ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem rece mi jedan kolega zbog ovoga da sam stoka matora a ja ga moram razocarati jer nisam ni jedno drugo. Kako ovo sto napisah...prosto.
Sednes cistog srca, to je uslov da bi ista razumeo, jer drugacije ne ide. Osoba preko puta tebe ce pokusati da nadje dodirne tacke gde se razumete...kada uspostavite prvu sve je lakse jer onda posmatras sebe kroz nju i nateras je da se identifikuje sama sa sobom na nivou na kom nikada nije bila. Kada udje u taj fles i pocne da te nadopunjuje onime sta si ti a ne ona nijanse razumevanja pocnu da joj sd preplicu sa nijansama emotivnog jer zena dozivljava najsnazniji orgazam kroz znatizelju emotivne slobode spram totalnog stranca koji je vodi kao vuk crvenkapu u sok sobu njegove podsvesti.

znaci, ovo nije nikakvo poigravanje zenskim umom, nije ni metod za navatavanje, ni psiho dril, vec prosta konceptualna jednacina sa dve nepoznate, koje se ukrstaju iako svaka ima svoju slobodnu putanju... Nesta kao tipa neobavezujuceg seksa. Svaki sledeci susret, ako do njih dodje ide stepenicu vise ka oslobodjenju sopstvenog ja ali bez stvaranja zavisnosti od te slobode sto je posebna vrsta paradoksa.
Ima jos ali mislim da ko ima mozga moze da nasluti do kog stepena prepoznavanja ovakav odnos moze daleko da ode.
Q noc.

A da bi razumeli na umetnickom nivou to vam je ritmicno i nijansirano tempom kao u subertovim oktetima...zasto bas subert...zato sto je jedini kompozitor koji je suptilno vodio krvave ratove sa svojom podsvescu.

Moras prvo reci na koju planetarnu konjukciju mislis jer odredjene to nisu bile iako se pisalo da jesu.

Konjukcija je povoljna ako se poklapaju dve dobre planete, nepovoljna ako su dve lose, ako je dobro telo i lose zavise od prirode znakova.

sve,tako mi je ispricala jedna osoba koja se razume u astrologiju,navodno se to desilo pre cetvrt ceka recimo,da su skoro sve planete bile u konjukciji (planetarne orgije) e pa ako neko zna o tome neka pise.

ako se razume što ti onda nije lepo objasnila, nego pitaš nešto, a pojma nemaš šta pitaš.
stelijum se desi skoro svake godine, ili svake, nebitno... kakav stelijum i gde ti pada.
sam stelijum utiče i na mene ako mi padne na natalno bitnu poziciju, i na sve nas... koja je uopšte problematika tvog rođenja?
mož se desi da živiš kraće, a i ne mora... zato idi brzo pitaj koje su planete učestvovale u orgijama.

Nije toga bilo u proslom veku niti ce biti u skorijoj buducnosti. Verovatno je osoba izbacila pricu iz nekog astronomskog clanka, njihovo nebo se razlikuje od naseg. Planetarne konjukcije astronomi nazivaju plesom, mi ples pripisujemo Veneri jer se tako ponasa na nebu, putanja joj je skladna kao da plese.

možda misli na običan stelijum kao ovaj koji se dešavao do pre neki dan... ne pratim, možda se još uvek dešava.

Verovatno. 10.09.1976 obrazovala se konjukcija Me, Ve, Ma, Pl 180 Mo ali sama priroda tela nema snagu za nesto znacajnije. Tako i ostale, deluju lokalno na taj period. 2012. nije doslo do transformacije svesti i smaka, na nebu nista zanimljivo tokom decembra.

Poslednja izmena:
Sto se tice ovih konjukcija.....
Ja imam Saturn 0 Pluton ,8* ,A dodatno je Saturn vladar podznaka,i mislim da me je dobro "obeljezila" ova konjukcija (orgija planeta kako rece Aga :) ),i otezala mi zivot u potpunosti,posebno na dio koji se tice 9 polja gdje se nalazi ova Konjukcija....

Pa ja san se nekako gledajuci kartu vezala za nju ,jer mislim da me koči....mada i Pluton pravi Konjukciju sa mC,i mozda je u tome problem koji imam generalno sa svime.....ja ne mogu da vjerujem sto mi se sve desava i da nista ne valja,....vrtim se kao pas u krug za repom....

zavisi kakave ti aspekte pravi sa ličnim planetama... pluton i saturn na mc uglavnom daju uspeh u karijeri.
a može doneti i aroganciju i sukob sa autoritetima... zavisno i od ostale postavke.
ugl, pluton na mc daje moć.

Saturn (vladar podznaka) je u 9 u Vagi i ima 180 sa Venerom,i Puton takodje pravi 180 sa Venerom.onda,Pluton ima Konjukciju sa Jupiterom koji isto radi konjukciju sa MC....

I Saturn ,Pluton i Jupiter su retro,i mozda otuda problem..

Saturn (vladar podznaka) je u 9 u Vagi i ima 180 sa Venerom,i Puton takodje pravi 180 sa Venerom.onda,Pluton ima Konjukciju sa Jupiterom koji isto radi konjukciju sa MC....

A tebi je Venera sunčev dispozitor (Bik) a Saturn egzaltirani vladar Ascendenta
Dakle tebi je Venera iznapadana
Koliko sam shvatila i od Saturna,i Plutona i Jupitera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back