ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda nema nikakva prava da se ljuti na tebe.
Nisi ti kriva što mu se dopadaš i ne možeš sada zbog toga da se ni u koga ne zaljubiš.
Inače ja zastupam tezu sa drugovima ne prelaziti crtu tako da je po meni dobro što ništa nisi imala sa njim.
A ako se sa tobom druži samo zato što mu se dopadaš onda ti i nije neki drug.

Pa znaš kako po meni mnogo će zavisiti od toga kakvi su njih dvojica drugari, znaš ono i ti da znaš da se tvojoj dobroj drugarici svidja neki tip bilo bi ipak bezveze da ga ti startuješ.
Ali život je čudo i nema pravila i svašta se dešava tako da ..... ako se vas dvoje jedan drugome dopadate i ako vam je sudjeno, nema sile koja će zaustaviti to da vas dvoje budete zajedno .... to je moje mišljenje e sad ne mora da znači i da je tačno.

3oEduZHp9FSou13q9O.gif

Jesam ja!
A sigurno i ostali
Kad Egona dođe možeš da je pitaš!
Ona je izuzetna!
Mada ima i sajtova gde to možeš da postaviš
Ovo za najboljeg druga je baš nezgodno!
Realno, pošto nikad niste bili zajedno,on nema prava da se ljuti,al sa druge strane,i meni bi bilo neprijatno da se muvam sa tipom u kog je zaljubljena moja drugarica
Nego ti pokušaj preko fejsa neku neutralnu komunikaciju,čisto da ostanete u kontaktu,a u isto vreme ovom zaljubljenom još jednom naglasi da tu leba nema,i da se okrene drugim devojkama

Hm...eto pitacu nju. Ja sam odradila na astro.com, imas neki bolji? Naglasavam godinama, a valjda mu je sad bilo jasno...on lik mene rezervise tako...Kaze u drustvu moja V. I onda mi ne prilaze ili ako pridju to mi kazu...ludnica :)

Hm...eto pitacu nju. Ja sam odradila na astro.com, imas neki bolji? Naglasavam godinama, a valjda mu je sad bilo jasno...on lik mene rezervise tako...Kaze u drustvu moja V. I onda mi ne prilaze ili ako pridju to mi kazu...ludnica :)

E pa to nije lepo
Ma ti samo nekako stupi u kontakt sa Ovnom, ne mora to ovaj ni da zna
A i nisu mi jasni ljudi koji neće da prihvate kad su odbijeni
Mene su tako godinama neki likovi smarali,al onda puknem pa ih nagrdim,pa se otkače

Heh, Kurir. Heheheh.
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/pr...veceras-udariti-kisa-i-gromovi-clanak-1881059

Takođe

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/57...i-pa-ubili-coveka-jer-im-je-rekao-da-prestanu

Ime crkve.

Valjevo

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/v...elicine-jajeta-pogodio-valjevo-clanak-1881035

Oko 15 (Blizanac) časova Grad padao 15 (Blizanac) minuta.
Jupiter u Lavu.

Valjevo poznato po Petnici. U gradu postoji Solarni Punjač za mobilne telefone. Nedaleko od Petnice postoji mesto koje se zove Klinci. Prenos Sunčeve (5) Energije (4) u Telefone (3) za razgovor (2) lično (1).

novi-sad-punjac-solarni-stroberi-drvo-1328585176-109710.jpg

Poslednja izmena:
Nikada nista, ali je bio zaljubljen...a mozda je jos uvek. Nikada nista sem mog odbijanja :/

odbijanje, ali se i dalje intenzivno družite?
po sistemu: pričam jedno, radim drugo, yebala bi nešto treće... tako ne ide, pogrešnu mu poruku šalješ nastavljajući druženje.

ne verujem koliko ima sebičnih ljudi... ili je glupost u pitanju... ubio me grom ako znam. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back