- Poruka
- 113.608
Predivan dan danas![]()
Ludnica![]()
Ajd i meni da bude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predivan dan danas![]()
Ludnica![]()

evo jedne lepe i muzikalne Vageslusacemo ga 21.6. u 21h u Studentskom parku , na travi
![]()

Helena,pogledaj Johny Depa,on je Blizanac sa Mo u Jarcu,čovjek vjeciti tinejdžer![]()

Bas gledam, dosta tih bejbi fejsova koji su ' sto stariji to bolji' ima Mo u Jarcu .Bred Pit, Džordž KLuni, Džerard Batler, Met Dejmon. Da ne ulazim sad u to dal su meni lepi ili ne, samo je činjenica da recimo Klunija i Batlera niko nije ni zagledao dok nisu ušli u četrdesete![]()

Joj ja ne znam, prvo mi je bio grozan,kao pa šta nije u redu s tim ženam... onda počeo da mi se onako malo i sviđa, te ima lepe oči, te ovo te ono,ko zna šta će do kraja da bude
Slaba sam tamo na Škote, Irce![]()
U svakom slučaju, ni malo mi nije lep.
Ovo je posebno ispoljeno u Beogradu u samom centru grada (Škorpija, grad gde se venčavaju dve Reke)
Bas gledam, dosta tih bejbi fejsova koji su ' sto stariji to bolji' ima Mo u Jarcu .Bred Pit, Džordž KLuni, Džerard Batler, Met Dejmon. Da ne ulazim sad u to dal su meni lepi ili ne, samo je činjenica da recimo Klunija i Batlera niko nije ni zagledao dok nisu ušli u četrdesete![]()