ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma muzevan mi I treba, ne ovo mlako :)
Cvrst stisak ruke I maniri :) idemooo...okruzena sam jarcevima...pripremali su me...ali su mi mnogo racionalni...a joooj...I ' 'ladni da se smrznes...dok ih ne otkravis :) ludnicaaa..

Joooj...je l te jarac spusta Agatha? Gogi imas istu kombinaciju kao moj brat. :)
Ne Jarac me spasava da ne odem sa zemlje......
Ja sam više Jarac nego Strelac, imam baš naglašen taj znak
Al me muški Jarčevi nikad nisu privlačili
Sem za druženje
Evo sad baš čekam jednog da mi dođe
Mene samo moja Vatra može da raskravi
Ili neka luda sexy Riba

Hm :)...grejali I hladili pogledima...uh...ja ne znam da li je imaginacija ili ne...ali mi se cini da takav susret nisam imala...do sada :)
Eh, uvek dođe prvi put ....:aha:

- - - - - - - - - -

заје6авам те што сам рекао да си тамо домаћица а овде ниси:eek:
e neću da se raspravljam sa tobom z'inat
utata
utata
utata
:tease::tease::tease:

Agata

0dd141b47f26f8260f83c55c.gif

Hajde :)...odem na more sa drustvom...tu je ovaj drugar koji je bio zaljubljen, mozda je jos uvek u mene..I njegov najbolji drugar (ovan)...I ja naravno izbegavala ovna I on mene iz postovanja prema drugaru. I namesti nam se situacija I prica neverovatna bez prisustva drugara naseg. Izljubimo se, ispricamo se...a joooj...I sutra kosmar...ovaj nas hejtuje zato smo blejali zajedno. ..bez obzira sto ne zna nista o tome da li se nesto desilo ili ne. I pogadjate...morali smo da se ohladimo...ali smo se ljubili pogledima I isto tako izbegavali. A ovaj nas je proganjao do kraja letovanja :)

Hajde :)...odem na more sa drustvom...tu je ovaj drugar koji je bio zaljubljen, mozda je jos uvek u mene..I njegov najbolji drugar (ovan)...I ja naravno izbegavala ovna I on mene iz postovanja prema drugaru. I namesti nam se situacija I prica neverovatna bez prisustva drugara naseg. Izljubimo se, ispricamo se...a joooj...I sutra kosmar...ovaj nas hejtuje zato smo blejali zajedno. ..bez obzira sto ne zna nista o tome da li se nesto desilo ili ne. I pogadjate...morali smo da se ohladimo...ali smo se ljubili pogledima I isto tako izbegavali. A ovaj nas je proganjao do kraja letovanja :)

Da li si imala nešto sa drugarom ili je on zaljubljen u tebe ali nikada ništa nije bilo izmedju vas dvoje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back