wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Lipa moja, bićemo mi na moretuzauvik
![]()

Moj Jupiterčić u Ribama pozdravlja ovaj post

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lipa moja, bićemo mi na moretuzauvik
![]()
Moram priznati da su mi hakeri simpatični
naravno ne oni koji tu genijalnost zloupotrebe
Joj sege,najmanji moguci JArac protiv ogromnog Bika
e tako te volimJedanaesta kuća pokazuje drugi fakultet, odnosno Vladar znaka u 9 kući.
Pronaći opozicije između 3 i 9, odnosno kvadrate 11-te kuće i tu se vidi šta i kako. Mars Kvadrat Jupiter = loš nemački. Ispite neka da pre 20. avgusta. Ne valja ništa da ostavlja za kasnije. Moraće da se uozbilji i da nauči kako da rasporedi vreme koje joj je najveća prepreka.
Uvek joj je potrebna pažnja ženskih osoba, dosta starijih od nje, i treba njen kapacitet i želju za znanjem usmeravati ka pozitivnom. Sa tim pozicijama može da završi sociologiju najopuštenije, ali treba proveriti više podataka, pogotovo 11 kuću i vladara 11te.
To je ukratko, da se zanimate, ali ona ne voli da priča o školi u društvu baš.
----
3;00, Domen Blizanca, smeh
Ćao Lenčehm, u mojoj familiji izgleda svako ima neshto na fiksnim zvezdama... ona ima merkur na aldebaranu, mc na regulusu i jupiter na antaresu...
Ćao Lenče
svako od nas ima bar nešto na fiksnim Zvezdama
ima tih Zvezda iha ha ....
nemam pojma pravo da ti kažem....imam o Zvezdama kod Dupora a imam i knjigu ''Fiksne zvezde''.....dugo se nisam bavila njimamislila sam na kraljevske zvezde, njih beshe ima 4?
nemam pojma pravo da ti kažem....imam o Zvezdama kod Dupora a imam i knjigu ''Fiksne zvezde''.....dugo se nisam bavila njima
samo o svom Antaresu na Suncu znam...i o Algolu.....
to nek ti potrvrde ovi pravi astrolozi kad dođumislim da su aldebaran, antares, fomalhaut i dal beshe regulus, nisam sigurna...