ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ajd ovde da glasamo za novo ime ako poželiš da ga menjaš
Inače tvoje ime mnogo volim kao i njegovu slovensku varijantu -Jelena
To je od Helios -Sunce

e super, ajde...:)
moje ime nema nikakve veze sa mojim nikom...:rumenko:
helena von troja, kod izbora nika je to sve shto mi je palo na pamet... nisam bash neshto kreativna...:p

- - - - - - - - - -

mozda ti i nije los predlog : krstarica.....samo da li dobro zvuci i na nemackom

hm, krstarenje bolje zvuchi... kreuzfahrt... krstarica je izgleda kreuzer...

- - - - - - - - - -

Ja isto ne zapisujem
One upečatljive pamtim godinama
Ali kažu da ih treba zapisivati i to odmah po buđenju jer se zaborave

da, prilichan broj se zaboravlja...

Alissa White-Gluz

July 31, 1985 (age 30)
Montreal, Quebec, Canada

Alissa-White-Gluz-9.jpg

Devica ne pomaze, znak je krut i nosi povlacenje. Intelektualni rad i ekonomija. Povucene su i ribe, a Svajcarska ima vise upliv lava od device, po stepenovima i jeste lav a ne devica. Crveni krst isto nije od device, pre ce biti da pomaganje i saosecanje nose vodeni ribe i rak, humanost vodonosa. Osnivac Crvenog krsta Anri Dinan u svojoj karti znak device prazan.

http://www.astrotheme.com/astrology/Henri_Dunant Sunce Stepen Device. MC Stepen Device. Devica 9 Kuća, Podznak Strelac, dejstvo u ŠVAJCARSKOJ za CEO SVET.

Švajcarska nema apsolutno nikakve veze sa Lavom, Sat, Crveni Krst, medicinski uređaji, tačni vozovi, najčistija država, Federer. :think:

Zatim, najveći naučni eksperiment u istoriji nauke u Švajcarskoj, vezan za najsitniju moguću česticu. Dugačak 27 Kilometara, do kojeg se stiže TRAMVAJEM broja 18 :ok:

Bern
depositphotos_11248059-Postage-stamp-Switzerland-1960-Clock-Tower-Bern-Switzerland.jpg

Površina grada = 51KM2 :think:

cern-univers-de-particules.jpg

Izbegavali su RATOVE (Devica).

e4d811429215ea883cf4c85c22a8f19959ac191afa56298fd86a8907b01881f9_1.jpg

Ende. :mrgreen:

Edit : a pffff još jedna potvrda, poruka napisana u 18 : 03 :hahaha:

Poslednja izmena:
Na stepenu Vage sigurno nije. 18 Stepen Device ima svakog smisla jer govorimo o dnevnom Merkuru i često masovnim ubicama. Tradicionalno 18 stepen je stepen izuztnog nasilja.

http://www.astrologyinserbia.com/e/thebest/k-milisavljevic1.htm

I od kad primenjujem tu metodu ide mi mnogo lakše pri tumačenju, za pet 5-6min umesto tumačenje od 30min.

Ali dobro, neću da te ubeđujem u nešto što misliš da ne funkcioniše. Ionako je većina astrologa potpuno ignorantna po pitanju tumačenja stepena na živim primerima u praksi. Na kraju krajeva tvoj izbor.

Samo ću te zamoliti da kada napišeš već da nešto nije - se makar potrudiš da napišeš kako misliš da jeste kako bi i drugi imali uvid i razumeli. Nebitno je da li sam ja u pravu ili ne, već da drugi mogu da odluče, a nadam se i nauče.

U mom iskustvu, stepeni su veoma bitni za precizno analiziranje i gotovo celoukupno izučavanje astrologije kod mene se svodi na to (stelijum 6 Strelac).

Ma pitala sam sve :). A inace imam naviku persiranja :)

gut, e ovako... snovima pridajem jako veliku vaznost i ono shto uspem da protumachim nema shanse da me zaobidje... kad pomislim da bi neki trebalo da zapishem uradim to ovde na forumu, ima par tema o snovima, ali uglavnom bitniji snovi ostanu urezani u secanju i bez toga...

Sinoc sam prvi put uzeo da napravim kartu sinastrije i daljom analizom zakljucio sam da sve moje bivse i zenske sa kojima sam u kontaktu, tj njihov pluton leze na moju veneru. :eek:
Konacno sam provalio zasto privlacim duple strelceve ili asc strelac, njihov pluton je skoro uvek u 12 kuci. Ako nije tu, onda je u 11.
Neki aspekti marsa, plutona,meseca su stvarno pokazali pravu prirodu i prognoze sa kime i zbog cega cu se zavaditi, ja sam impresioniran ovime.

Sta je zalepila na usta, metal ili plastiku?

Ko će ga znati. Stavlja svašta koliko sam video.

~~~~~~

Još malo o glumcima.

Arnold.Schwarzenegger.terminator2.TriStar.Pictures.jpg_154404.jpg

300.Thor.tg.050511.jpg

sandra-bullock-happy-birthday.jpg

img-thing

d8274540f5565b41cd42ea9d5eae41dd.jpg

Tipično prepoznavanje je po istačenoj vilici kockastog oblika kao i blago spuštenim krajevima usana (kada su ozbiljni).

Osmeh je uvek ogroman, vole da se slikaju nasmejani, ogroman kez, gotovo izveštačen.

Prelaz planeta u Devicu daje najoštriji pogled

serj-tankian-kickstarter-orca.png

Pogled uvek oštar kod devojaka, a, šale radi - što kockastija glava to je veći ego :mrgreen:

Tarja-image-tarja-36519950-1024-768.png

11j679j.jpg

gut, e ovako... snovima pridajem jako veliku vaznost i ono shto uspem da protumachim nema shanse da me zaobidje... kad pomislim da bi neki trebalo da zapishem uradim to ovde na forumu, ima par tema o snovima, ali uglavnom bitniji snovi ostanu urezani u secanju i bez toga...

Mislis pridajes vaznost kao nesto sto te opterecuje pa to sanjas I shvatis da si opterecena time ili posmatras ih kao neku vrstu predaskazanja? :)

nedavno zamalo nisam kupila lila farbu...:eek: ovom mishlju sam samu sebe iznenadila, jer mi se po glavi vec izvesno vreme muva ideja o nekoj konjak farbi i sl, al lila...:roll:
msm, da se ipak josh necu usuditi da krenem put takvih izmena, te da do daljnjeg ostajem crvenokosa... treba probati neku periku, neshto, ili uraditi neku kompjutersku probu...:think:

nedavno zamalo nisam kupila lila farbu...:eek: ovom mishlju sam samu sebe iznenadila, jer mi se po glavi vec izvesno vreme muva ideja o nekoj konjak farbi i sl, al lila...:roll:
msm, da se ipak josh necu usuditi da krenem put takvih izmena, te da do daljnjeg ostajem crvenokosa... treba probati neku periku, neshto, ili uraditi neku kompjutersku probu...:think:

Probaj sa aplikacijom Make up cam ili perfect cam...tu mozes da probas frizure I sminku ;)

Mislis pridajes vaznost kao nesto sto te opterecuje pa to sanjas I shvatis da si opterecena time ili posmatras ih kao neku vrstu predaskazanja? :)

pa napisala sam vec kako mislim...:confused:
onom shto me opterecuje uvek pridajem vaznost, jer da nije tako ne bi me opterecivalo, odnosno nije potrebno da sanjam odredjen san da bih shvatila shta me opterecuje...
da, moji snovi su poruke i najave dogadjaja koji ce uslediti...

Nadam se da to ne ide iz tvog džepa
Ič se ne razumem u te aparate
Jel imaš fliper?
To mnogo volim

hm, kako se uzme... ja to gledam otprilike ovako, da ne placaju ishlo bi mi vishe u dzep, a zarada od njih se deli sa onim chiji su... kad mi bash treba lova jer sam neshto isplanirala onda malo dozivim i tako da idu direkt iz mog dzepa, ali u principu oni ono shto moraju da daju daju...
nemam, malo je ovo shto imam, shank koji i nije mali, zatim par stolova i tri aparata...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back