ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu sam ja, nisam isparila :)
E, drago mi je da si okačila fotke, šteta što si nam daleko, mogli smo praviti astro bahanalije :rotf:
(ovo bahanalije, zamišljam više kao sve nas odavde, odvojeni po separeima, a neki sede kao onaj za šankom, tj taj spava. Ko ti je taj klijent? Stidljiv ili uspavan?

ma falish mi i kao mod, niko ne brishe postove tvojom brzinom...;)
da, shteta...:)
maratonac, odsedi nekad i po dve smene... hehe, ma kakvi stidljiv, miran je samo kad spava, osim zbog picja dolazi i da se ispricha, ali sam ga ja to veche malo kulirala pa je zaspao... inache on je jedan od 5-6 ludaka dobre dushe, koji su moji stalni gosti...:p

: PPP
hoću onog što se plazi, onako obesi jezik kao retard :lol:
a, onda kada stavim dvotačku i jedno P, bude ovaj koji meni izgleda kao da se smeje , a ne plazi :p
Nema čika Google veliki izbor slika ''Kluba svetskih putnika''
Tarot je između ostalog na plafonu
imaju i mačku, naravno
udr.svec.putnika02.jpg

klub-svetskih-putnika.jpg

IMG_0006.jpg

evo je mačka u korpi skroz levo
IMG_0007.jpg

]ma falish mi i kao mod, niko ne brishe postove tvojom brzinom[/B]...;)
da, shteta...:)
maratonac, odsedi nekad i po dve smene... hehe, ma kakvi stidljiv, miran je samo kad spava, osim zbog picja dolazi i da se ispricha, ali sam ga ja to veche malo kulirala pa je zaspao... inache on je jedan od 5-6 ludaka dobre dushe, koji su moji stalni gosti...:p
Živa istina :rotf:
ali to se raji nikada ne sviđa :lol:
****************+
A, sada objasni one neke šipke, koje trumana asociraju na striptiz?

agtaha, izgleda pitomo i udobno (plus za knjige i to za plafon što si napisala), mada ja nisam ljubitelj lokala koji su prenatrpani, a nešto ne volim ni taj fazon rasparenih stolica, sve nešto s koca & konopca, imam utisak uvek neke prašine u takvim lokalima.:zcepanje: ali to je moj lični trip.
Tako pre nekih mesec dana, na nekom splavu večeramo, penjem se gore sve škripi drvo,imam utisak da ako udahnem-izdahnem -zaškripaće enterijer :lol: lep pogled, a fotelje, stolice, stolovi sve raspar.
Ovi moji oduševljeni, ja onako pfffff

Živa istina :rotf:
ali to se raji nikada ne sviđa :lol:
****************+
A, sada objasni one neke šipke, koje trumana asociraju na striptiz?

:lol:
nishta, josh kada je otvorio lokal vlasnik je stavio taj ogroman shank sa sve tim stubovima/podupirachima, dakle oni ne idu od poda vec su naknadno stavljeni da drze gornji deo shanka sa osvetljenjem, bzvz. i oni su rasklimani...:confused:

agtaha, izgleda pitomo i udobno (plus za knjige i to za plafon što si napisala), mada ja nisam ljubitelj lokala koji su prenatrpani, a nešto ne volim ni taj fazon rasparenih stolica, sve nešto s koca & konopca, imam utisak uvek neke prašine u takvim lokalima.:zcepanje: ali to je moj lični trip.
Tako pre nekih mesec dana, na nekom splavu večeramo, penjem se gore sve škripi drvo,imam utisak da ako udahnem-izdahnem -zaškripaće enterijer :lol: lep pogled, a fotelje, stolice, stolovi sve raspar.
Ovi moji oduševljeni, ja onako pfffff
pa dobro to je specifičan trend mnogih klubova u Beogradu
Starinski nameštaj, izgleda ko gajba, Maska u Rankeovoj je jiš šarenija i lepša, i tu je većina enterijera na prodaju - slike, nameštaj i nebrojeno predmeta iz Indije, Kine i Indonezije
pre kluba je bila prodavnica egzotičnog nameštaja i ukrasa
sad je ogoman prostor, ima i restoran i fantastičnu baštu a na spratu su svirke
Ti bi poludela u mojoj sobi:p
Ja volim prenatrpano, imam nebrojeno ali nebrojeno predmeta iz celog sveta, iako mi je soba ogromna
imam i prašinu
meni ne smeta
ne podnosim prazno i sterilno:malav:
ja i hotelsku sobu ukrasim itemima koje nosim, naberem obavezno i cveće, mali oltar za meditaciju, a jastuke prekrijem egzotičnim maramama
mi Zmije volimo tople i bogate BRLOGE

Znači, ako dođemo kao astro ekskurzija, nema da plešemo uz šipke :rotf:

hehe, do tada ih mozda povadim pa posluze i za neshto drugo...:p

shank na oko nije losh ali je mnogo glupo napravljen, blokira i uzima previshe mesta, poshto je lokal mali to je shteta... ali je zato stala moja ogromna stolica tamo, poshto je sad koriste drugi to vishe i ne vidim kao prednost...:mrgreen: na ja, ne znam kada cu moci ali tu planiram neke izmene, onda cu svoju stolicu (ako josh uvek bude u zivotu) da ponesem u stan, jer mi je poklon od dragog, sa sve monogramom...:)

Je l i dalje radi Klub svetskih putnika? Neko gore napisa da je zatvoren. Mene je jedan okultista tamo vodio pre ciglo 7-8 godina, al od tada nisam bio. Želeo bih opet...
taj NEKO sam JA
ko bi drugi:zcepanje:
zatvoren je
čula sam od drugog okultiste ;)
bila sam pre dve godine poslednji put tamo
i ne može tek tako da se uđe, to jest nije moglo
he he he

Lepo:)
vidim da je vlasnik Lav:D
doduše, sad me podseti - davnih osamdesetih je bila na vrhu Bulevara odlična picerija ''Horoskop''
i naravno, za svaki znak je postojala različita pizza
P.S.
Šta ti je ovo PPP?

Tako je, Pizzeria Horoskop. Ne znam da li jos radi. Bili su pomalo skupi doduse. :ok: Strelac pizza je bila dosta slana sa jednom maslinom >_> Samo jednom.
Trebalo je da narucim Pizza tamo gde mi je Venera doduse, tada bi bila po mojoj meri. :mrgreen:

Pizza u Italiji nije ni za zatvorske ustanove.

Poslednja izmena:
iz tvojih usta....:zag:

- - - - - - - - - -

Tako je, Pizzeria Horoskop. Ne znam da li jos radi. Bili su pomalo skupi doduse. :ok: Strelac pizza je bila dosta slana sa jednom maslinom >_> Samo jednom.
Trebalo je da narucim Pizza tamo gde mi je Venera doduse, tada bi bila po mojoj meri. :mrgreen:

Pizza u Italiji nije ni za zatvorske ustanove.
jeste, skupi su
obožavam slano
i meni je Venera tamo gde i tebi - uvek imam bar 4 vrste maslina u kući:mrgreen:
u 1. polju, i ona mi je dobrao aspektovana -trigon Pluton Uran, sekstil Neptun Lilith
zato me Gogi zahebava da sam romantična:mrgreen:
e i ja sam u Italiji naletala na LOŠE pice
neverovatno:eek::eek::eek:
al špagete ne mogu da omanu
mada je prava italijanska pica - samo pelat, pesto i eventualmo mocarela

baš ću da ga pitam kad dođe ovde:D
možda se samo privremeno zatvorio
a za kaznu ima da me vodi tamo na kafu;)

Prvo moram da te vodim na ono drugo, bečko mesto. Kuku, opelješiće me:mrgreen:Šalim se, naravno.

Što se Kluba svetskih putnika tiče, tu je bilo raznih zanimljivih dešavanja, čak su bile i proslave primanja Knjige Zakona tj Liber AL pre dosta godina. Što se tiče toga da li radi, pouzdano znam da jedno vreme nije radio i da je bio oglašen za izdavanje za 1200 eur mesečno, a kad je to tačno bilo, ne znam...moguće 2013. ili tu negde. Super što radi, samo je mene uvek nervirala politika da uđeš unutra, a onda te feminizirani klener odvede do stola i kaže evo tu ćete da sednete...:eek:alo baćo, ja plaćam, ja biram gde ću da sednem. Tako da sam od sebe nikad tu ne bih seo, ali sam bio par puta sa kojekakvim okultistima, koji su se iTelektualno i esteCki zgražavali na moje predloge "ajde da sednemo u Proleće, u Zmaju je super kafa, ajmo u Baniju, idemo u Bosnu da jedemo ko ljudi...istančana neka sorta, ti okultisti.:lol:

Prvo moram da te vodim na ono drugo, bečko mesto. Kuku, opelješiće me:mrgreen:Šalim se, naravno.

Što se Kluba svetskih putnika tiče, tu je bilo raznih zanimljivih dešavanja, čak su bile i proslave primanja Knjige Zakona tj Liber AL pre dosta godina. Što se tiče toga da li radi, pouzdano znam da jedno vreme nije radio i da je bio oglašen za izdavanje za 1200 eur mesečno, a kad je to tačno bilo, ne znam...moguće 2013. ili tu negde. Super što radi, samo je mene uvek nervirala politika da uđeš unutra, a onda te feminizirani klener odvede do stola i kaže evo tu ćete da sednete...:eek:alo baćo, ja plaćam, ja biram gde ću da sednem. Tako da sam od sebe nikad tu ne bih seo, ali sam bio par puta sa kojekakvim okultistima, koji su se iTelektualno i esteCki zgražavali na moje predloge "ajde da sednemo u Proleće, ajmo u Baniju, idemo u Bosnu da jedemo ko ljudi...istančana neka sorta, ti okultisti.:lol:

Možeš i u kiosk na kiselu vodu da me vodiš:)
Gde god.......
A sećaš sa kako si u onom klubu gde si u sivom džemperu seo potpuno nesvesno ispod Strelca?

Možeš i u kiosk na kiselu vodu da me vodiš:)
Gde god.......
A sećaš sa kako si u onom klubu gde si u sivom džemperu seo potpuno nesvesno ispod Strelca?

A ne, obećanje je obećanje...jesam spor, ali za razliku od pravde, dostižan. :)

E da, taj klub je bio super, tu sam organizovao znaš već čije predavanje. Ne znam da li još postoji, tu je negde oko Cvetnog trga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back