što će tebe možda da zainteresuje. Našao sam fin software koji je zakon za Frilensing posao. Zove se Actual Window Manager. Na jednom monitoru posao, na drugom monitoru bilo šta što ti padne na um. :mrgreen:

Dobra je strana toga što kreira dva taskbara i onda aplikacije na drugom monitoru neće da se prebacuju na prvi niti na blo koji način može da se dozna da koristiš dual monitore :mrgreen:

get_advantage.png

Poslednja izmena:
E, nešto što će tebe možda da zainteresuje. Našao sam fin software koji je zakon za Frilensing posao. Zove se Actual Window Manager. Na jednom monitoru posao, na drugom monitoru bilo šta što ti padne na um. :mrgreen:

Dobra je strana toga što kreira dva taskbara i onda aplikacije na drugom monitoru neće da se prebacuju na prvi niti na blo koji način može da se dozna da koristiš dual monitore :mrgreen:

get_advantage.png

Meni se više čini da je to softver za kancelarijske radnike koje šef stalno proverava. :D Zašto bih sam sebe varao? :hahaha:

Mislim da treba da ovde otvorimo novu kafanu kad Sunce uđe u Lava
Čekam Elle da se dogovorimo

Ovo sam zaboravila odmah da prokomentarišem - ne treba da čekate mene, dogovarajte se i sa mnom i bez mene, ja se oko svega slažem, kako vi odlučite :D (ili većina)
Mislim da sam to rekla još prvi put kad se ta priča povela, eventualno da se glasa oko novog naziva kafane. 'Oćemo anketu? :zper: :lol:

Ovo sam zaboravila odmah da prokomentarišem - ne treba da čekate mene, dogovarajte se i sa mnom i bez mene, ja se oko svega slažem, kako vi odlučite :D (ili većina)
Mislim da sam to rekla još prvi put kad se ta priča povela, eventualno da se glasa oko novog naziva kafane. 'Oćemo anketu? :zper: :lol:
ne mogu bRez tebe:heart:
ajmo anketu
imaš li neki predlog?

u mnogim
kao i velika većina nas
imam samo neke pokazatelje pripadnosti određenom dobu (Berlin dvadesetih - Jevrejka stradala u logoru), zemlji (Tibet), strahovima (klaustrofobija- živa zazidana), smrt na porođaju i td.....
no ne bih volela da se od toga pravi neka senzacija
svako ko bi se bavio ovim čim i ja znao bi to

Ај` ми шапни како знаш... :)))

- - - - - - - - - -

Hahaha Tom GUZA :ok: :hahaha:

Uuu, strip :D

Pitanje : kako se odbraniti od pokemon idiota?

---

c89f849f57884f6a935b15b95b82c3fab34a6aeda85176f11552a5ee7f74a632.jpg

Јој ја сам у основној играла Покемоне. Оне поке лопте, па цијела-пола, имам их и дан данас.. :aha:

- - - - - - - -

А ово још није дошло код нас...

Ај` ми шапни како знаш... :)))

А ово још није дошло код нас...

Pa evo za klaustrofobiju npr. jer za ostale stvari bih morala da iznosim neke privatne momente
Imam je od detinjstva a nemam ni jedan jedini razlog da je osećam
Niti sam igde bila zatobljena,zaglavljena, uvek sam imala veliku sobu,nisu me roditelji zaljučavali,samo sam se jednom zaglavila u liftu i to kad sam se uveliko godinama njega plašila
Takve iracionalne fobije potiču od karmičkih sećanja
Sistemom eliminacije sam došla da ili sam bila zatrpana u nekim ruševinama ili živa zazidana -što je bio čest običaj tokom zidanja važnih građevina
Jer se najviše plašim zida bez izlaza

Pa evo za klaustrofobiju npr. jer za ostale stvari bih morala da iznosim neke privatne momente
Imam je od detinjstva a nemam ni jedan jedini razlog da je osećam
Niti sam igde bila zatobljena,zaglavljena, uvek sam imala veliku sobu,nisu me roditelji zaljučavali,samo sam se jednom zaglavila u liftu i to kad sam se uveliko godinama njega plašila
Takve iracionalne fobije potiču od karmičkih sećanja
Sistemom eliminacije sam došla da ili sam bila zatrpana u nekim ruševinama ili živa zazidana -što je bio čest običaj tokom zidanja važnih građevina
Jer se najviše plašim zida bez izlaza

Аха тако.. Ок. Ја реко да ниси видовита или тако нешто. :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back