ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to ti se vidi u Natalu
htela sam da kažem, al ja izbegavam da dajem prognoze, da ako iz nekog razloga ne budeš imala svoju decu, da ćeš delimično ublažiti bol i pronaći se kroz decu tvoje braće ili sestara
i kroz bilo koji humanitarni posao vezan za decu - to su Saturnovi poslovi - pomaganje nevoljnima
a ni usvajanje kao opcija nije loše
znam mnogo slučajeva gde su se razvili pravi roditeljski odnosi i ljubav

Ma nije nikakav problem da napises sto vidis Agata.ja stvarno jako volim djecu i sve cu uciniti da ih dobijem.boze moj,ako mi se ne bude dalo ,imam usvajanje kao opciju uvijek,a do tada cu da dajem ljubav djeci iz porodice i oko sebe djeci :)

Ma nije nikakav problem da napises sto vidis Agata.ja stvarno jako volim djecu i sve cu uciniti da ih dobijem.boze moj,ako mi se ne bude dalo ,imam usvajanje kao opciju uvijek,a do tada cu da dajem ljubav djeci iz porodice i oko sebe djeci :)
pa velika je odgovornost tumačiti tuđu sudbinu
naročito što sebe ne smatram pravim astrologom
ali je zato dobro što je i Berta dala tumačenje koje se vrlo podudara sa mojim
da ja a i ti budemo sigurnije - ti dobi konzilijum a ja potvrde svojih nagađanja
samo sebi mogu da gledam bez greške
kao i sva proricanja

pa velika je odgovornost tumačiti tuđu sudbinu
naročito što sebe ne smatram pravim astrologom
ali je zato dobro što je i Berta dala tumačenje koje se vrlo podudara sa mojim
da ja a i ti budemo sigurnije - ti dobi konzilijum a ja potvrde svojih nagađanja
samo sebi mogu da gledam bez greške
kao i sva proricanja

Ma naravno,ali volim da cujem misljenja ,ja znajuci mene cu i glavom kroz zid kad su djeca u pitanju ,pa kako ispadne .
Ali volim da znam i cujem misljenja ,mogucnosti i opcije,i to ne dozivljavam kao tumacenje moje sudbine vec mogucnosti i opcije,jer mislim da je karta potencijal i povodom toga smo zaposjeli Konzilijum :D

1180466_orig.gif

Ne znam odakle si, prijatelju, ali u Slavoniji znaju da se guzno crevo za jela od mesa buse iglom dok se meso nadeva u crevo. To se radi polako kako bi se sav vazduh istisnuo iz guznog creva. Ta promena boje je, u sustini, uzegla masnoca zbog prisustva vazduha u guznom crevu. Crevo, svojim oblikom prati sakupljanje mesa susenjem i ne sme da se pojavi vazduh izmedju creva krmka i mesa. U tvom slucaju, cim si se prebacio na cevap sigurno je u kobasici ostalo vazduha. Mozes i to da jedes ali nije ukusno – kazu da je svaki dvadeseti cevap od ulicnog psa.

па не знам, пестициди, хемија...свашта нешто можеш да нафаташ
а наш ками оде где се покењају краве (природно ђубриво) да бере траву.

:hahaha: decak, krava danas nema na livadama osim mozda u po nekim selima poput tvog :rotf: generalno, drze se na farmama na kojima se spricaju.

Maslacak je cist, lesevi nisu jer se ide na kolicinu a da bi se dobila kolicina dok su zivi fiksaju se, kada se ubiju mesaju im delove tela sa kostima i svinjskim cmarovima.

:hahaha: decak, krava danas nema na livadama osim mozda u po nekim selima poput tvog :rotf: generalno, drze se na farmama na kojima se spricaju.

Maslacak je cist, lesevi nisu jer se ide na kolicinu a da bi se dobila kolicina dok su zivi fiksaju se, kada se ubiju mesaju im delove tela sa kostima i svinjskim cmarovima.

па добро ја сам мислио да ти волиш све природно;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back