ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja trebala da iziđem al sam imala poplavicu u kujni pa ostala
no nema veze
sad bi N3W odmah okrivio Neptun :zcepanje:
Nemam tvoju kartu pri ruci. Ali ne treba ti karta da vidiš iz prve ruke gde ti se šta nalazi. Ako za jednu poplavicu treba da tumači neko kartu, onda nije nikakav astrolog. :ok:

Kuhinja? Gledaš 2 kuću (eventualno 4 kuću i na kraju 6 kuću), uzmeš planetu vladara druge kuće i pogledaš šta pravi sa tranzitima sada i gde se nalazi. Ako je Jarac - posmatraj Saturn, Jupiter i Neptun. Ako je Vodolija, Posmatraj Uran, Veneru i Mesec.

:bye:

Nemam tvoju kartu pri ruci. Ali ne treba ti karta da vidiš iz prve ruke gde ti se šta nalazi. Ako za jednu poplavicu treba da tumači neko kartu, onda nije nikakav astrolog. :ok:

Kuhinja? Gledaš 2 kuću (eventualno 4 kuću i na kraju 6 kuću), uzmeš planetu vladara druge kuće i pogledaš šta pravi sa tranzitima sada i gde se nalazi. Ako je Jarac - posmatraj Saturn, Jupiter i Neptun. Ako je Vodolija, Posmatraj Uran, Veneru i Mesec.

:bye:
ja sam se šalila:D
prošla poplava:cool:
mrzi me da gledam tranzite- ionako ne mogu niš da promenim:mrgreen:
a neptun mi je tranzitni u drugoj- što jes- jes:p

Pozdrav i vama :mrgreen:

Dugo nije bilo, ha?

--------------------------------------

Danas je bio fin dan. Sutra mora pasti roštilj. :rostilj: Pozdrav svima.

Ja sad dođoh sa večere i druženja
Oću da puknem
Samo je u sladoledu bilo -pavlake,šlaga,jaja,brusnice,suvog grožđa,kestena, keksa,nutele,želea,nes kafe,ruma i sladoleda od vanile kao osnove
Pući ću ko onaj debeli iz Smisla života Monti Pajtona
A to je SAMO dezert
Zlo mi je da nabrajam ostatak
Ako preživim-sutra samo voda

Nakon što sam duže vrijeme razmišljao šta bih mogao uzeti za večeru,odlučih se za ćevape ...
Naručio sam porciju i pričekao dok bude gotova ...
Platih i krenuh ...
Međutim,ne prođoh mnogo,kad me pogledima zaustaviše gladni psi ...
Zastadoh: '' Ova bića mogu samo da trpe udarce ''sudbine'',ali ne i da joj uzvrate. Ja bih mogao nešto drugo pojesti večeras,ali oni noćas zavise isključivo od mene ... ''
Odlučio sam im dati tu narudžbu ...
Ostavih im porciju od deset ćevapa,pojedoše i ja krenuh dalje ...

>> Kako bismo ozdravili od beskrajnog prenemaganja, lažljivosti i podlosti ljudi a da nema pasa kojima možemo gledati u iskreno lice bez nepovjerenja. <<

Arthur Schopenhauer

Poslednja izmena:
Ja sam danas baš tovario crvenog mesa. U sve sam stavljao suvi goveđi vrat. Ražnjići su bili fantastični.

Slavio sam deceniju poznanstva sa prijateljima, baš smo uživali. :ok:

Sutra već posao zove pa bi bilo dobro i raditi nešto. A sad neki SciFi filmić da pogledam sa mojom dragom. :mrgreen:

Jes da ne volim Tom Kruza nešto baš, ali ovaj film mi deluje zanimljivo

http://www.imdb.com/title/tt1631867/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back