ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to,svoga posla [emoji4]
Imas jak Mars u Ovnu sto nadodaje svemu tome...
U Jarcu - egzaltiran a u prvom polju pa ko da je i u Ovnu - domicilu
Pa imam i Veneru u prvom
ali sigurno Bikovsku, ne od Vage, volim da kuvam, volim biljke, vezana sam za prostor u kome živim, volim da skupljam lepe stvari, a umetnik sam po profesiji - to je od Venere
u suštini sam odana osobi koju volim, čak i kad sve preduzmem da se toga ratosiljam
teritorijalna sam, ljubomorna i nemam ponizan bespomoćan stav prema suprotnom polu

Poslednja izmena:
Ima nas namcora [emoji106] [emoji259] [emoji173]

Svadjalica jesam, namćor nisam :D

Surovi realista poučen iskustvom :(
Namćor amater u odnosu na Velikog namćora:zcepanje:, ja sam srce i zlato, suptilna tratinčica.....:zcepanje:
Uostalom mi namćori mora da se pomažemo, da nam vrsta ne izumre:p

- - - - - - - - - -

Ima
Samo je bitno da ne nanosimo zlo drugima
Moj namćorluk se manifestuje - ne diraj me - ne diram te....

Diram te ...... šta ćeš sad :)
Sad kad svi pomisle da je homogenizacija u pitanju :zcepanje:

Poslednja izmena:
U Jarcu - egzaltiran a u prvom polju pa ko da je i u Ovnu - domicilu
Pa imam i Veneru u prvom
ali sigurno Bikovsku, ne od Vage, volim da kuvam, volim biljke, vezana sam za prostor u kome živim, volim da skupljam lepe stvari, a umetnik sam po profesiji - to je od Venere
u suštini sam odana osobi koju volim, čak i kad sve preduzmem da se toga ratosiljam
teritorijalna sam, ljubomorna i nemam ponizan bespomoćan stav prema suprotnom polu

Jak natal imas i taj Mars je mnogo dobar i Venera ...jos ako a dobre aspekte i sa tim Marsom ...

Ja se sad pitam je li moze moj Mars vuci na Skorpijona s 'obzirom da je u 8 kuci? Sto je babi milo to joj se snilo [emoji4] .ja sam eto familijaran tip i bas kucni,volim djecu,kuvanje i u tome uzivam....e sad ne znam gdje tu da vezem ovu Osakacenu Veneru i Ovnu u 3 kuci,jer kao daje strastvenost i kratke veze i ostale gluposti,a ja osim sto sam strastveno posesivna i odana do srzi i po svemu mi je partner na prvom mjestu,osim sto ne dam na sebe i tezim harmoniji,generalno nisam svadjalica ,jedino ne dam da me pidcine ,iako volim jake muskarce ,...

Jak natal imas i taj Mars je mnogo dobar i Venera ...jos ako a dobre aspekte i sa tim Marsom ...

Ja se sad pitam je li moze moj Mars vuci na Skorpijona s 'obzirom da je u 8 kuci? Sto je babi milo to joj se snilo [emoji4] .ja sam eto familijaran tip i bas kucni,volim djecu,kuvanje i u tome uzivam....e sad ne znam gdje tu da vezem ovu Osakacenu Veneru i Ovnu u 3 kuci,jer kao daje strastvenost i kratke veze i ostale gluposti,a ja osim sto sam strastveno posesivna i odana do srzi i po svemu mi je partner na prvom mjestu,osim sto ne dam na sebe i tezim harmoniji,generalno nisam svadjalica ,jedino ne dam da me pidcine ,iako volim jake muskarce ,...
Nego šta nego je škorpionski:)
Ja većinu škorpija poznajem kao nezgodne ali odane i brižne za one koje vole, i sve bi dali za njih
I zato i i volim
Al Mars nije tvoj vladar, zato ga ne osećaš toliko
Saturn i Venera te određuju

Nego šta nego je škorpionski:)
Ja većinu škorpija poznajem kao nezgodne ali odane i brižne za one koje vole, i sve bi dali za njih
I zato i i volim
Al Mars nije tvoj vladar, zato ga ne osećaš toliko
Saturn i Venera te određuju

Pa i zbog snage natala i generalno ovog sto prepoznajem da nosim u sebi...zato pitah za ovu 8 kucu i dal znak piprima vladarstvo.
A Saturn i Venera bas koji me odredjuju su satrati jedno od drugog....potopljeni.
Venera u kuci Blizanca a Saturn u kuci Strelca....je li to sta pomaze? No eto pitam. Necu se spasiti potopa ako me oce [emoji4]

Pa ti najbolje znaš da li umeš da voliš
A ja sam sigurna da umeš
Meni ovo pre liči na dilemu koja će te mučiti togom braka ili veze - jedan deo tebe je za a drugi protiv

Volim ja za dvoje , [emoji173] ,Nas Mjesec je to.

Eh to vaganje....da
Od uvijek sam vagala i nisam bila sigurna u svoje emocije ,nevjerovatnno nesto....to je to
I cak je bilo:ili se udajes za mene ili prekidami relaciju!!
Eh ,a ja ucjenu ne podnosim ....i ni jedan muskarac mi nije ravan kad me inat goni,,ma protiv sebe sve radim.
Obecala sam sebi da narednu "ponudu" za brak necu odbiti [emoji40] .

Je li ima neko iskustva sa Tranzitom Saturna ,kada trigonira Mjesec ,kod mene je vladar 7 pa zato pitam [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Pa meni to liči na mogućnost stabilizacije emocija, njihovog rasvetljavanja i priznavanja samoj sebi
oslobađanja od iluzija i uspostavljanje određenog unutrašnjeg mira
prihvatanje svoje duše
7. polje - pomirenje sa samom sobom i partnerstvo uz smanjenu idealizaciju i realna očekivanja

Poslednja izmena:
Novac koji je pod direktnim sferama širenja Riba u kontekstu BIka i Venere, je jedan od najvećih, ako ne i najveći problem u ljudskoj zajednici jer se bazira na akumulaciji dobara radi potrebe za životom. To je isključivo materijalistička filozofija koja je prošarana upravo Iluzijama i Lažima (Neptun, Merkur) o sreći koja dolazi na nivou Zemlje.
Bik - To je Moje
Devica - Meni to treba
Jarac - Ja ću to da iskoristim

Najveći pobornici ideje ''Imam, zato jesam''.

''Da se ne lažemo'', prava sreća dolazi kroz ispunjenje počev od Sedme kuće partnerstva (pa nadalje), kroz sve vazdušne znakove koji u prvi plan stavljaju poznanstva, druženje,altruizam, dobrobit drugih naspram dobrobiti sebe. Odatle dolaze HUMANI znakovi kojima nije potrebna akumulacija dobara radi soptvene sreće jer znaju da ništa od materijalnih dobara ne može da im kupi ni trunku istinske ljubavi prema drugim osobama.

Jednostavno, novac kao vid materijalne sigurnosti je pogrešan stav. Potrebna je vera u sebe i svoje kvalitete kao i negovanje sopstvenih kvaliteta. Sve ideologije, odnosno ideje koje se tiču unapređenja Čoveka i stvari koje se tiču samospoznaje, odnosno duhovnog napretkanikada ne dolaze preko zemljanih znakova.

Materijalna sigurnost nije osnova, već cilj. Da se dođe do materijalnih dobara, čovek prvenstveno mora da shvati da je došao go na ovu planetu sa svojim mozgom gde mora da koristi Merkur i Uran za razmišljanje,Mars za napredak i pomeranje u životu.

Defetizam je smatrati da bez materijalne sigurnosti ništa ne vredi, a to već prerasta i u mazohistički konfortizam, te i aroganciju zbog pokušavanja prenošenja takvog stava prema životu na druge ljude. Istina je da nije svakome cilj da ima materijalna dobra, što ih svakako ne čini naivnim ili glupim, već ljude koji jure isključivo materijalna dobra te upadaju u mašinu svakodnevnice i nametnutih normi društveno-socijalnih faktora - ovcama za šišanje.
Spoznajom šta čoveku zaista treba, naspram onoga što želi ili očekuje dovodi do racionalizacije o realnim potrebama naspram nametnutog marketinga trenutne ere gdefudbaleri zarađuju milione, a realan napredak medicine koja bi svima trebalo da pomogne drži jedva malo novca.

Upravo ta materijalistička ideologija dovodi do toga da se ne može živeti bez materijalne ideologije, a to se samo zamka za lakomislene i najrealnije naivne ljude kojineće gledati sebe i šta i koliko oni vrede, već će se meriti u odnosu na druge u smislu ''taj i taj ima to i to, sada moram i ja da imam to i to'', ili ''njegovo dete ima to i to, i moje dete će da dobije to i to''.

Istina je da su ljudi bili mnogo srećniji igrajući se u blatu i sa par prutića nego sa svim materijalnim dobrima s kojima se danas igraju i zbog kojih i dan danas pate smatrajući ne da je njihov život loš, već da su ljudi pokvarena gamad koja gleda samo sebe te zbog toga ne mogu da budu srećni u životu ida nađu ''onog pravog'' ili ''onu pravu'', što je svakako daleko od istine. Inteligentni ljudi su u stanju da se prilagode bilo čemu ili bilo kome, sve što se savije će uspeti da kontroliše i to je prava astrološka istina.
tu se mešaju i babe i žabe...
izvini, gde ti to živiš..radiš li? hraniš li porodicu itd? igranje u blatu, kažeš..sakupljanje po kontejnerima?...nirvana?..idi bre...
ova ideologija je samo teoretisanje..to bi moglo da "pije vodu" kada bi postojao komunizam ili osnovna rodovska zajednica

novac jeste sredstvo za preživljavanje i svako ko drugačije tvrdi je licemer...najveća roba jeste čovek na svim intelektualnim nivoima jer prodaje ono šta ima-znanje ..a TA ekonomska kategoruija je obezvredjena , većinom i krvavim radom se stiče sve
ni jedna emotivna veza, porodica , prijateljstvo ne opstaju ako se nema novca za život..ljudi pucaju psihički i njihov mikro kosmos zajedno sa njima...a toga ima primera u reali-onoliko
vreme je za krvavu borbu za posao, zaradu za preživljavanje, samo oni koji su nasledili puno ili rentiraju nekretnine pa od toga žive mogu da teoretišu i zagovaraju besmisao i
bezvrednost novca i "kakanom materijalizmu" i da je mnogo lepše imati unutrašnje kvalitete, voleti sebe i imati pozitivan stav- makar živeo na kori hleba...ispod mosta u kartonskim kutijama...krao po poslugama, pljačkao stare i stanove itd...ma, idi , molim te!
živeti da bi kupovao, to je za lakoumne i malogradjansko potrošački mentalitet

da bi bio zdrav primerak humanoida i preneo zdrave poruke čovečanstvu i nasledju podrazumeva zdrav stav prema životu a to obuhvata i zdravu ishranu, stan, , obrazovanje, partnera, ( manje-više prijatelje), a ako nemaš izvor prihoda-može li se to obistiniti?
od svega toga možeš da biraš samo posao koji će ti omogućiti materijalnu satisfakciju za dostojanstven samostalni život-ako ti se posreći..i onda će ceo svet imati sasvim drugačiju boju..u tvojoj glavi pa i sve oko tebe i u tebi će imati neki smisao

Poslednja izmena:
Pa meni to liči na mogućnost stabilizacije emocija, njihovog rasvetljavanja i priznavanja samoj sebi
oslobađanja od iluzija i uspostavljanje određenog unutrašnjeg mira
prihvatanje svoje duše
7. polje - pomirenje sa samom sobom i partnerstvo uz smanjenu idealizaciju i realna očekivanja

Onda je to dobar period naredni za mene [emoji255]

Po novoj karti je Vaga, Sunce stepen 0°, po staroj Jarac, Sunce isto 0°.
Zanimljivo da su OBA stepena nulta:)
Mislim da sam davno kod Dupora čitala to za Mađarsku i Strelca
Zapamtila sam za nju, Dalmaciju, Arabiju i Španiju
Mada se je odavno ne bavim time, imam knjigu ''Mundalna astrologija'' ali mi stoji na polici:rumenko:
Lakše mi da tebe pitam

Na nultom vage je moj Jupiter. Tokom proleca sam razmisljao da odem na festival u Madjarskoj ovog leta ali nisam jer mi Jupiter i Saturn losi prema Veneri, 2016. Jupiter nije dobar, ostavio za 2017. ako budem imao volje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back