ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuo sam pozitivno za njega. Od poznatijih astrologa sviđaju mi se ovako laički, tj. intuitivno imam pozitivan utisak, o Dušanu Veličkoviću. Baš sad slušam na jutjubu nešto od njega. Takođe, Nikola Stojanović je zanimljiv, mada on je malo čudan.

- - - - - - - - - -

Evo recimo ovo:

Ako je iko ,,estradni astrolg" to je Veličković i to bez premca. Sećam se kako je Severini i Milanu prognozirao stabila brak. Dok je obitavao u Vili Breg kod njih u Vršcu.
I ostale prognoze....hm...Mada, jednom pandur-uvek pandur :lol:
Nećemo imati predrasude, je l :)

- - - - - - - - - -

Još dodatak za Trumana, ja ne upoznah astrologa koji nije ,,čudan" po merilima ,,nečudnih"

Ako je iko ,,estradni astrolg" to je Veličković i to bez premca. Sećam se kako je Severini i Milanu prognozirao stabila brak. Dok je obitavao u Vili Breg kod njih u Vršcu.
a šta misliš o Predragu Petkoviću?
jednom sam ga videla uživo, zamalo da ga startujem, al je to bilo na sahrani našeg zajedničkog prijatelja, pa mi je bilo neumesno

a šta misliš o Predragu Petkoviću?
jednom sam ga videla uživo, zamalo da ga startujem, al je to bilo na sahrani našeg zajedničkog prijatelja, pa mi je bilo neumesno

Njega poznajem lično, što sa nekih konferencijaa, što onako par puta smo razmenili nekoliko rečenica...
Moj utisak je da nije nadmen, ne slažemo se po nekim stavovima, što naravno uopšte i nije preduslov za konverzaciju, ali ok je lik. Bila sam jednom u njegovoj tadašnjoj školici na Karaburmi, ali ne kao njegov polaznik, nego u gostima.
Imam neke druge baš, baš, baš omiljene astrologe koje onako cenim baš kao autoritete u svetu astrologije, a da su danas živi.

Poslednja izmena od moderatora:
Njega poznajem lično, što sa nekih konferencijaa, što onako par puta smo razmenili nekoliko rečenica...
Moj utisak je da nije nadmen, ne slažemo se po nekim stavovima, što naravno uopšte i nije preduslov za konverzaciju, ali ok je lik. Bila sam jednom u njegovoj tadašnjoj školici na Karaburmi, ali ne kao njegov polaznik, nego u gostima.
Imam neke druge baš, baš, baš omiljene astrologe koje onako cenim baš kao autoritete u svetu astrologije, a da su danas živi.
a šta je Peki u horoskopu?
čuh da je Lavz;)
p.s. pošto stalno citiram u drugim kafanama, UVEK ovde promašim dugme:zstidljivko:
nikako da se naviknem

- - Još dodatak za Trumana, ja ne upoznah astrologa koji nije ,,čudan" po merilima ,,nečudnih"

Veličković je bio pandur? :D Ja sam nekako stekao utisak da se stvarno razume u karmička pitanja.
A što se tiče Stojanovića mislim da je malo ekstreman tip u odnosu na druge astrologe - on kaže da je sve unapred predodređeno, a sebe naziva velikim astrologom.

Veličković je bio pandur? :D Ja sam nekako stekao utisak da se stvarno razume u karmička pitanja.
A što se tiče Stojanovića mislim da je malo ekstreman tip u odnosu na druge astrologe - on kaže da je sve unapred predodređeno, a sebe naziva velikim astrologom.

Iznela sam sopstveno mišljenje o njemu, što ne znači da sam u pravu. Moguće je da je nekome on skroz ok.
Što se tiče Stojanovića, meni ne smeta kada neko tako nešto izjavi, mada ja pomalo drugačije razmišljam (neke stvari jesu zacrtane, a neke se mogu korigovati itd...)
Kao i u svim branšama, ima različitih pristupa i karaktera. Meni je to ok, jer različiti su i klijenti, jedan tip astrologa ne bi odgovaro svakom čoveku.

[QUOTE="Gogilli";31658269]SREĆNA SVIMA NOVA GODINA[/QUOTE]

To, to, to, to, to, konačno da neko kaže z:mrgreen:

Srećna Nova godina i tebi, a i ostalim forumašima!

-------

Vidimo se posle 13-og da ponovo čestitamo jedni drugima :zblesav:

Pa ti reče ne slaviš. z:p z:shock:

Ne mož' sad da se igraš z;) z:lol:

2d11elt.jpg

Dobra ti je ona slidža gore.

Uključih TV nakon godinu dana, kao i uvek ništa pametno, i zapade mi za oko jedan film koji je fantastično imbecilan.

U filmu se radi o... o... grupi ljudi koja ne sme da vozi preko brda blizu jezera jer tu je znak Raka koji vlada vodom ali ih svejedno makne tornado na sred planine. Svako ko želi da se drogira ovim smećem, moja preporuka.

Poslednja izmena:
Pa ti reče ne slaviš. z:p z:shock:

Ne mož' sad da se igraš z;) z:lol:

2d11elt.jpg

Dobra ti je ona slidža gore.

Uključih TV nakon godinu dana, kao i uvek ništa pametno, i zapade mi za oko jedan film koji je fantastično imbecilan.

U filmu se radi o... o... grupi ljudi koja ne sme da vozi preko brda blizu jezera jer tu je znak Raka koji vlada vodom ali ih svejedno makne tornado na sred planine. Svako ko želi da se drogira ovim smećem, moja preporuka.

Dobra ti je Strelac trzalica!
Koja slika?
Poster iz moje sobe ili moja SA LJUBAVLJU RAĐENA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA UPUĆENA JOŠ 31.XII ?(veliki mr. Green kog nemam na telefonu)

:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:
CHRISTINE

In sleep he sang to me
In dreams he came
That voice which calls to me and speaks my name
And do I dream again for now I find
The Phantom of the Opera is there
Inside my mind

PHANTOM

Sing once again with me
Our strange duet
My power over you grows stronger yet
And though you turn from me to glance behind
The Phantom of the Opera is there
Inside your mind.

CHRISTINE

Those who have seen your face
Draw back in fear
I am the mask you wear

PHANTOM

It's me they hear..
.

BOTH
Your/My spirit and my/your voice in one combined
The Phantom of the Opera is there/here
Inside my/your mind

BACKGROUND
He's there, the phantom of the opera!
Beware, the phantom of the opera!
He's there, the phantom of the opera!
Beware the phantom of the opera!

PHANTOM
In all your fantasies, you always knew
that man and mystery

CHRISTINE

Were both in you

BOTH

And in this labyrinth
where night is blind
the Phantom of the Opera is there/here,
inside my/your mind

PHANTOM

The angel of music!

CHRISTINE

He's there, the phantom of the opera

PHANTOM

Sing, my Angel of Music
Sing, my Angel
Sing for me
Sing, my Angel!
Sing for me!

zasto ne mogu da pisem u temu -obavestenja o prekrsajima korisnika, hteo sam da napisem za jednog -eto ti sada sram te bilo neka si kaznjen jer pratim dugo ovaj forum pa sam video sta je pisao
ja i dalje ne vidim svoje poruke ali znam da ce neki modernator da nesto odobri i nadam se da se nece onda izbrisati ove ne volim ponovo da prepisujem

zasto ne mogu da pisem u temu -obavestenja o prekrsajima korisnika, hteo sam da napisem za jednog -eto ti sada sram te bilo neka si kaznjen jer pratim dugo ovaj forum pa sam video sta je pisao
ja i dalje ne vidim svoje poruke ali znam da ce neki modernator da nesto odobri i nadam se da se nece onda izbrisati ove ne volim ponovo da prepisujem
o ooooo, vi ste gosn Ingz:)
pravo sa onog sveta da nam instalirate neki novi Šejtanluk:twisted:
pa jeste, ovde sve zastarele verzije, softver ih jedva podržavaz:)
može ova : jack2016tiger 06.04.pro?
I mi modernatori imamo dušu, moramo da spavamo ponekad i živimo u Reali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back