ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto onda, na mene pun Mesec uvek isto utice? Desi mi se da ne znam koji je dan i da ne pogledam u nebo, prosto znam po nekom unutrasnjem glasu da je Mesec pun. U tom periodu prosto dobijem zelju da bezim, prosto imam potrebu za nekom avanturom i daljinom. Zato sam pomislila da to ima neke veze sa mojim znakom, jer ne znam cemu bih pripisala. A sa dosta Riba sam pricala koje pogadja isti ili slican fenomen...

ima veze u smislu da su Ribe senzitivne a Mesec kad je pun najače utiče

- - - - - - - - - -

хвала

е сад може нека сода бикарбона од силне месетине :lol:
kod mene u kaHvanu, nema šta nema, samo u toku radnog vremena

soda-bikarbona-cigarete.jpg

[QUOTE="Gogilli";31765534]Agata za tebe :)

87ac9047742a5e270c3c5860c77a9708.gif
[/QUOTE]
srce moje.....
uf kako sam se sada iznervirala....
kakvi egzemplari koriste internet
neverovatno!!!!!!!!!
šta god čovek radio i kako god se ponašao hijene će ga gristi makar ga prvi put u životu videli

[QUOTE="Gogilli";31765603]hajde smiri se ....
ugledaj se na mene
vidiš kako sam ja mirna
ko zatišje pred buru :)[/QUOTE]
ja sam bila mirna, al uvek se nađe neki baksuz da to bez ikakvog razloga pokvari
njemu na dušu!

[QUOTE="Gogilli";31765691]Šta se sekiraš, vidiš da će ga linčovati zbgo tog ispada :D
Ima džentlmena koji će te braniti :p[/QUOTE]

Ima, ljubi ih Agi:heart2:
pa naravno da me brane, kad je optužba budalasta i neosnovana

na SVAKOG utiče Mesec
na nas žene posebno

I još posebnije na ljude koji imaju Rak podznak gde se, normalno, odmah traži ''planeta'' Mesec u Natalu. Pozicija Meseca u kućama dalje ukazuje ne samo na fizički izgled, već i na načine prema kojima se ophodimo prema ljudima kao i to kako nas drugi doživljavaju.
Neko ko ima Mesec eksponentan preko svoje Prve kuće će se drugima činiti kao veoma emotivno-nastrojena osoba, u smislu mogu da je pogode sitnice ili slično tome. Zavisi od toga u kom se znaku nalazi. Ako je u Vatrenom znaku, Mesec će biti borbeniji, samim tim će se emocije stvarati u sukobima i ukoliko se ti sukobi prošire, dolazi do mentalnog rastrojstva osobe.
Ako je Mesec u Vodenom znaku, primera radi, osoba će svoje emocije kriti, potajno se nadati nečemu boljem ili gledati da izbegne emotivne sukobe. Aktivira se jedino kada se dovodi porodica ili lični život u pitanje. Mesec u Vodenim znakovima budi odličnu intuiciju kao i majčinski (zaštitnički) instinkt isključujući logiku i razum. Ove osobe veoma teško podnose bilo kakve svađe, sukobe i nemire.
To je samo generalno i minijaturno u poređenju s tim koliko je, zapravo, Mesec bitan u ljudskim životima.

da jezički, ali po mitologiji nije...uostalom i kod nas (Slovena) je Sunce muško ali u jeziku je srednjeg roda
U ruskom - LUNA (Mesec) je ženskog roda

- - - - - - - - - -

Svakom od nas Mesečev hod pravi aspekte i utiče na razne oblasti
možda ti kao senzitivnija to jače doživljavaš
a zbog Raka u podznaku je to posebno naglašeno jer Mesec ti je planeta vladar
A Ribama je prirodno da menjaju raspoloženja i imaju predosećaje

I još posebnije na ljude koji imaju Rak podznak gde se, normalno, odmah traži ''planeta'' Mesec u Natalu. Pozicija Meseca u kućama dalje ukazuje ne samo na fizički izgled, već i na načine prema kojima se ophodimo prema ljudima kao i to kako nas drugi doživljavaju.
Neko ko ima Mesec eksponentan preko svoje Prve kuće će se drugima činiti kao veoma emotivno-nastrojena osoba, u smislu mogu da je pogode sitnice ili slično tome. Zavisi od toga u kom se znaku nalazi. Ako je u Vatrenom znaku, Mesec će biti borbeniji, samim tim će se emocije stvarati u sukobima i ukoliko se ti sukobi prošire, dolazi do mentalnog rastrojstva osobe.
Ako je Mesec u Vodenom znaku, primera radi, osoba će svoje emocije kriti, potajno se nadati nečemu boljem ili gledati da izbegne emotivne sukobe. Aktivira se jedino kada se dovodi porodica ili lični život u pitanje. Mesec u Vodenim znakovima budi odličnu intuiciju kao i majčinski (zaštitnički) instinkt isključujući logiku i razum. Ove osobe veoma teško podnose bilo kakve svađe, sukobe i nemire.
To je samo generalno i minijaturno u poređenju s tim koliko je, zapravo, Mesec bitan u ljudskim životima.
rekoh ja na svoj jednostavan način

To na mene ne deluje pošto mogu samo da se smejem. z:mrgreen:

Nije mi jasno kako imaš toliko reputacija, samo ih deliš z:mrgreen: Ja retko kad i onda kada mi zatreba i kada zaista treba piše mi ''Nije moguće bla bla trte mrte''

Evo ti Pluton

pluto-on-pluto.jpg

Poslednja izmena:
To na mene ne deluje pošto mogu samo da se smejem. z:mrgreen:

Nije mi jasno kako imaš toliko reputacija, samo ih deliš z:mrgreen: Ja retko kad i onda kada mi zatreba i kada zaista treba piše mi ''Nije moguće bla bla trte mrte''

to je zato što sam ja darežljiva sa repkama a ti nisi z:p:heart::mrgreen:- sam si reko da ih retko deliš
da bi istoj osobi ponovo dao moraš još (mislim) DEVET njih da počastišz:mrgreen:

Da napravim reputation business. z:mrgreen: Šta znam, možda i krenem tako nešto da radim. . . Mada više volim da kada dam reputaciju da je baš ''dam'', jednom u 100 godina, ali makar da vredi :zelenko: dok se ne promeni sistem makar. Posle ću da spamujem ljude.

Ovo je kafana. Tačno je da se u kafanama, uglavnom, sklapaju poslovi. Međutim, ova kafana nije namenjena tome, i lako je moguće da vas moderator premesti negde bogu iza leđa. Pitam se, zašto vas, nove članove mrzi da pogledate malo unazad i ostale teme, postoji velika verovatnoća da ima neko ko bi vam uradio analizu natala kao poklon! Ovako, s neba pa u rebra, hoću natalnu kartu, oma!

Zdravo svima :)
Nova sam ovde pa ne znam kako sve funkcionose jos,interesuje me da li ima neko ko bi mi uradio natalnu kartu ? :) :) :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back