ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
siris pozitivnu energiju....vec mi je bolje :D

- - - - - - - - - -

eee berta....ti bas i ne delujes pozitivno....prvo tvoj nik...ali i iza tebe cuci jedno veliko srce.....meni ne smeta...volem te takvu :cmok2:

Dobro
Inače mi je korida nešto baš strašno
Jadna životinja!
Mada su dokazali da bik ne raspoznaje boje, nego se razjari što ga prvo dobro sirotog izbodu onim kopljima pa mu mašu onom maramom
Jadna jadna jadna životinja

Mislim da je korida sada zabranjena.
On je uspeo da izadje u jednom komadu :)

bik-2.jpg

Svi znaju da su bikovi najsrecniji kada se izlezavaju i mirisu cvece :lol:

Mislim da je korida sada zabranjena.
On je uspeo da izadje u jednom komadu :)

bik-2.jpg

Svi znaju da su bikovi najsrecniji kada se izlezavaju i mirisu cvece :lol:

I treba da bude
Inače sam imala bliski susret sa bikom ispred bungalova na Adi Bojani gde sam nekad letovala
Lep ko lutka -crn poptpuno,rogovi oštri, dlaka sjajna,ali.....
On, njegova krava i tele su legli noću ispred mojih vrata da preživaju
I kad sam htela da izađem,on me popreko pogleda,krene da duva kroz nizdrve i da nogom kopa zemlju
Nije mi baš bilo svejedno
Brži je od mene,a tamo je rastinje nisko,samo tanko lovorovo drveće, ne bih mogla da se popnem da me pojuri
I nekako sam polako uza zid prošla, pa ogromni krug kroz neko šipražje prepuno poskoka,do slobode
Sve vreme me je pratio pogledom
Štiti porodicu

I treba da bude
Inače sam imala bliski susret sa bikom ispred bungalova na Adi Bojani gde sam nekad letovala
Lep ko lutka -crn poptpuno,rogovi oštri, dlaka sjajna,ali.....
On, njegova krava i tele su legli noću ispred mojih vrata da preživaju
I kad sam htela da izađem,on me popreko pogleda,krene da duva kroz nizdrve i da nogom kopa zemlju
Nije mi baš bilo svejedno
Brži je od mene,a tamo je rastinje nisko,samo tanko lovorovo drveće, ne bih mogla da se popnem da me pojuri
I nekako sam polako uza zid prošla, pa ogromni krug kroz neko šipražje prepuno poskoka,do slobode
Sve vreme me je pratio pogledom
Štiti porodicu

Jesu lepi i jaki ali je uvek opasno biti ispred njega.
Znam za slucajeve kada su bivoli gazili lavove u stampedu jer su hteli ranije tog dana da calabrcnu jednog od njih.

Zar ne bese Ada Bojana plaza za one bez gaca? :rumenko:
Tako bar procitah negde :prstic:

Jesu lepi i jaki ali je uvek opasno biti ispred njega.
Znam za slucajeve kada su bivoli gazili lavove u stampedu jer su hteli ranije tog dana da calabrcnu jednog od njih.

Zar ne bese Ada Bojana plaza za one bez gaca? :rumenko:
Tako bar procitah negde :prstic:

Ada Bojana je u stvari delta Bojane
Reka se ispred mora u koje se uliva,račva na dva dela i pravi peščani sprud trouglastog oblika
Inače je Bojana mala,čista,hladna i brza reka
Rastinje oko nje je tako neobično da ne liči na Evropu,već na Vijetnamske šume od trske
Jesu golaći
Al ko neće ne mora da se skida-ima koliko oćeš mesta
Godinama sam bila nudista,al je moj muž ljubomoran i ne voli nikako da mi neko gleda u sise i dupe
Tako da NEĆE tamo da letuje

Ada Bojana je u stvari delta Bojane
Reka se ispred mora u koje se uliva,račva na dva dela i pravi peščani sprud trouglastog oblika
Inače je Bojana mala,čista,hladna i brza reka
Rastinje oko nje je tako neobično da ne liči na Evropu,već na Vijetnamske šume od trske
Jesu golaći
Al ko neće ne mora da se skida-ima koliko oćeš mesta
Godinama sam bila nudista,al je moj muž ljubomoran i ne voli nikako da mi neko gleda u sise i dupe
Tako da NEĆE tamo da letuje

Znam da otice iz Skadarskog jezera i da ono moze da se zaledi tokom zime, bar neki njegovi delovi.
Sta je progres, odvojili se od Srbije i vec lice na Azijska letovalista :lol:

Nisi valjda jedina zena tamo? :huh:

jedna blesava pesmica za tebe ;)
Imas tekst na holandskom i engleskom...

Znam da otice iz Skadarskog jezera i da ono moze da se zaledi tokom zime, bar neki njegovi delovi.
Sta je progres, odvojili se od Srbije i vec lice na Azijska letovalista :lol:

Nisi valjda jedina zena tamo? :huh:

jedna blesava pesmica za tebe ;)
Imas tekst na holandskom i engleskom...

A krajolik je tako izgledao od vajkada
I tamo sam letovala pre odvajanja
A stanovništvo je pretežno albansko -pripadnici jednog plemena koje se veoma razlikuje od onih militantnih
Nikad NIKO tamo nije imao konflikte ili bilo kakve probleme
Flora i fauna su jedinstvene zbog specifičnosti tla-peščanog,i mešanja reke i mora
Naravno da nisam jedina žena bila
Al takav je
I meni to ne smeta
Jer nije patološki ljubomoran,ja normalno izlazim kad oću bez njega,viđam se sa kim hoću
A bivši sa kojim sam tamo letovala je bio još ljubomorniji ali je voleo da se šepuri-gledaj al ne diraj
Mada kad su svi goli,niko nikog i ne gleda,veruj mi,nije to jedina nudistička na kojoj sam bila

Poslednja izmena:
A krajolik je tako izgledao od vajkada
I tamo sam letovala pre odvajanja
A stanovništvo je pretežno albansko -pripadnici jednog plemena koje se veoma razlikuje od onih mitantnih
Nikad NIKO tamo nije imao konflikte ili bilo kakve probleme
Flora i fauna su jedinstvene zbog specifičnosti tla-peščanog,i mešanja reke i mora
Naravno da nisam jedina žena bila
Al takav je
I meni to ne smeta
Jer nije patološki ljubomoran,ja normalno izlazim kad oću bez njega,viđam se sa kim hoću
A bivši sa kojim sam tamo letovala je bio još ljubomorniji ali je voleo da se šepuri-gledaj al ne diraj
Mada kad su svi goli,niko nikog i ne gleda,veruj mi,nije to jedina nudistička na kojoj sam bila

Koliko su mi objasnili Albanci iz Albanije vise mrze Albance sa Kosova nego bilo ko drugi, valjda misle da ovi brukaju i njih i naciju.
To je vise za politiku, ovo je Zabava :)

Ne znam kako izgledaju te plaze ali nemam ni veliku zelju da saznam, nije to za mene.

Mozda jedna ovakva moze da prodje :)
:zurka:

Koliko su mi objasnili Albanci iz Albanije vise mrze Albance sa Kosova nego bilo ko drugi, valjda misle da ovi brukaju i njih i naciju.
To je vise za politiku, ovo je Zabava :)

Ne znam kako izgledaju te plaze ali nemam ni veliku zelju da saznam, nije to za mene.

Mozda jedna ovakva moze da prodje :)
:zurka:

Šmrc,na telefonu sam,pa ne mogu da gledam klipove,svu mi bateriju pojedu
Na Adi su zeznuti poskoci i šarke,gole guzice su najmanji problem-kažem ti,ima mesta za sve,ne moraš nikog da gledaš ako nećeš
A poslednjih godina golaća je najmanje
Inače sa zmijama nemam problem,sa njima se lako može ko zna kako
Jer napadaju SAMO kad su ugrožene

Šmrc,na telefonu sam,pa ne mogu da gledam klipove,svu mi bateriju pojedu
Na Adi su zeznuti poskoci i šarke,gole guzice su najmanji problem-kažem ti,ima mesta za sve,ne moraš nikog da gledaš ako nećeš
A poslednjih godina golaća je najmanje
Inače sa zmijama nemam problem,sa njima se lako može ko zna kako
Jer napadaju SAMO kad su ugrožene

Di ti je komp agi?

Poskok oce da napadne i kada nije ugrozen, kao da zna da moze da ubije coveka.

Jel ti sad pravim zazubice kada kacim pesme? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back