ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Već ih imaš pošto si Blizanac
Baš lepo!
Italijanski je relativno lak i lep za učenje
Još ako si u srednjoj učio latinski-ihaaaaaaaaa
A i možda padne neka zaljubiška pa da ostaneš tamo;););)
hehe ;)
Učim italijanski na kursu već oko 2 godine i meni iskreno nije tako lak...Al kad odem tamo valjda će mi se poslagati.
A ovo za Blizance...pa neće biti valjda su svi Blizanci srećni? :D

pa dobro to je specifičan trend mnogih klubova u Beogradu
Starinski nameštaj, izgleda ko gajba, Maska u Rankeovoj je jiš šarenija i lepša, i tu je većina enterijera na prodaju - slike, nameštaj i nebrojeno predmeta iz Indije, Kine i Indonezije
pre kluba je bila prodavnica egzotičnog nameštaja i ukrasa
sad je ogoman prostor, ima i restoran i fantastičnu baštu a na spratu su svirke
Ti bi poludela u mojoj sobi:p
Ja volim prenatrpano, imam nebrojeno ali nebrojeno predmeta iz celog sveta, iako mi je soba ogromna
imam i prašinu
meni ne smeta
ne podnosim prazno i sterilno:malav:
ja i hotelsku sobu ukrasim itemima koje nosim, naberem obavezno i cveće, mali oltar za meditaciju, a jastuke prekrijem egzotičnim maramama
mi Zmije volimo tople i bogate BRLOGE
Ne bih poludela, imam šarenolik krug društva, nemamo svi isti ukus.
Lično ja volim police sa knjigama, manijakalno kupujem knjige od klinačkih dana, pa i sada. Volim slike na zidu, ulja na plantnu, E, a ne nemam dizabodze po kući( figurice i sl), to ne volim, jedino što sa nekih putovanja ne smtaram dzidzabodzma to su drvene ili kutije od drugih materijala, koje su mi uzgred i funkcionalne, u te kutijice uvek nešto odložim, volim i sveće, raznih mirisa i boja.
Ne volim gužvu u prostoru, velike tepihe (ili još gore više malih u istoj prostoriji), zastore, teške zavese i sl.
Znam da je to sve stvar subjektivnog utiska, a moj je da volim da prostor ,,diše"

- - - - - - - - - -

A, zanimljivo mi je to što pišeš o putovanjima, npr o hotelskoj sobi. Totalno sam drugačija, ja uživam da osetim novi prostor, novog grada, nikada se ne trudim da u hotelskoj sobi napravim neku atmosferu npr sličnu kućnoj.

Ne bih poludela, imam šarenolik krug društva, nemamo svi isti ukus.
Lično ja volim police sa knjigama, manijakalno kupujem knjige od klinačkih dana, pa i sada. Volim slike na zidu, ulja na plantnu, E, a ne nemam dizabodze po kući( figurice i sl), to ne volim, jedino što sa nekih putovanja ne smtaram dzidzabodzma to su drvene ili kutije od drugih materijala, koje su mi uzgred i funkcionalne, u te kutijice uvek nešto odložim, volim i sveće, raznih mirisa i boja.
Ne volim gužvu u prostoru, velike tepihe (ili još gore više malih u istoj prostoriji), zastore, teške zavese i sl.
Znam da je to sve stvar subjektivnog utiska, a moj je da volim da prostor ,,diše"

- - - - - - - - - -

A, zanimljivo mi je to što pišeš o putovanjima, npr o hotelskoj sobi. Totalno sam drugačija, ja uživam da osetim novi prostor, novog grada, nikada se ne trudim da u hotelskoj sobi napravim neku atmosferu npr sličnu kućnoj.

Eto i ja obožavam osim knjiga i police za iste
Takođe i kutije svih veličina i materijala
I isto koristim izraz "džidžabidže" -sobu zovem džidžabidžarnik:D:D:D
I potpuno sam svesna da je kod mene u pitanju ekstrem-al takva sam kakva sam
Valjda sam osetljiva na izgled okruženja,pa i kad minimalno provodim vreme u njemu kao što je hotelska soba
To mi jeste najmanje bitno na putu,naravno,ali ako već tu spavam,volim i to kratko vreme da provedem okružena ličnim stvarima a i pošto sam vizuelan tip,bodu mi oči ružni predmeti i onda ih modifikujem koliko mogu
a pošteno rečeno mnogo je zdraviji tvoj odnos prema prostoru, on i treba da diše, i energetski i bukvalno
no, valjda zbog energije, mnogi moji prijatelji koji imaju sličan pristup kao ti, bez obzira što ni mrtvi ne bi zatrpali sobu ko ja, osećaju je prijatno u mom brlogu, jer je zbog svega što radim, energija u njemu prijatna
to znam jer mi sami kažu kad dođu;)

Poslednja izmena:
hehe ;)
Učim italijanski na kursu već oko 2 godine i meni iskreno nije tako lak...Al kad odem tamo valjda će mi se poslagati.
A ovo za Blizance...pa neće biti valjda su svi Blizanci srećni? :D

Nisam mislila na sreću već na vaš merkurovski talenat za učenje jezika
A od romanskih jezika je italijanski najlakši-video bi ti šta je muka sa francuskim npr
A da ne govorim o latinskom

To ucenje bi moralo da dodje pod naletom kombinacije spontanog i zabavnog, u suprotnom lenjost je emintentna. Pre bi se u tim slucajevima ucio jezik Elfova, recimo, nego li Italijanski :mrgreen:

Auta eller ar' utua i' meanien en' lle maranwe.

To ucenje bi moralo da dodje pod naletom kombinacije spontanog i zabavnog, u suprotnom lenjost je emintentna. Pre bi se u tim slucajevima ucio jezik Elfova, recimo, nego li Italijanski :mrgreen:

Auta eller ar' utua i' meanien en' lle maranwe.
ja bih volela da govorim taj jezik
doduše, u okviru mog Sistema, sastavni deo svakog rituala je i jedna ''pesma'' na jeziku Dakina (vilinskih bića) iz zemlje Odijane koja se nalazila na teritoriji između današnjih Avganistana i Pakistana
Tamo su bile one velike drevne statue Bude koje su Talibani srušili, pa ih posle strefila najezda skakavaca i neka gadna epidemija

Nisam mislila na sreću već na vaš merkurovski talenat za učenje jezika
A od romanskih jezika je italijanski najlakši-video bi ti šta je muka sa francuskim npr
A da ne govorim o latinskom

Francuski je najteži, a španski je najlakši...
A ne znam baš da l je Merkur i na mene bacio malo svoje magične prašine kad sam se rađao...

A ne znam baš da l je Merkur i na mene bacio malo svoje magične prašine kad sam se rađao...
znam za španski, studirala sam ga pre Akademije
diiiiivan jezik
al ja imam italijanske krvi
zato sam tako temperamentna;)
veoma ćeš brzo usavršiti jezik kad budeš bio ''prinuđen'' da ga govoriš
tako da je vrlo pametno to što radiš
nego, šta je tebi beše podznak?

tjah, meni je lepš italijanski. :D Ništa lično ;) Mada voleo bih i španski da znam.
Ma i Španci su temperamentni, nisu samo talijani.
U podznaku sam vaga. Dupla magla :D
Jedan od mojih najboljih prijatelja je Vodolija podznak Blizanac i naravno Mesec u Vagi
To je baš dobra kombinacija:ok:
Jedino si možda malo neodlučan
Dva Blizanca - svaki sedi na po jednom tasu i igraju se, razmišljaju i pitaju:)

uuuuuu, itekako su Španci temperamentni
još temperamentniji od Italijana
šta uradiše onim Indijancima!

Poslednja izmena:
[QUOTE="Gogilli";31618517]I ja to kažem :)

:zag: :heart:[/QUOTE]
midnight_coffee_by_morskienovitch-d8e0cj9.jpg

Poslednja izmena:

po pitanju stranih jezika, merkur kod mene bash i ne radi, nemachki mi je ok ali to je i za ochekivati nakon toliko vremena provedenog ovde, francuski neshto malo kapiram i to je sve... ne znam rech engleskog, u shkoli sam uchila ruski i iako sam imala dobre ocene na tom jeziku teshko da bih mogla da se sporazumem...:neutral:

[QUOTE="Gogilli";31618678]Kafa uvek :D
E a vidi ja šta sam našla i baš mi se dopalo, setila sam se nekako odmah tebe.
Asociralo me na nešto ali da ne objašnjavam sada, ne bi shvatila, to bi mogao samo kolega blizanac u podznaku vaga :D

Tp3LJpG.gif
[/QUOTE]
i mene asocira na svašta:heart:
doduše, ne znam zašto tako hodaju...
a sad se spremam da se baš tako ofarbam
ostaviću razdeljak narandžast a ostatak crven
a uz to i treba jelku da kitim

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back