ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prijatelju previse si se uziveo ..sve te moderne bolesti su proizvedene u labaratoriji..a nisu ze pojavile zato sto sto je pluton usao u skorpiju il zmijonosu

Laboratorija je ponovo Škorpija astrološki gledano. Bolesti razvijene u tajnosti (Škorpija) koje se prenose seksualnim (Škorpija) putem, odnosno preko fluida (Škorpija).

Virus mutira da bi opstao (Pluton, vladar Škorpije).

zodiac-horoscope-...man-1702-2a6cbf2.jpg

Nema greške, druže, Pluton je prestao da se naziva planetom kada je došao u Strelca (to sada traje i dalje), borba protiv side 1 decembar (Vladavina Strelca). Strelac znak koji odapinje Strelu iz Pakla da dođe do najviših visina i prostranstva, iz Agonije u Optimizam. Reka (Škorpija) Styx osmo polje smrti (i seksa, bračnog kreveta preciznije).

Sida sa većom šansom da se pojavi kod homoseksualaca (Blizanac kao dupli znak, Pluton Egzaltacija Blizanci).

Vakcine sa mrtvim virusima se daju deci u RUKU (Pluton Egzaltacija Blizanci). Mali beleg ostaje na levoj ruci (gde se nosi sat).

Uzdravlje!

Da, laboratorija kao viši stepen alhemije. Škorpija se vezuje za tečnosti i hemiju u generalnom smislu, odnosno promenu stanja što je direktno povezano s konceptom Plutona, odnosno transformacijom. U Vreme jačeg plutona bila je pomava za Philosopher Stone i alhemijom. Kaže se ''Veštica da zabiberi čorbu''.
U Šekspirovom Magbetu postoji tri(Blizanac) grupe veštica (Škorpija) koje se skupljaju u šumi (Bik).

Bris guze, urinokultura, analiza krvi. Naravno, medicina je Devica, lekovi su generalno Neptun, ali Regeneracija je Škorpija. Bez reke nema plodnog zemljišta (Bik, najjače dejstvo proleće, vladar Prirode i zelenila).

U kriminalu, recimo, laboratorija je osnovni centar dejstva za proizvodnju narkotika. Narkotik mora da dovede do zavisnosti i opsesije. Iako predstavlja iluziju (Neptun) sreće, u osnovi se dobija preko Plutona. Kada se ljudi fiksaju, moraju da se fiksaju u venu, najčešće ruku (Pluton egzaltacija Blizanac).

Svako ima pravo da radi šta želi, naravno. Astrologija ne treba da plaši ljude. :bye:

ok hvala na strucnom objasnjenu..da svako ko zeli neka veruje,ali astrologiju treba uzimati pod i za zabavu a ne za neku ozbiljnu nauku.Genetika je npr..ozbilja nauka jer ona direktno utice na coveka,mnogo vise od planeta u trenutku rodjenja. Dakle koja hoce da mi uradi n.kartu nek mi se javi u inboXI

iskreno, bez sata na ruci se osecam kao gola... stvarno mi je strashna navika koje ne zelim da se odreknem...
nedavno mi je jedan pao na plochice u kupatilu (a bash je bio lep, keramichka narukvica, od done karan) i naprslo staklo...:confused: inache mu je prvo padanje pre metar dana bilo na plochicama mog kafea gde je dobro proshao, samo mu jedna kazaljka ispala, pa sam rachunala da cu moci da ga zamenim, ali poshto sam bila lenja da nadjem rachun i podjem do bazela sad je dokrajchen...:(
trenutno nosim drugi koji imam, ogroman, takodje crne boje od guess, izgleda kao mushki, al on je bash onako, vishe sportski, pa razmishljam da kupim isti kao shto sam syebala i josh jedan vodootporan, za svaki dan, jer me nervira shto moram da ih skidam pre tushiranja, a i onda bih svela rizik od pada na plochice na minimum...:p

- - - - - - - - - -

Helena, ima li univerziteta tamo kod tebe u mestu gde si? :)

u blizini mog mesta ima, u frajburgu i bazelu... frajburg je od mene jedno 50km, a bazel 5 km...

iskreno, bez sata na ruci se osecam kao gola... stvarno mi je strashna navika koje ne zelim da se odreknem...
nedavno mi je jedan pao na plochice u kupatilu (a bash je bio lep, keramichka narukvica, od done karan) i naprslo staklo...:confused: inache mu je prvo padanje pre metar dana bilo na plochicama mog kafea gde je dobro proshao, samo mu jedna kazaljka ispala, pa sam rachunala da cu moci da ga zamenim, ali poshto sam bila lenja da nadjem rachun i podjem do bazela sad je dokrajchen...:(
trenutno nosim drugi koji imam, ogroman, takodje crne boje od guess, izgleda kao mushki, al on je bash onako, vishe sportski, pa razmishljam da kupim isti kao shto sam syebala i josh jedan vodootporan, za svaki dan, jer me nervira shto moram da ih skidam pre tushiranja, a i onda bih svela rizik od pada na plochice na minimum...:p

- - - - - - - - - -

u blizini mog mesta ima, u frajburgu i bazelu... frajburg je od mene jedno 50km, a bazel 5 km...

Hvala ;)

pa to je pravo Svabija Baden Virtemberg

upravo... grenzach - wyhlen, malo mesto na samoj granici sa shvicom... kad sam doshla u ovaj deo nemachke planirala sam da se stacioniram u jednom drugom takodje malom mestu koje je na samoj tromedji (tu je i granica sa francuskom) weil am rhein se zove, ali sam spletom okolnosti ipak zavrshila ovde i drago mi je shto je tako, jer weil je prepun turaka, pa mi se zbog moje cerke vishe dopada ovde... jedino vece mesto u blizini pre frajburga jeste lorach, ali mi se nikako nije svidjao, tako da je grenzach odlichan izbor...

hm, znash kako tadeuss, moja cerka se u pochetku bunila, htela je da se vratimo za berlin, ali ja mislim da je zbog blizine sa shvicom ovde mnogo bolje... sad se vec privikla i ne gundja vishe, a i rekla sam joj da kada dodje vreme njenih studija moze da ode gde zeli, berlin, london, svejedno, s moje strane ce uvek imati podrshku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back