N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Taj je nekako više Ribe, al' dobro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glasala
i TVOJ i MOJ omiljeni bend...i tvoj omiljeni bend (jedan od) u obradi Iana Frasera Kilmistera....
: worth:
:w orth:
Za većinu neupućenih Botanička bašta "Jevremovac" je samo lepa šuma ili park, a kako drveće neće da razgovara sa neupućenima, najbolje je da se obratite vodičima koji, kao u Tolkinovim romanima razgovaraju sa raskošnim i čudnovatim stanovnicima bašte i radi su da Vam budu tumači njihovih života i karaktera.
al drvece ti doci nece
cao agi i ostali
E, dragi moji ovo sam ja - Skorpija/Lav! I upravo se ovako trenutno osjecam!
ja mogu sa drvećem da pričam
Možda ovi u baštici traže vodiče, još poznaješ Tolkinova dela, taman!Dobro oni zarađuju tu, sat vremena u japanskom vrtu 20.000 din, a fotkice za venčanja i slično tome 3.000.
Ne prihvataju jedino bioteroriste poput mene.![]()
Primetio sam da Saturn u Strelcu baš ne prija mojim prijateljima Jarićima. Petoro njih upalo u teška dugovanja i depresiju, a trojicu zaustavila saobraćajna i kaznila sa po tri meseca zabrane (Retro Merkur preko Sunca). Izašli tek da kupe grickalice pred Novu...
Svi su hteli ''više'' od onoga što imaju i to im se žestoko obilo o glavu. Samo jedan je uspešno otputovao i slavio rođendan u Rimu, a upravo on ima najteže aspekte od svih.