- Poruka
- 112.265
Bolje da ljulja nego da žulja
Ih Agata pa ti i ja se barem znamo
kako onda da ne pogodiš koju pesmu ću postaviti![]()

debelo, volim te debelo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ljulja nego da žulja
Ih Agata pa ti i ja se barem znamo
kako onda da ne pogodiš koju pesmu ću postaviti![]()
Pa čvrst je u svakom slučaju, to sigurnoMa muzevan mi I treba, ne ovo mlako![]()
Cvrst stisak ruke I maniriidemooo...okruzena sam jarcevima...pripremali su me...ali su mi mnogo racionalni...a joooj...I ' 'ladni da se smrznes...dok ih ne otkravis
ludnicaaa..
Joooj...je l te jarac spusta Agatha? Gogi imas istu kombinaciju kao moj brat.![]()
Ne Jarac me spasava da ne odem sa zemlje......Joooj...je l te jarac spusta Agatha? Gogi imas istu kombinaciju kao moj brat.![]()
Pa čvrst je u svakom slučaju, to sigurno
Dobro, ipak je on Ovan
A Ovan nije hladan
Umećeš ti da ga zagreješ verujem![]()
Pa kad ga zahebavaš, Jarče jedanагатић љут на мене![]()
Hm...grejali I hladili pogledima...uh...ja ne znam da li je imaginacija ili ne...ali mi se cini da takav susret nisam imala...do sada
![]()
Pa kad ga zahebavaš, Jarče jedan![]()
Eh, uvek dođe prvi put ....Hm...grejali I hladili pogledima...uh...ja ne znam da li je imaginacija ili ne...ali mi se cini da takav susret nisam imala...do sada
![]()
e neću da se raspravljam sa tobom z'inatзаје6авам те што сам рекао да си тамо домаћица а овде ниси![]()
Pa srce moje to su VRLO MUŽEVNI znaci
Pa srce moje to su VRLO MUŽEVNI znaci
e sad što su teški ko crna zemlja, je druga priča
ne mere i jare i pare
Hajde...odem na more sa drustvom...tu je ovaj drugar koji je bio zaljubljen, mozda je jos uvek u mene..I njegov najbolji drugar (ovan)...I ja naravno izbegavala ovna I on mene iz postovanja prema drugaru. I namesti nam se situacija I prica neverovatna bez prisustva drugara naseg. Izljubimo se, ispricamo se...a joooj...I sutra kosmar...ovaj nas hejtuje zato smo blejali zajedno. ..bez obzira sto ne zna nista o tome da li se nesto desilo ili ne. I pogadjate...morali smo da se ohladimo...ali smo se ljubili pogledima I isto tako izbegavali. A ovaj nas je proganjao do kraja letovanja
![]()
Upravo mi je došao drug Jarac
sad mi kaže - krstiš bre Jariće dok me ljubi
sva aktivnost prestaje, odoh sa njim
vidimo se kasnije