ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od juche mi lokal radi od 7h ujutru, a josh ga nisam okrechila, bruka...:rumenko:
danas idem da kupim farbu, stakla sam poruchila, tek za 3-4 nedelje ce stici...
za luftung josh nikog nisam nashla, ako ovo uskoro ne reshim podavice mi se radnici od dima...:confused:

samo da vam javim da su carinici bili normalni, stigli ok i tako...
elli hvala shto mi je kompletirala knjigu, kojici na srdachnom docheku i nevesti na poklonima, iako smo zaboravile mjuzu...;)

e, da, obe ste mi prijatno iznenadile burazera, bash ste mu se dopale, ne bi me chudilo da se i on sad ukljuchi na forum...:p

konan je tek ujutru našao muziku... :roll:

nemoj da moramo da mu se javljamo na fejsu, nije bezbedno... :lol:

---------------------------

kamael, jel danas menjamo posteljinu?

частим, имам разлог:D

alkohol.jpg

Bensedin da das svojoj prodavacici kojoj ostavljas dzeparac koja dzeparac prosledjuje gazdi a ovaj tajkunu, prodavacici koja te namamila reklamom "svezeg" buta punog zivotinjskih aminokiselina koje teraju na agresiju. Mene preskoci, ako hoces da ucinis dobro delo nahrani nekog bednika, to ti je i duznost jer si jedan od najgrlatijih na pdf Religija.

Poslednja izmena od moderatora:
Bensedin da das svojoj prodavacici kojoj ostavljas mamin dzeparac koja dzeparac prosledjuje gazdi a ovaj tajkunu, prodavacici koja te namamila reklamom "svezeg" buta punog zivotinjskih aminokiselina koje teraju na agresiju. Mene preskoci, ako hoces da ucinis dobro delo nahrani nekog bednika, to ti je i duznost jer si jedan od najgrlatijih na pdf Religija.

што си преуредио текст, шта није било лепо написано?
обично нервозни људи морају да спомињу туђе чланове породице:D

Samo da te pozdravim i ljubnem jer sam ti obećala da ću se pojaviti.
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej:heart:
kako se uvek obradujem Lagerti na tvom avataru
inače je ta glumica Strelac ko ja:)

- - - - - - - - - -

ja sma večeras i u petak ću sigurno... :lol:
na tri dana perem kosu, tako i menjam posteljinu.
:)
Ti gora od onog mog - on ima Merkur - Uran - Pluton u Devici u egzaktnom kvadratu sa mojim sirotim Merkurom u Strelcu
Ok mi je za kosu, al za posteljinu ......:D
On čistunac a ja.......:zcepanje:

што си преуредио текст, шта није било лепо написано?
обично нервозни људи морају да спомињу туђе чланове породице:D

Post preuredjen iz razloga da fabula bude jasnija citaocima, za koje vidimo da konstantno migriraju sa Religija na Astrologija. Sta te tera na migraciju, jel ti se svidja neka devojka odavde ili vidis svu iluziju avramske spletke pa pisanjem na astro iskazujes svoj bunt?

ja sma večeras i u petak ću sigurno... :lol:
na tri dana perem kosu, tako i menjam posteljinu.

Kakva si sa jastucima, imas ih ili ne? Ja dva mala, stoje radi navike, i koristim i ne koristim. One velike ne mogu nikako.

i ja sam teška picajzla što se tiče čistoće i reda... :mrgreen: :lol:
kod drugih mi ne smeta, ali kod sebe, da.
Pa ipak je bolje biti takav:)
mada mi ovakvi steknemo jači imunitet - oguglamo na sve grinje i ostale stanovnike
ali je zanimljivo da je meni uvek sve na svom mestu - nisam klasično neuredna, nego MRZIM da čistim
i da ti pravo kažem ne volim miris hemije
od nekog se više gušim nego od prašine
muž mi stalno peva:
''Romaleeeeeeeeeeeeee, sare Roma'', itd...:mrgreen:
a ja njemu sikćem - opsesivno kompulsivni, opsesivno kompulsivni...:mrgreen:
eno mi sad izdaje zahteve za sudove:zcepanje: - jesu se malo nagomilali doduše:rumenko:
al da ispušim cigar i popijem kafu prvo, naviko je, to mu je što mu je

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back