- Poruka
- 836
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja navijam za PortugalVečeras se navija za Portugal!Ajmo Kristijano.
![]()

ja bih volelaMa kakvo astro predviđanje, Portugal dobija!

e ako ovo ne pomogne - ništa neće
ćiribu ćiriba![]()
za Portugal pobeda![]()
šipak za Francuze![]()
neka liju suze![]()
i nemo da mi držite moralne pridike jer ko što kaže Bob Rock-''ako kaniš pobijediti- ne smiješ izgubiti''!

Pobedio Portugal!
Mađija uspela!
Molim lepo!
Moja mađija nema veze sa prognozomDa, mađija a ne to što je prognoza bila pogrešna.Strašno mi je drago što je Portugal pobedio, pogotovu nakon povrede Ronalda.
To je sinhronicitet samo ne umem da mu objasnim tačno značenje. Možda je to u čast tako značajnog događaja, jer leptirove posmatram kao nešto pozitivno.
Aha, znači to je bio negativan predznak za domaćina?
Očigledno
Toliko o onima koji smatraju da je fudbal glup.Usput agatha, šta misliš o knjizi Celestinsko proročanstvo? Imao sam juče raspravu na fejsu sa jednim okultistom koji tvrdi da je to obična new age budalaština, a meni se knjiga svidela.
Usput agatha, šta misliš o knjizi Celestinsko proročanstvo? Imao sam juče raspravu na fejsu sa jednim okultistom koji tvrdi da je to obična new age budalaština, a meni se knjiga svidela.
- - - - - - - - - -
Izgleda da i Univerzum / Bog voli fudbal.Toliko o onima koji smatraju da je fudbal glup.
Ima i glupljih stvari od fudbala-ratovi i oružje
A lože se ljudi na to
Bolje bi im bilo fuzbal da igraju