ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ti je Otac birao faks? (9 god u Jarcu, Otac Jarac, pravni faks)

Nije imao nikakvog uticaja. Bio sam zainteresovan za svašta, ali na nagovor majke sam upisao pravni. Kaže advokati imaju para, ja razmislio, skontao da je u pravu, upisao, i sviđa mi se materija.
Samo moram da se menjam, malo da postanem skoncentrisaniji i malo manje da budem diplomata. :)

Da ne bude zabune, direkcija je kretanje planeta po ekvatoru.

To se uzima kao dopuna Natalu da se vidi kada se i kako određuje preciznije. Tu možeš dodati i Progresiju i, naravno, Solarni horoskop.

Često sam radio samo natal + solar i oduzimao jedan podeljak za Sunce.

Pošto ni sada ne verujem mnogo programima, a ni sajtovima, matematički pristup i efemeride su i dalje najbolje. Problem je što može da se dugo crta, ali se uništava potencijalna greška jer većina sajtova i dalje drže Jugoslaviju kao izbor.

Osnovni Natalni horoskop je glavni ključ za životni put.

Sebe treba zamisliti kao unikatni ključ koji otvara životne puteve ili se penje do vrha pomoću spiralnih stepenica. Dok se penjemo, kontrapcija se menja, neke stvari ostaju zaključane u prošlosti, nečije kule se sudaraju s našim, a s nekim se samo dovikujemo preko prozora, dok se to penjanje ne može uvek videti kao ravnomerno jer su planete te koje zadaju nove kontrapcije svakog trenutka. Postoje neka vrata koja nisu skroz otključana, neka koja se tek mogu otključati, a neka koja postaju vidljiva tek kada u životnu kulu dođe nova osoba. Neki nas vuku dole, neki nas vuku gore, te i oni sami predstavljaju prepreku koja se mora preći i proći kako bi sledeće zamke na višem spratu mogle da se lako odgonetnu.

Astrolog vidi kontrapcije i može da kaže da li je stepenik dobar ili nije, odnosno kada će se pojaviti određena prepreka, kao i na koju stranu treba okrenuti ključ kako bi se nastavilo lakše u životu.

:mrgreen:

Da ne bude zabune, direkcija je kretanje planeta po ekvatoru.

To se uzima kao dopuna Natalu da se vidi kada se i kako određuje preciznije. Tu možeš dodati i Progresiju i, naravno, Solarni horoskop.

Često sam radio samo natal + solar i oduzimao jedan podeljak za Sunce.

Pošto ni sada ne verujem mnogo programima, a ni sajtovima, matematički pristup i efemeride su i dalje najbolje. Problem je što može da se dugo crta, ali se uništava potencijalna greška jer većina sajtova i dalje drže Jugoslaviju kao izbor.

Koristim softver, ali smatram da je elementarno da neko ko se bavi astrologijom zna i ,,peške" tj bez softvera da izačuna pozicije planeta u natalu ( ako se astrologijom ne bavi na nivou razbibrige). Pitam se koliko bi mi vremena danas trebalo da ručno izarđujem natalne karte 4-5 osoba, sa sve prognostikama...
Lično, nisam uočila da je softver koji koristim sklon greškama, bilo da su u pitanju solarne progresije ili natalne pozicije, a da naročito mislim da je dobro koristiti mogućnosti 21. veka, jer ne pišem ti sada pismo i ne ližem markicu da je zalepim, nego pisanije do tebe stiže netom :) To ne znači da nipodaštavam stare vrednosti, nego smo se kao ljudi ubrzali :lol:
Inače, Jugoslavija kao opcija ne postoji u njemu, a ne vidim kako bi to menjalo nečije pozcije u natalu sve i da je tako. Države se raspadaju, ali longitude i latitude se ne menjaju, tako da je apsolutno isto ako koristiš softver koji Sarajevo smešta u Jugoslaviju ili je smešta u Bosnu, nema uticaja na natal-rekoh longitude i latitude su takve kakve jesu.

- - - - - - - - - -

Elem, ako neko nije čitao, a zanimaju ga progresije malo da izučava ili osmotri pristup na sve to...Prepročila bih ,,Progresije" Blaški.

Fun Fact 12 : Univerzum je fantastičan :mrgreen:

Standard-Model.jpg

Fun Fact 13 : Izotop atoma ugljenika 12 broji Šest Neutrona i Šest Protona. Atom ugljenika nosi oznaku broja Šest koji je simbolički vezan za Nauku (Devica). POdsetimo se CERN-a kao i države Švajcarske koja se, takođe, bavila Atomima u nedavnoj prošlosti čija je slika upravo u citiranom delu posta.

2qk5x8k.jpg

Podela je upravo kako funkcioniše Zodijak princip i za ovo se znalo još od Sumera :ok:

Podela nije bukvalno prikazana na slikama jer u zodijaku su 1, 3, 5, 7, 9, 11 muški, a 2, 4, 6, 8, 10, 12 ženski. Šest ''Muških'' znakova je Aktivno, Šest ''Ženskih'' je Reaktivno. Muški znakovi se privlače s Muškim ( + + ), Ženski s Ženskim ( - - )

Mikrokosmos i makrokosmos :klap:

nisam godinama nosila shorceve (sem na plazi) ali juche sam kupila 4, ovde zemlja gori...:neutral:

:vatromet::srecna::srecan:
sjajan komad garderobe, volim letnje, a i zimske :) Pre šortsa, samo su suknje, haljinice, a volim i farke amaan...pa jbt voli sve, mani me :rotf:
Bravo :)

- - - - - - - - - -

I ovde je pakao, a bice jos gore

Ne znam šta je to sa ljudima, uvek toplotu poistovećuju sa paklom :confused:
Za mene je leto raj i nenormalno mu se radujem, uvek iznova i iznova :lol:

Jaao zimi jedva čekam da dođe leto i toplo vreme, reko bolje i +50 nego -5 a onda sad kad je došao ovaj pakao, najradije bih se spakovala u frižider, klime nemam, a nije ni zdrava tako da se topim ovih dana. Možda bi bilo podnošljivo da sam na nekom pusom ostrvu , na ljuljašci zavezanoj za dve palme koje mi prave hlad svojim krošnjama, ni neki koktelčić ne bi bio višak u toj priči :mrgreen:

Jaao zimi jedva čekam da dođe leto i toplo vreme, reko bolje i +50 nego -5 a onda sad kad je došao ovaj pakao, najradije bih se spakovala u frižider, klime nemam, a nije ni zdrava tako da se topim ovih dana. Možda bi bilo podnošljivo da sam na nekom pusom ostrvu , na ljuljašci zavezanoj za dve palme koje mi prave hlad svojim krošnjama, ni neki koktelčić ne bi bio višak u toj priči :mrgreen:
joj kuku ko sebe da čitam
i sama sebi govorim - seti se zime kad si kukala za ovim
što ti je psiha čudna stvar
mada su ekstremne temperature, zato tako razmišljamo
obožavam leto, al ne u Beogradu na usijanom smrdljivom asfaltu koji još više podiže temperaturu

A ko ne bi 2 palme + ljuljaška+ koktelčić ?
s12331.gif
:(

Meni ako može , neki koktelčić sa ananasom da sredite :D
jaaao kako bih zapucala na more iz ovih stopa, no jedno su želje a drugo mogućnosti :sad2:

Ko da sebe slušam...može koktelčić sa ananasom
slika-u-tekstuu-koktel.jpg
...a jedino to i mogu da ti pošaljem...

Uvek sam se pitala kuda oni što žive na moru ,idu kad dođe leto..sretnici:(.

Jaaao diiivno izgledaju, ananas je diivna biljka, fantastičnu aromu ima :mrgreen:
Onima što žive na moru je verovatno zima draža od leta ( osim ako se ne bave ugostiteljstvom). Nama izgleda ostaje samo ada, štrand, palić, neko drugo jezero, ko gde šta nađe od vodenih oaza. A mogli bismo stvarno malo više računa da povedemo o našim jezerima i rekama, to je veliki potencijal, mogli bi da se pretvore u mesta za uživanje da je to sve čistije i obala uređena valjano. Adu volim stvarno samo mi one kamenčuge idu na živce, savršeno bi bilo da je peščana plaža kao na štrndu u NS, ali to je Dunav, ko zna čega sve u toj vodi na šrtandu nema, tako da se tu ne bih baš brčnula :mrgreen:

Poslednja izmena:
meni je danas vrucina tako teshko pala, uz to sam dobila i glavobolju pa sam odbila i reku i bazen, rachunajuci da je najbolje da prespavam dan, ali kakvi, posle sat - dva sam odustala i uz nekoliko tushiranja i odlaska na sladoled uspela malo da popravim rest dana i svoje raspolozenje ali me glava josh uvek boli...:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back