ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon što sam duže vrijeme razmišljao šta bih mogao uzeti za večeru,odlučih se za ćevape ...
Naručio sam porciju i pričekao dok bude gotova ...
Platih i krenuh ...
Međutim,ne prođoh mnogo,kad me pogledima zaustaviše gladni psi ...
Zastadoh: '' Ova bića mogu samo da trpe udarce ''sudbine'',ali ne i da joj uzvrate. Ja bih mogao nešto drugo pojesti večeras,ali oni noćas zavise isključivo od mene ... ''
Odlučio sam im dati tu narudžbu ...
Ostavih im porciju od deset ćevapa,pojedoše i ja krenuh dalje ...

>> Kako bismo ozdravili od beskrajnog prenemaganja, lažljivosti i podlosti ljudi a da nema pasa kojima možemo gledati u iskreno lice bez nepovjerenja. <<

Arthur Schopenhauer

I ja kažem bravo
Inače svaki dan hranim razne životinje kojih itekako ima iako sam u centru grada
Ptice -pre podne
Noću-mačke i pse lutalice
Imam drvo pod prozorom i ispod njega stavim hranu

Ja sam danas baš tovario crvenog mesa. U sve sam stavljao suvi goveđi vrat. Ražnjići su bili fantastični.

Slavio sam deceniju poznanstva sa prijateljima, baš smo uživali. :ok:

Sutra već posao zove pa bi bilo dobro i raditi nešto. A sad neki SciFi filmić da pogledam sa mojom dragom. :mrgreen:

Jes da ne volim Tom Kruza nešto baš, ali ovaj film mi deluje zanimljivo

http://www.imdb.com/title/tt1631867/

Nije loš film, mada ništa novo nisu otkrili...Dadoh mu 7/10 na IMDB. A što se tiče crvenog mesa samo napred, ja sam rešio da se malo pročistim...

Najbolje je slušati svoj organizam

I ja sad razmišljam zašto sam se odlučio da prekinem sa starom praksom. Povod je to što sam upoznao jednu Rumunku koja izgleda dosta mlađe i ona mi je rekla da je uzrok to što je ostavila meso. No da se ta scena dogodila pre godinu dana kad sam bio protiv napuštanja mesa ne bi uspelo jer su mi već ranije govorili da ne treba jesti meso iz zdravstvenih i duhovnih razloga. E sad, da li sam u međuvremenu duhovno napredova ili je nešto drugo u pitanju ko će ga znati...

I ja sad razmišljam zašto sam se odlučio da prekinem sa starom praksom. Povod je to što sam upoznao jednu Rumunku koja izgleda dosta mlađe i ona mi je rekla da je uzrok to što je ostavila meso. No da se ta scena dogodila pre godinu dana kad sam bio protiv napuštanja mesa ne bi uspelo jer su mi već ranije govorili da ne treba jesti meso iz zdravstvenih i duhovnih razloga. E sad, da li sam u međuvremenu duhovno napredova ili je nešto drugo u pitanju ko će ga znati...
vrati se par strana unazad kad sam ti ja rekla da ćeš upoznati Rumunku ;) a ti se još ljutio što te smaram:p
šalim se malo:lol:

Pa dobro, jeste bila simpa...ali ne verujem da je to razlog. :) Kad se setim kakav sam mesožder bio...kao da je u trenutku nešto kliknulo u meni. Jer ja sam od onih što vole pljeskavice, roštilj isl. No s druge strane videćemo koliko ću izdržati. :D

Pa dobro, jeste bila simpa...ali ne verujem da je to razlog. :) Kad se setim kakav sam mesožder bio...kao da je u trenutku nešto kliknulo u meni. Jer ja sam od onih što vole pljeskavice, roštilj isl. No s druge strane videćemo koliko ću izdržati. :D
Rumunka ti je na neki način uticala na život-pa ti vidi;)
samo ti mene zahebavaj:zcepanje::zcepanje::zcepanje:i gunđaj:p

Dobri ...

ABfRLD2.jpg

Ma varaš se! Produhovljeniji ljudi manje jedu meso. Sećam se još pre par godina kad mi je jedan Amer gledao auru...reče mi ako hoćeš da napreduješ moraš da izbaciš meso. Ja se tad uzjogunio i nisam hteo da mu verujem...

To je VRLO individualno i zavisi i od organizma i od duhovnog sistema
Nekima stvarno škodi a nekima prija
Ja ceo svoj život jedem vrlo malo mesa i jedem samo tri vrste a od njih samo neke delove
Ali radim sa entitetima gde je bar mala količina potrebna
Mislim da prevelika i konstantna konzumacija nije zdrava
No-ako neko ko ne jede meso kreće da smara i vređa one koji ga jedu-ne vidim D od duhovnog razvoja-a to nije tako retka pojava
Odakle se onda stvara ta agresija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back