HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
evo, i tibi se javlja, naravno tibi i ti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naravno, i ja![]()
![]()

el sa alkohol...bi udavila
znas da ja ne pijem
- - - - - - - - - -
ama, placam ja sve
al...kukavice su to![]()

ja se nadobija garderobe, ihaha....spavala sam samo tri sata ali sam ipak super raspolozena jer sam danas stigla da ofarbam kosu, kupim dvoje mnogo lepih baletanki i podignem auto sa servisa, pri chemu sam za otvaranje lokala zakasnila manje od pola sata...![]()
ja se nadobija garderobe, ihaha....
mada, kad sam otvorila ormane da to sve stavim, shvatila sam da imam stvari onoliko, pa sam dobar deo iznela
ja ne mogu u štiklama da hodam,mislim uspevam nekako al se ne osećam sigurno

spavala sam samo tri sata ali sam ipak super raspolozena jer sam danas stigla da ofarbam kosu, kupim dvoje mnogo lepih baletanki i podignem auto sa servisa, pri chemu sam za otvaranje lokala zakasnila manje od pola sata...![]()
Imam i ja problem sa lagerovanjem garderobeja se nadobija garderobe, ihaha....
mada, kad sam otvorila ormane da to sve stavim, shvatila sam da imam stvari onoliko, pa sam dobar deo iznela
ja ne mogu u štiklama da hodam,mislim uspevam nekako al se ne osećam sigurno
to je kretenski šta mi žemske radimo, ali totalno.
ti si baš ženstvena....ja i nisam, samo sam po potrebi Vamp, a u slobodno vreme hipikNevezano za ćaskanje...Razmišljam o narednoj godini kada retro Mars bude duugooo boravio u Sco. Više na mundanom nivou razmišljam
- - - - - - - - - -
Imam i ja problem sa lagerovanjem garderobeto je kretenski šta mi žemske radimo, ali totalno.
Štikle vooolim![]()

E to je jače od mene....Svake godine teška srca podelim ili iznesem stare i neadekvatne stvari, i opet se napuni...

oraspoložile ste me....
nego nađoh svoje cipele iz 1990.
koje sam nosila besomučno i još uvek ih ponekad nosim - neuništive su!!!!! A to je jedina ''štikla'' u kojoj mogu bezbedno da idem.
Ja gomilam cvike za sunce![]()
lepo je videti te 

E drage žene....oraspoložile ste me....
nego nađoh svoje cipele iz 1990.
koje sam nosila besomučno i još uvek ih ponekad nosim - neuništive su!!!!! A to je jedina ''štikla'' u kojoj mogu bezbedno da idem.
![]()

Rođena, jesam i biću!Ooo wajldićlepo je videti te
..........
imam spisak još nekih lagera...
obuća
knjige
.........
I više ništa. Dosta od mene
- - - - - - - - - -
Wicca šuze![]()

Rođena, jesam i biću!
Nego moja prava strast su: