ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bozicni_obicaji.jpg

Možda ovi u baštici traže vodiče, još poznaješ Tolkinova dela, taman! z:mrgreen: Dobro oni zarađuju tu, sat vremena u japanskom vrtu 20.000 din, a fotkice za venčanja i slično tome 3.000.

Ne prihvataju jedino bioteroriste poput mene. z:mrgreen:

ja sam hermetična, ne eksponiram se svojim znanjima, a ponajmanje ih otkrivam onima koji u njih ne verujuz:)
u to ime, samoj sebi puštam stvar
She's a little lost girl in her own little world
She looks so happy but she seems so sad
ah ah oh yea oh oh oh yea
She's a little lost girl in her own little world
I'd like to help her I'd like to try
ah ah oh yea oh oh oh yea

She talks to birds she talks to angels
she talks to trees she talks to bees
She don't talk to me
Talks to the rainbows and to the seas
she talks to the trees
She don't talk to me
Don't talk to me

You know she drives me outta my mind
You know she drives me outta my head

Poslednja izmena:
Primetio sam da Saturn u Strelcu baš ne prija mojim prijateljima Jarićima. Petoro njih upalo u teška dugovanja i depresiju, a trojicu zaustavila saobraćajna i kaznila sa po tri meseca zabrane (Retro Merkur preko Sunca). Izašli tek da kupe grickalice pred Novu...

Svi su hteli ''više'' od onoga što imaju i to im se žestoko obilo o glavu. Samo jedan je uspešno otputovao i slavio rođendan u Rimu, a upravo on ima najteže aspekte od svih.

Primetio sam da Saturn u Strelcu baš ne prija mojim prijateljima Jarićima. Petoro njih upalo u teška dugovanja i depresiju, a trojicu zaustavila saobraćajna i kaznila sa po tri meseca zabrane (Retro Merkur preko Sunca). Izašli tek da kupe grickalice pred Novu...

Svi su hteli ''više'' od onoga što imaju i to im se žestoko obilo o glavu. Samo jedan je uspešno otputovao i slavio rođendan u Rimu, a upravo on ima najteže aspekte od svih.

I JA SAM NA TO POMISLILA
I moji prijatelji Jarčevi su nahebali, i baš sam JUČE razmišljala o ISTOJ stvari
Pametnica moja strelačka z:mrgreen::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back