- Poruka
- 113.729
Opet si Mrgud (štrumf)I ja sam u podznaku strelac pa volim lance...![]()

Klinac ti je srce nad srcima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si Mrgud (štrumf)I ja sam u podznaku strelac pa volim lance...![]()

Opet si Mrgud (štrumf)
Klinac ti je srce nad srcima![]()

Pa pravo da ti kažem, jes da nisam materinski tip, al je stvarno dobro i pametno deteuletela sam brzinski i rekoh vreme je da se rešim starih repova... debeli mrgud mi sasvim odgovara.
hvala... oš ga usvojiš?
tol će ti sutra poslati fotke, umorna je... odoh i ja da se komiram.
- nemam više lobanju (pravu) na klaviru

Pa nemam je više...a ni rebro....imam samo na slikama...lobanju sam dala drugarici koja je studirala stomatologiju, a rebro je volšebno nestalo...zapalo za klavir, i posle ga više nije bilo...možda je vlasnik došao po njegane moram ništa da mu objašnjavam, on može sa svima i svi su mu ok.
ako mu nešto deluje čudno pitaće tebe, neće mene.
kako ja nisam primetila tu lobanju?

Ženska je....ne znam dal da pitam čija je lobanja...
p.s. šta je sa slikama?

Pa za ove sam vas još juče pitalavaljda prvo idu na pp, pa onda javno...![]()

Postoji jedan ritual za koji se veruje da će vam doneti više novca. Naime, sve što treba da uradite jeste da uzmete crvenu novčanicu i njome mašete prema Mesecu i u isto vreme vizualizujete kako vam se novac umnožava.
Kazu da se dogadja nesto jednom u zivotu kada je plavi mesec.
Sledeci je 2018, dvaput u zivotu.

Čorbu za Trolove@Agatha šta si to kuvala![]()

Rituali sa Mesecom se ne tiču AstrologijeOnda astrolozi nemaju pojma, sto dizu toliko prasinu toliko oko punog meseca?
Onda astrolozi nemaju pojma, sto dizu toliko prasinu toliko oko punog meseca?

Naravno da delujeDa li mesec uopsete deluje na ljude?
Svi znamo da utice na plimu i oseku?
A i covek u sebi ima vode.
Da li mesec uopsete deluje na ljude?
Svi znamo da utice na plimu i oseku?
A i covek u sebi ima vode.
Ne verujem u horoskom. Studentima astronomije je dan svoj horoskop, nakon cega su rekli da se upravo taj horoskop odnosi na njih.
Drugim studentima astronomije je zamenjen znak sa istim tekstom kao i sa prvim st. nakon cega je svaki student rekao da se ovo odnosi bas na njih. Razuverite me ako gresim? Ali da li ovde neko ima ko zaista poznaje astrologiju i ne gresi pri pisanju? ������