ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće
Nego mi ne znamo da li mu je u blizini gnezdo ili se pari
Stara sam ja Zmijurina,znam svoju vrstu
Sad ću pokušati da pređem na comp-nešto me zahebava

Nisi ti kao zmija iz pesme...
... ti si fina zmija :zag:
Obrada mi draza od ovoga...

Imaju valjda oni sezonu kada je sta, kada je vreme za ljubav, kada za spavanje kada za uzivanje.

12079492_10156137937465284_4794620404310235541_n.jpg

Decak, imas neki nereseni problem cim danima bacas hejtove na biljnu ishranu i to u astro kafeu.

Hunza-woman-with-appricots-2-600x400.jpg

Elem, casopis American Heart Journal preneo je da narod Hunca koji se pravilno hrani (vocem, povrcem i orasastim plodovima) zivi u proseku od 90 do 110 godina.
Njihov nacin zivota i ishrane inspirisao je i autora R. Bicera koji je napisao knjigu „Hunza – ljudi koji ne znaju za bolest”, a u njoj se mogu procitati kakav nacin ishrane je kljuc za dug i zdrav zivot.

- - - - - - - - - -

Porediti starost dvojice vlasnika kompanija kojima je menjana krv sa celim narodom koji nije cuo za lekove a najstariji su na svetu, prosto lici na pricu na davljenika koji se hvata za slamku spasa Smehotres.

jeste
i oni su taj recept uzeli od Gandole ili tako nečeg iz Italije
hebo te ne mogu da otvorim ni jedan sajt sem Krste
da mi je do neta - ne bih ni Krstu mogla
al kad odem na novi Tab, neće ništa da učita, sve sam probala
zezaju me compovi i net pa rasturaju

па то те крстарица багује:hahaha: чим не можеш ништа друго да отвориш

Hunca (bivsa Knezevina)

250px-Flag_of_Hunza.svg.png

Dana 3. novembra 1947. godine, vladar, Muhamed Jamal Kan poslao je telegram Muhamed Ali Jinahu da pristupaju Pakistanu: "Sa zadovoljstvom izjavljujem pristupanje Pakistanu, u moje ime i u ime moje drzave."

Na taj dan Sunce prelazi znak skorpije, Mesec orbis Saturn, Mars Saturn o natal Saturn. Morali su, a imali su problema sa svima, pakistancima, englezima, indijcima, kinezima. Odluka o pristupanju je slicna filozofiji miroljubivih indusa - "Borite se, prolazite, gradite institucije. Nas pustite da meditiramo".

онда у вин вин по нови:D
Ma imam ja još dva compa
i to BOLJA
evo sad pišem sa laptopa koji je baš dobar a i veliki
al ja sam takva
vežem se za stvari
jer taj je bio samo moj, ostvarila sam emotivnu vezu sa njim, ko brat rođeni da mi je (a i dobila sam ga od brata rođenog)
godinama me je verno služio - u svoje vreme bio je aždaja
a što sam na njemu JOŠ UVEK RADILA U XP-U, to nikom ništa:zcepanje:
i ceo setings sam sredila po svom ukusu
no srećom, prekjuće sam uradila backup

Ma imam ja još dva compa
i to BOLJA
evo sad pišem sa laptopa koji je baš dobar a i veliki
al ja sam takva
vežem se za stvari
jer taj je bio samo moj, ostvarila sam emotivnu vezu sa njim, ko brat rođeni da mi je (a i dobila sam ga od brata rođenog)
godinama me je verno služio - u svoje vreme bio je aždaja
a što sam na njemu JOŠ UVEK RADILA U XP-U, to nikom ništa:zcepanje:
i ceo setings sam sredila po svom ukusu
no srećom, prekjuće sam uradila backup

а некад код мене у кући био само један десктоп пентјум 1 и све је функционисало како треба са 98-ом, а сад само проблеми. па бем ти прогресивну технологију:D

а некад код мене у кући био само један десктоп пентјум 1 и све је функционисало како треба са 98-ом, а сад само проблеми. па бем ти прогресивну технологију:D
upravo se setih svog prvog pentiuma
i 95-tice
al i meni i mužu je NEOPHODAN LIČNI COMP zbog posla
on ima najbolju mašinu jer radi poslove koji iziskuju dobre performanse
mogu ja kad hoću na nju al ne volim
to je bre ko četkica za zube
jer ja i pišem, i dizajniram, i radim horoskope, i ovde moderišem preko compa
e sad ovaj laptop je moj, ali mi je akanje da ga stalno pakujem i otpakivam, jer uz njega ide veliki cooler, pa još dva stola za miša (touchpad ne mogu očima da vidim)i kafu i pikslu

upravo se setih svog prvog pentiuma
i 95-tice
al i meni i mužu je NEOPHODAN LIČNI COMP zbog posla
on ima najbolju mašinu jer radi poslove koji iziskuju dobre performanse
mogu ja kad hoću na nju al ne volim
to je bre ko četkica za zube
jer ja i pišem, i dizajniram, i radim horoskope, i ovde moderišem preko compa
e sad ovaj laptop je moj, ali mi je akanje da ga stalno pakujem i otpakivam, jer uz njega ide veliki cooler, pa još dva stola za miša (touchpad ne mogu očima da vidim)i kafu i pikslu

срећом мени и није, ја сам ти уствари она жаба која дигла ногу да се поткива:D
нема шта немам од тих стварчица и ХР и 10 и андроиде а у суштини ми од тога ништа не треба. а све је раније функционисало како треба, и даље омиљена канцеларијска игра је солитер, а ја се сећам тетриса када сам једно време радио у урбанизму па одлазио код оператера и цело радно време проводио на тад мени непознатој справи:hahaha:

- - - - - - - - - -

E Salić,sad mogu da postavim ono što sam htela u vezi Eurokrema :zcepanje:
4662464.jpg

images

:hahaha:
е видео сам ово у вези новчанице али нисам за екрокрем:hahaha:

- - - - - - - - - -

а жалосно је да се експонирају дилеје а наша деца која освајају прва места на такмичењима по свету у математици и физици гурају на фејсбук и то по коју реченицу. онда се чудимо зашто је "сплаварење" толико популарно.

срећом мени и није, ја сам ти уствари она жаба која дигла ногу да се поткива:D
нема шта немам од тих стварчица и ХР и 10 и андроиде а у суштини ми од тога ништа не треба. а све је раније функционисало како треба, и даље омиљена канцеларијска игра је солитер, а ја се сећам тетриса када сам једно време радио у урбанизму па одлазио код оператера и цело радно време проводио на тад мени непознатој справи:hahaha:

- - - - - - - - - -

:hahaha:
е видео сам ово у вези новчанице али нисам за екрокрем:hahaha:
ništa bez Solitaire
i dalje lečim nerve na njemu
ima ga srećom svaki Windows
A Tetris -u jeeeee- kad se pojavio, sećam se da ga je neki Rus izmislio, moj bivši ga kupi, pa to je bilo čekanje i rezervacija za isti u njegovoj porodici
i ja kad se probudim, najviše sam volela da se rasanjujem uz kafu i Tetris

с

- - - - - - - - - -

а жалосно је да се експонирају дилеје а наша деца која освајају прва места на такмичењима по свету у математици и физици гурају на фејсбук и то по коју реченицу. онда се чудимо зашто је "сплаварење" толико популарно.

Mi smo kao narod izuzetno nadareni za prirodne nauke
i onda većinu otme Zapad
Još na faksovima vrbuju
a mnogi bi ostali al teško da odole što je sasvim razumljivo pet do šest puta većoj plati a i mogućnosti usavršavanja
moj brat je veliki patriota
i godinama je radio za ovdašnje firme
i poludeo od javašluka i malih para jer je za razliku od mene EKSTREMNO vredan
i na kraju otišao u beli svet
i posle par godina od svog rada kupio dva stana od kojih jedan u inostranstvu

Mi smo kao narod izuzetno nadareni za prirodne nauke
i onda većinu otme Zapad
Još na faksovima vrbuju
a mnogi bi ostali al teško da odole što je sasvim razumljivo pet do šest puta većoj plati a i mogućnosti usavršavanja
moj brat je veliki patriota
i godinama je radio za ovdašnje firme
i poludeo od javašluka i malih para jer je za razliku od mene EKSTREMNO vredan
i na kraju otišao u beli svet
i posle par godina od svog rada kupio dva stana od kojih jedan u inostranstvu

јавашлук је зато што немамо правну државу, не заснива се на правима већ на родбинским везама. сваки патриота генијалац овде би радио и за хиљаду евра месечно, не верујем да такви генијалци маре за материјалне ствари, него ниподоштавање, недаје им се простор тј услови за оно што раде, па чак и ругање јер "љаксе" не може да поднесе да је неко паметнији и бољи од њега. а нама је лакше да се поредимо са фармерима паровима великим братовима који у суштини млате паре и себи дају популарност а ми им се спрдамо и кажемо да не би то никад радили, а константно су присутни на свим местима.

јавашлук је зато што немамо правну државу, не заснива се на правима већ на родбинским везама. сваки патриота генијалац овде би радио и за хиљаду евра месечно, не верујем да такви генијалци маре за материјалне ствари, него ниподоштавање, недаје им се простор тј услови за оно што раде, па чак и ругање јер "љаксе" не може да поднесе да је неко паметнији и бољи од њега. а нама је лакше да се поредимо са фармерима паровима великим братовима који у суштини млате паре и себи дају популарност а ми им се спрдамо и кажемо да не би то никад радили, а константно су присутни на свим местима.
e da je on imao hiljadu evra ovde ne bi ni išao
nego je hteo da se osamostali i zasnuje porodicu
i uspeo je
i snajka mi je odavde
on i dalje želi da uloži u Srbiju
samo da se još obezbedi
sad ima malog sina i to mu je prioritet što je normalno

e da je on imao hiljadu evra ovde ne bi ni išao
nego je hteo da se osamostali i zasnuje porodicu
i uspeo je
i snajka mi je odavde

не би, доктор кардиолог, знам за конкретан пример који је имао плату преко хиљаду евра, отишао је одавде.
е сутра треба устајати рано, поздрављам те агић:bye:

samo da vam javim da su carinici bili normalni, stigli ok i tako...
elli hvala shto mi je kompletirala knjigu, kojici na srdachnom docheku i nevesti na poklonima, iako smo zaboravile mjuzu...;)

e, da, obe ste mi prijatno iznenadile burazera, bash ste mu se dopale, ne bi me chudilo da se i on sad ukljuchi na forum...:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back