Ulmo
Početnik
- Poruka
- 12
Za grobove sam uvek.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za grobove sam uvek.![]()
heheVeć ih imaš pošto si Blizanac
Baš lepo!
Italijanski je relativno lak i lep za učenje
Još ako si u srednjoj učio latinski-ihaaaaaaaaa
A i možda padne neka zaljubiška pa da ostaneš tamo![]()
Ne bih poludela, imam šarenolik krug društva, nemamo svi isti ukus.pa dobro to je specifičan trend mnogih klubova u Beogradu
Starinski nameštaj, izgleda ko gajba, Maska u Rankeovoj je jiš šarenija i lepša, i tu je većina enterijera na prodaju - slike, nameštaj i nebrojeno predmeta iz Indije, Kine i Indonezije
pre kluba je bila prodavnica egzotičnog nameštaja i ukrasa
sad je ogoman prostor, ima i restoran i fantastičnu baštu a na spratu su svirke
Ti bi poludela u mojoj sobi
Ja volim prenatrpano, imam nebrojeno ali nebrojeno predmeta iz celog sveta, iako mi je soba ogromna
imam i prašinu
meni ne smeta
ne podnosim prazno i sterilno
ja i hotelsku sobu ukrasim itemima koje nosim, naberem obavezno i cveće, mali oltar za meditaciju, a jastuke prekrijem egzotičnim maramama
mi Zmije volimo tople i bogate BRLOGE
Ne bih poludela, imam šarenolik krug društva, nemamo svi isti ukus.
Lično ja volim police sa knjigama, manijakalno kupujem knjige od klinačkih dana, pa i sada. Volim slike na zidu, ulja na plantnu, E, a ne nemam dizabodze po kući( figurice i sl), to ne volim, jedino što sa nekih putovanja ne smtaram dzidzabodzma to su drvene ili kutije od drugih materijala, koje su mi uzgred i funkcionalne, u te kutijice uvek nešto odložim, volim i sveće, raznih mirisa i boja.
Ne volim gužvu u prostoru, velike tepihe (ili još gore više malih u istoj prostoriji), zastore, teške zavese i sl.
Znam da je to sve stvar subjektivnog utiska, a moj je da volim da prostor ,,diše"
- - - - - - - - - -
A, zanimljivo mi je to što pišeš o putovanjima, npr o hotelskoj sobi. Totalno sam drugačija, ja uživam da osetim novi prostor, novog grada, nikada se ne trudim da u hotelskoj sobi napravim neku atmosferu npr sličnu kućnoj.
hehe
Učim italijanski na kursu već oko 2 godine i meni iskreno nije tako lak...Al kad odem tamo valjda će mi se poslagati.
A ovo za Blizance...pa neće biti valjda su svi Blizanci srećni?![]()
ja bih volela da govorim taj jezikTo ucenje bi moralo da dodje pod naletom kombinacije spontanog i zabavnog, u suprotnom lenjost je emintentna. Pre bi se u tim slucajevima ucio jezik Elfova, recimo, nego li Italijanski
Auta eller ar' utua i' meanien en' lle maranwe.
Nisam mislila na sreću već na vaš merkurovski talenat za učenje jezika
A od romanskih jezika je italijanski najlakši-video bi ti šta je muka sa francuskim npr
A da ne govorim o latinskom
znam za španski, studirala sam ga pre AkademijeFrancuski je najteži, a španski je najlakši...
A ne znam baš da l je Merkur i na mene bacio malo svoje magične prašine kad sam se rađao...
Jedan od mojih najboljih prijatelja je Vodolija podznak Blizanac i naravno Mesec u Vagitjah, meni je lepš italijanski.Ništa lično
Mada voleo bih i španski da znam.
Ma i Španci su temperamentni, nisu samo talijani.
U podznaku sam vaga. Dupla magla![]()
tjah, meni je lepš italijanski.Ništa lično
Mada voleo bih i španski da znam.
Ma i Španci su temperamentni, nisu samo talijani.
U podznaku sam vaga. Dupla magla![]()
eto
vidi se odmah fini ljudi, simpatični, duhoviti, komunikativni
ljubi vas Agi![]()
ja vas razumemDrago mi je što ovde ima nekog ko me razume!!
naravnoMa da, ali...nije to to ako nisi blizanac/vaga.![]()
Francuski je najteži, a španski je najlakši...
A ne znam baš da l je Merkur i na mene bacio malo svoje magične prašine kad sam se rađao...