ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno je da se vas dvoje volite sve ostalo je sporedna stvar ..... gde, šta, kako
ćuti....
baš me danas raznežio....još je jadan nešto i bolestan.....a iako je svojeglav Lav Jarac, poslušao me je nešto posle dužeg vremena...nešto na šta ga je bilo jako teško nagovoriti....a kad je to uradio, hvalila sam ga na sva usta i divila sam mu se

ćuti....
baš me danas raznežio....još je jadan nešto i bolestan.....a iako je svojeglav Lav Jarac, poslušao me je nešto posle dužeg vremena...nešto na šta ga je bilo jako teško nagovoriti....a kad je to uradio, hvalila sam ga na sva usta i divila sam mu se

To je znak kao prvo da te sluša kada mu govoriš nešto a onda i da uvažava to što mu govoriš.
Naravno i ljubav ga tera da te posluša jer zna da mu misliš dobro.
I treba da se raznežiš.
Znala sam ja oduvek da si ti romantična dušica i ako želiš sebe da predstaviš drugačije :heart:

To je znak kao prvo da te sluša kada mu govoriš nešto a onda i da uvažava to što mu govoriš.
Naravno i ljubav ga tera da te posluša jer zna da mu misliš dobro.
I treba da se raznežiš.
Znala sam ja oduvek da si ti romantična dušica i ako želiš sebe da predstaviš drugačije :heart:
Uglavnom me ne sluša:zcepanje:
sem za određene oblasti:metla:
ali posle dugotrajnog napora i uspem nešto u glavu da mu utuvim
neki nikad to ne postignu
a on tvrdi da sam ja duboko u duši romantična pod maskom lopate

o čemu bre pričaš, kakvog člana porodice? :eek:
2 x pitam

- - - - - - - - - -

nasmejala bi se da nije tužno... :sad2:

I jeste tužno ali od tebe smeh me ne bi iznenadio.
Mnogi su videli taj post a ti ako se ne sećaš to je tvoja stvar.
Postavlja se pitanje onda kome sve psuješ nekog člana porodice čim ne možeš ni da se setiš.
Nevesta nema potrebe da više o ovome, ne ovome nego o bilo čemu ti i ja raspravljamo.
Čak i za svadju ja sagovornika moraam da poštujem.

I jeste tužno ali od tebe smeh me ne bi iznenadio.
Mnogi su videli taj post a ti ako se ne sećaš to je tvoja stvar.
Postavlja se pitanje onda kome sve psuješ nekog člana porodice čim ne možeš ni da se setiš.
Nevesta nema potrebe da više o ovome, ne ovome nego o bilo čemu ti i ja raspravljamo.
Čak i za svadju ja sagovornika moraam da poštujem.

ne, hoću da mi kažeš kome, kad si već potegnula takvu nebulozu.
ne možeš da lupiš šta ti padne na pamet, pa da pokušaša da se izvučeš.
:)

Poslednja izmena od moderatora:
ne, hoću da mi kažeš kome, kad si već potegnula takvu nebulozu.
ne možeš da lupiš šta ti padne na pamet, pa da pokušaša da se izvučeš.
ne mogu baš sve da odbijem na glupost... :)

Da bi nekome nešto odbijala na glupost moraš prvo biti pametnija a ako se stalno sama hvališ sve se dovodi pod veliko znak pitanje.
Kao drugo ..... psovala si mi majku i to su mnogi videli (post u konaku) i nemam više šta da se dokazujem sa tobom. Šta god ti sada napisala u smislu da to nije istina, oni koji su to videli znaće da lažeš.
Ajd berta ti mene ne podnosiš a mene ti uopšte ne zanimaš i nema potrebe za bilo kakvim razgovorom.
Pokazala si do sada dovoljno svoj nivo ponašanja...... samo ti nastavi da se hvališ njime, nemam ništa protiv.

Da bi nekome nešto odbijala na glupost moraš prvo biti pametnija a ako se stalno sama hvališ sve se dovodi pod veliko znak pitanje.
Kao drugo ..... psovala si mi majku i to su mnogi videli (post u konaku) i nemam više šta da se dokazujem sa tobom. Šta god ti sada napisala u smislu da to nije istina, oni koji su to videli znaće da lažeš.
Ajd berta ti mene ne podnosiš a mene ti uopšte ne zanimaš i nema potrebe za bilo kakvim razgovorom.
Pokazala si do sada dovoljno svoj nivo ponašanja...... samo ti nastavi da se hvališ njime, nemam ništa protiv.

:eek:
to nikada nikome nisam rekla... daj citat.
imaš ti još da dokazuješ svaku laž koju istreseš... :)

i još jednom ukratko, daj citat za svaku glupost za koju tvrdiš da istina!
ne znam samo kako te nije sramota od same sebe...

:eek:
to nikada nikome nisam rekla... daj citat.
imaš ti još da dokazuješ svaku laž koju istreseš... :)

i još jednom ukratko, daj citat za svaku glupost za koju tvrdiš da istina!
ne znam samo kako te nije sramota od same sebe...

Da ti dam citat nečega što je obrisano?
Ja lično brisala a sad da ga postavljam ovde ...... svašta
I da završimo ..... tebi nikada ništa nisam tvrdila osim ovog što sam navela i kao što rekoh možeš lagati sebe one koji su videli a videli su mnogi ne možeš.

Da ti dam citat nečega što je obrisano?
Ja lično brisala a sad da ga postavljam ovde ...... svašta
I da završimo ..... tebi nikada ništa nisam tvrdila osim ovog što sam navela i kao što rekoh možeš lagati sebe one koji su videli a videli su mnogi ne možeš.

a ne, nema završavanja dok ne dokažeš trip... vidiš ti i obrisano. :p
kako te nije sramota?
ako uključim caps lock, hoćeš bolje razumeti? :zcepanje:

a ne, nema završavanja dok ne dokažeš trip... vidiš ti i obrisano. :p
kako te nije sramota?
ako uključim caps lock, hoćeš bolje razumeti? :zcepanje:

Samo me moja kultura zadržava da ti ne kažem kakva sada ispadaš :confused:
Pa naravno da ja vidim i obrisano ali ne vidiš ti i ostali korisnici i ono što je obrisano ne postavlja se više ...... a ja mislila da ona ipak barem nešto zna :roll:
A sad kao ispala pametna sa ovom poslednjom rečenicom :roll:
Ma srce si pravo :heart:

Samo me moja kultura zadržava da ti ne kažem kakva sada ispadaš :confused:
Pa naravno da ja vidim i obrisano ali ne vidiš ti i ostali korisnici i ono što je obrisano ne postavlja se više ...... a ja mislila da ona ipak barem nešto zna :roll:
A sad kao ispala pametna sa ovom poslednjom rečenicom :roll:
Ma srce si pravo :heart:

ajd dogovori se sa sobom postavlja li se ili ne. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back