ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj omiljeni broj je 5 a zatim 7... devetka i jedinica su ok, ali trojke u toj prichi nema nigde sem izgleda u mom niku, mada je sad 43...:p

- - - - - - - - - -

pre nego shto mi padne na pamet da se okrenem josh i put numerologije begam...:p
:bye:

Taj Ac u Raku će te izborati prije vremena, na njega zaboravih:D Nego eno u Americi 3 tinejdžer sa Mo u Jarcu(Adam Lanza,Rodger Eliot,i sad ovaj Dylan Roff)napravili masakr,i to sva 3 imaju Mo tu oko 7 stepena Jarca(ko hico:D) na zvjezdanoj maglini Faciesu, najagresivnijim objektom na nebu.Helena samo se nadam da ti Mo nije na 7 stepenu Jarca :D

Helena,pogledaj Johny Depa,on je Blizanac sa Mo u Jarcu,čovjek vjeciti tinejdžer:D

Bas gledam, dosta tih bejbi fejsova koji su ' sto stariji to bolji' ima Mo u Jarcu .Bred Pit, Džordž KLuni, Džerard Batler, Met Dejmon. Da ne ulazim sad u to dal su meni lepi ili ne, samo je činjenica da recimo Klunija i Batlera niko nije ni zagledao dok nisu ušli u četrdesete :lol:

Joj ja ne znam, prvo mi je bio grozan,kao pa šta nije u redu s tim ženam... onda počeo da mi se onako malo i sviđa, te ima lepe oči, te ovo te ono,ko zna šta će do kraja da bude :lol:
Slaba sam tamo na Škote, Irce :(

Fun Fact 2 : Srbi su najtipičniji Jarac na celoj planeti Zemlji sa Saturnom u Vagi (genetski horoskop za neupućene)

- Prvi Vođa države je ''Prvovenčani''
- Srpski Inat, pobediti ''iz inata''
- Zimnica (Kisela)
- Izuzetna trpeljivost
- Radnički protesti
- Siromaštvo
- Bogata istorija
- Patnja i bol
- Repertoar psovki na kojima bi pozavidela i Norveška

Joj ja ne znam, prvo mi je bio grozan,kao pa šta nije u redu s tim ženam... onda počeo da mi se onako malo i sviđa, te ima lepe oči, te ovo te ono,ko zna šta će do kraja da bude :lol:
Slaba sam tamo na Škote, Irce :(

I ja
A ima te Škorpionske oči
Inače je kad je snimao u Srbiji otkinuo na naše ribe, al i na hranu,pa su ga sa splava nosili na ispiranje želudca
Kluni mi je previše sladunjav, a Met Dejmona ne bih ni usranom motkom,mada je odličan glumac

Poslednja izmena:
Fun Fact 4 : Stranci otkidaju na srpkinje zbog egzaltacije Saturna u Vagi koji Srbija (Jarac) ima. Zbog toga će reći da su srpkinje najlepše, što nije daleko od istine. :) Ovo je posebno ispoljeno u Beogradu u samom centru grada (Škorpija, grad gde se venčavaju dve Reke)

Fun Fact 5 :Kada posmatramo slovenske narode, gledamo Veneru. Kada posmatramo Srbiju, gledamo Maline. Crveno, rozikasto voće sitnog zrnevlja (Venera i Merkur konjukcija). Takođe možemo da posmatramo i Papriku koja se usitni (Merkur) te se napravi Ajvar. Takođe možemo da posmatramo i tradicionalno (Saturn) jelo (Venera) poznatije kao Sarma koje se pravi od usitnjenog mesa i pirinča (Venera i Merkur), odnosno kiselog (Saturn) kupusa (Venera). Sarma se dugo pravi jer je Saturn opozicioniran Ovnu u Srbiji koji simboliše bilo šta što se pravi. To je dokaz da je Srbija u podznaku Bika, te ljudi obožavaju da dođu u srbiju i da kažu kako su se ''najeli k'o nikad u životu''.

:heart:

Fun Fact 6 : Najstariji mit o Vampirima i glavi i odgovorni krivac za pomavu za Vampirima u Evropi su upravo Srbi, preciznije Petar Blagojević. Austrijski spisi su ga preveli kao ''Peter Plogojowitz'' u magazinu Wienerisches Diarium koji je opisivao način ubijanja vampira u srpskom folkloru.

Fun Fact 7 : Kod znaka Blizanaca ljudi često zaborave da jedan od Blizanaca Priča (Tabloid, sveske, papiri, olovke, forum) dok drugi predstavlja mentalni tornado. Zbog toga se Blizanac veoma brzo dosađuje te je stalno u potrebi za novim saznanjima i mentalnom stimulacijom što ljudi olako shvate kao vid površnosti.

Bas gledam, dosta tih bejbi fejsova koji su ' sto stariji to bolji' ima Mo u Jarcu .Bred Pit, Džordž KLuni, Džerard Batler, Met Dejmon. Da ne ulazim sad u to dal su meni lepi ili ne, samo je činjenica da recimo Klunija i Batlera niko nije ni zagledao dok nisu ušli u četrdesete :lol:

Pa Mjesec simbolizira "stanje" i oblik naseg Lica,pa kada je u Jarcu,onda je logicno da u Saturnovom znaku,to lice kroz "vrijeme" postaje kvalitetnije,znas za takozvani SAturnov "obrt",da je sa njim sve naopako,da kako Sunce vremenom jaca u njegovoim znaku,tako i Saturn,i ono na sta on utice u karti,postaje lakse,ljepse,bolje,jace,snaznije(sto bi rekao jedan vrli astrolog,transformacija Olova,u cisto alhemijski zlato :D),pa jos kada uzmes u obzir egzaltirani Mars u JArcu,onda taj Mjesec,poserbno kod muskaraca,daje macho tipove.

Butler nije ruzan,ali je nekakav pomalo sirov,kao da se radi o nekom nasem covjeku sa ovih prostora,nekom rudaru,nestop poput Russela Crowa,da kazem i da veliki Arnold ima Mo u Jarcu :D,ali on ga je bas iskoristio visestruko na polju karijere,kao glumac,politicar,guverner,mozda se nekad kandiduje i za predsjednika Usa itd :D

Jes li ti znala da se zimnica pravi sasmo u Srbiji, :D,da u drugim bivsim Jugoslovenskim zemljama to drugi narodi nemaju obicaj :D,da su Srbi osvajacki narod,da su drzali 1/4 covjecanstva,onako poput Britanaca(kontrola,dominacija,hladnoca,ciniuam,tradiocija,vizer taxije od prije 50 godina,da bi gradjani osjetili neku vrstu sigurnosti(SAturn),ili poput Radoholika,vrijednih Njemaca,takodjer osvajacki nastrijenih (egzaltirani Mars itd)

Poslednja izmena od moderatora:
A druge reprezentacije,u nekim drugim sportovima,ili u nekim drugim uzrastima,nisu nikada Prvaci svijeta,samo je to Srbija? :D

Postujem sve,ali daj to malo sire posmatraj,sta ti je sa Jupiterom u karti :D

http://www.naslovi.net/tema/745975
Dosli ste u rang,jakih reprezentacija poput ANdore,Farskih ostrva itd ,koje imau cak 3 boda u kvalifikacijama,a vi samo 1 (bruka i sramota),pa protiv vas protivnici vec unaprijed upisuju bodeve,ako se desi da kome otkinete sta,to je prvoklasna senzacija :D
Kad se sjetim Njemacke 2006 i utakmice sa Argentinom(1-6),pa poraz kod kuce od one iste Estonije koju je Bosna npr deklasirala sa 8-0 nekoliko mjeseci ranije.Cuj pobjedjuju iz inata :D

Ima i toga,naravno,ali pobjedjuju svi,niko ne voli da gubi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back