ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se kaže ''anglicizam''.

Zanimljivo je da se vezuješ za obrezivanje, verovatno imaš jevrejski snajper. :kpozdrav:

boužeee svete li pameti..sve curi..ma prokišnjava :hahaha:
ae smiri se...polako diši..kao kad meditiraš
pošto si "slep kod očiju" predlažem da poradiš na vokabularu bez poganih izraza...to zaista govori mnogo o tebi u negativnom kontekstu i svo tvoje znanje(?) puca kao mehur od sapunice od sramote
budi pozdravljen
i idi s' mirom, verom...ili nadom :zper::mrgreen:

edit: verujem da ćeš mi pomoci oko tema iz ovog PDF.-a ako budem radoznala?..Ako ne, hvala na usluzi :)

svo tvoje znanje(?) puca kao mehur od sapunice od sramote

Kaže se ''sve znanje''.

Ti stvarno misliš da mene tangira da li i šta govori o meni na kontu mog pisanja ovde? :neutral: Ja ne patim od takvih komplekasa da mi je potrebna potvrda drugih da bih se osećao sigurno u stvari koje govorim, niti mi je potrebno da imam sklad sa nametnutim društvenim normama da bih se osećao dobro ili srećno?
Ako to razumeš možda će naša komunikacija biti uspešnija.

Sreća je tvoja što sam ja mnogo dobar :mrgreen: pa se ne bacam odmah u psihoanalizu tvoje ličnosti, dela, postupaka i ubeđenja, ali siguran sam da možeš sebe refleksivno pronaći upravo u ovom postu. Ako želiš da nastaviš dalje, moraću da te razočaram jer se ne družim puno sa starijim tetama koje misle da su pokupile sve znanje sveta jer im je bitan novac. :mrgreen:

Svako ko veruje u to da je Novac Bog i izvor sreće na svetu kod mene može da dobije samo šipak. :mrgreen:

vidi, iz svega mogu da izvedem samo trenutni osećaj..nikako ubedjenje - razlika izmedju mene i tebe je samo u jednoj stvari-nisam latentan mizantrop

a podele, klasifikacije...uopštavanje, analize napamet sklepane...opet govore puno..o površnosti i - neznanju :)
pozdravče :) :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kaže se "svo znanje" a sveznanje je jedna reč :rotf::zplez:

To je SVE što ću reći :tick:
To je SVO što ću reći :cross:

:okok: Nemoj da mešaš sas padeži.

Nominativ srednje je SVE. Dalje ide SVEGA, zatim SVEMU, zatim SVE i na kraju u instrumentalu može SVIM(E).

Svo ne postoji nigde u pravilnoj upotrebi srpskog jezika, može da ti prođe samo u kolokvijalnom razgovoru. Nominativ ti je dosta. :mrgreen:

rejhana, darling.ovo su prepucavanja od krucijelne važnosti za budućnost sveta :))):dash:

a, numem da gledam u natal...nikada me to nije zanimalo, šta sam, ko sam i šta me čeka.da mi zvezde kažu....možda grešim..da, grešna sam-oTče astrološki-pomiluj me :sad2:
astrologija ima garant većinu odgovora, za sve nedaće...mnogi u svetu imaju lične astrologe, koji "mlate velike pare".( sad će newo da me zgromi jer pominjem omražen mu novac):sad2:

rejhana, darling.ovo su prepucavanja od krucijelne važnosti za budućnost sveta :))):dash:

a, numem da gledam u natal...nikada me to nije zanimalo, šta sam, ko sam i šta me čeka.da mi zvezde kažu....možda grešim..da, grešna sam-oTče astrološki-pomiluj me :sad2:
astrologija ima garant većinu odgovora, za sve nedaće...mnogi u svetu imaju lične astrologe, koji "mlate velike pare".( sad će newo da me zgromi jer pominjem omražen mu novac):sad2:
Xaxaxaxaxaxxaxxa
Ma ja to na konto vremena koliko traje ovo prepisivanje i prepucavanje.
A da ti kazem,oko Astrologije sam i ja samoj sebi dosadila kopajuci zasto je ato i kako ,a pojma nemam i bas me briga na kraju kako ce sta biti .JER ,svaki Astrolog ima svoju Teoriju i vidjenje stvari itd.
Ma ni ti sto mlate pare (a njih je malo) nisu garant nikome vjeruj mi....mnogi su prorekli i nista od toga.....
Ma gluposti ,no ajd se zabavljamo....

Krucijalan :tick:
Krucijelan :cross:

:ceka:
:cmok2: blago tvojoj ženi..ima mirodjiju uvek pri ruci ;)

Xaxaxaxaxaxxaxxa
Ma ja to na konto vremena koliko traje ovo prepisivanje i prepucavanje.
A da ti kazem,oko Astrologije sam i ja samoj sebi dosadila kopajuci zasto je ato i kako ,a pojma nemam i bas me briga na kraju kako ce sta biti .JER ,svaki Astrolog ima svoju Teoriju i vidjenje stvari itd.
Ma ni ti sto mlate pare (a njih je malo) nisu garant nikome vjeruj mi....mnogi su prorekli i nista od toga.....
Ma gluposti ,no ajd se zabavljamo....

e, ali nije to tako loše...kada se uporede nekoliko znanja...mislim da ne grešim ako pretpostavim da su tada rasprave izuzetno jake i dolazi se do sjajnih saznanja?

:cmok2: blago tvojoj ženi..ima mirodjiju uvek pri ruci ;)

e, ali nije to tako loše...kada se uporede nekoliko znanja...mislim da ne grešim ako pretpostavim da su tada rasprave izuzetno jake i dolazi se do sjajnih saznanja?
E,pa ajmo rec da je tako....i na kraju dodjem do iatog zakljucka....
Vise misljenja sjajna stvar ....jer i aspekti znace ne samo jedno....toliko makar znam[emoji13]

позз агатић и толић

11242545_931013746936820_1521628626036426912_n.jpg

• Podržavam
Reactions: Tol
Kada sam se ovde upisala pre neki dan, napisah da mi je jednom jedan lik gledao natal i pogodio sve redom za narednih 9 godina, te da ne mogu da ga nađem više. E pa našla sam ga, tj. njegovu drugaricu koja mi kaže da se on uopšte više time ne bavi i da nema para za koje bi ponovo nekome radio. Sad se mislim da li je taj moj izgubljeni astrolog N3W :p Malo šale nije na odmet :)

Poslednja izmena:
"Vlasti ovog grada sada razmatraju da li da obustave ovaj jednonedeljni festival." Valjda ranije nije bilo "dovoljno" žrtava, pa je sada došlo vreme da se porazmisli.
Koliko idiotskih i kobnih i po ljude i životinje ima običaja na ovom svetu. Mnogi se nikada ne obustave, jer tradicija prevagne. Dajde narodu hleba i igara, pa će biti zadovoljan (ne znam imali onog :bljuc: smajlija ovde) ...vidim da ima

Poslednja izmena:
nisam tvoj videla, to jeste površno sa moje strane..zakačih se za neke elemente kod tih pojašjenja

mislim da je ljubav precenjena..to može samo da bude prema deci i ljubimcima..ono-nesebična...prema nekoj kreativnosti..poslu, hobiju...
M-Ž odnosi su uvek " Vilajet"..nadmudrivanje..igra prestola...igra popuštanja i dominacije..drugarstva ima najmanje
najsrećniji su oni koji za partnere imaju drugare sličnih senzibiliteta, želja..itd...odoh ja u dubiozu...

volite se, šta da kažem, sa i bez para...tako je najlepše :heart:

see you tonig againt..ako bude

kako ga nisi videla, kad si ga citirala...:confused:

ma nema veze, ne moramo uopshte da produbljujemo temu, ima milion drugih...:p

Iskreno se nadam da ćeš ovde naći bar delimično rešenje svog problema
Astrologija može da ukaže na slabe tačke i predispozicije za određene bolesti, kao i periode povoljne ili nepovoljne za lečenje, i za režim ishrane koji je veoma bitan u tretmanima
Prolistaj malo podforume na astrologiji,možda je već pisano o tome
A možeš i direktno da pitaš

Hvala na dobrodošlici... :)
Znam osnovno o astrologiji, eto meni 6. polje natalnog horoskopa i nije tako loše... prazno je, na vrhu je Rak, vladar Mjesec je u velikom trigonu sa Venerom i Plutonom...
Ali i je i kvadratu sa ASCom i opoziciji s Neptunom..

Ne znam koje bi predispozicije bile za bolesti krvi... naime, dijagnosticirana mi je imunotrombocitopenija, primarna, što znači da nema bolesti u pozadini...

U podznaku sam Vodenjak... mogu postaviti kartu, ako nije problem, ili na temi koja se bavi baš astrologijom i zdravljem... kad je nađem... :p

Pozdrav svima....

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala na dobrodošlici... :)
Znam osnovno o astrologiji, eto meni 6. polje natalnog horoskopa i nije tako loše... prazno je, na vrhu je Rak, vladar Mjesec je u velikom trigonu sa Venerom i Plutonom...
Ali i je i kvadratu sa ASCom i opoziciji s Neptunom....

Ne znam koje bi predispozicije bile za bolesti krvi... naime, dijagnosticirana mi je imunotrombocitopenija, primarna, što znači da nema bolesti u pozadini...

U podznaku sam Vodenjak... mogu postaviti kartu, ako nije problem, ili na temi koja se bavi baš astrologijom i zdravljem... kad je nađem... :p

Pozdrav svima....

Mesec i Neptun su vodeni
A krv je jedino tečno tkivo
Ako sam dobro shvatila u pitanju je autoimuna bolest
Primetila sam da mnogi imaju zdravstvenih problema kad im je napadnut Ascendent koji predstavlja i telo
Kod autoimunih poremećaja je bitno da osim medikamenata se primenjuje i neka tehnika samolečenja, promena ishrane i načina života
Dobra stvar je što ga štite Venera i Pluton koji je regeneracija
Dakle velike su šanse da uz trud i volju poboljšaš sebi situaciju
A i ja ti šaljem najlepše vibracije
Postavi kartu,naravno
Ovde ima dobrih astrologa
Inače stres je čest uzročnik autoimunih oboljenja
i sama imam takvo iskustvo

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back