ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odbijanje, ali se i dalje intenzivno družite?
po sistemu: pričam jedno, radim drugo, yebala bi nešto treće... tako ne ide, pogrešnu mu poruku šalješ nastavljajući druženje.

ne verujem koliko ima sebičnih ljudi... ili je glupost u pitanju... ubio me grom ako znam. :lol:

Hm, mi ne zivimo u istim gradovima. Njegova osecanja su bila najintenzivnija kad smo bili u srednjoj, poslednji put je prica zatvorena 2007, i od tada smo se videli par puta kao pravi prijatelji, do sada dok od drugih ljudi nisam cula da to traje nekako i dalje. Dakle ne druzimo se intenzivno, vidimo se par puta godisnje, ako i toliko. I svaki put potpuno prijateljski, kapiramo se. A ja momke razvrstavam u dve kategorije:
1.Potencijalni
2.Drugar
I to je to. Niko nije otisao iz druge u prvu. Druzba je druzba. Ako me razumes. :)

Evo nesto laganoo :).

eh...nesto ovih dana sanjam intenzivno cudne snove :)....je l' tumacite svoje snove na osnovu dogadjaja u svom zivotu ili na osnovu sanovnika?

Imam nekoliko knjiga o snovima
Najnovija je Dictionary of dreams
Nekad su tipična psihološka čišćenja, nekad prekognitivni, nekad samo obični sastavljeni od fragmenata događaja iz prethodnog perioda kojih se mozak oslobađa na taj način-prazni "hard disc"
Zapisuj zanimljive snove

Imam nekoliko knjiga o snovima
Najnovija je Dictionary of dreams
Nekad su tipična psihološka čišćenja, nekad prekognitivni, nekad samo obični sastavljeni od fragmenata događaja iz prethodnog perioda kojih se mozak oslobađa na taj način-prazni "hard disc"
Zapisuj zanimljive snove

Hm, je l ih zapisujete? :) I kasnije nadjete neko znacenje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back