ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da bi za mene to bio jedan od zanimljivijih susreta, toliko astrologa na jednom mestu nisam imala prilike nikada da vidim, niko ne bi stigao nishta da kaze od mojih pitanja... udavila bih vas...:p

- - - - - - - - - -

i bez obzira shto nije nemachka, moze se reci da su kod nas u gostima, pa ti placash klopu a ja picje, jel moze? :p

hm, da, i to shto kazesh, znachi ostaje samo da se oni dogovore... kamael ce verovatno reci da mu je i od mog natala loshe, kamoli od mene uzivo, a denis ce reci da nema vremena, jer mora do italije...:p

spavala sam samo tri sata ali sam ipak super raspolozena jer sam danas stigla da ofarbam kosu, kupim dvoje mnogo lepih baletanki i podignem auto sa servisa, pri chemu sam za otvaranje lokala zakasnila manje od pola sata...:D

spavala sam samo tri sata ali sam ipak super raspolozena jer sam danas stigla da ofarbam kosu, kupim dvoje mnogo lepih baletanki i podignem auto sa servisa, pri chemu sam za otvaranje lokala zakasnila manje od pola sata...:D
ja se nadobija garderobe, ihaha....
mada, kad sam otvorila ormane da to sve stavim, shvatila sam da imam stvari onoliko, pa sam dobar deo iznela
ja ne mogu u štiklama da hodam,mislim uspevam nekako al se ne osećam sigurno

mada, kad sam otvorila ormane da to sve stavim, shvatila sam da imam stvari onoliko, pa sam dobar deo iznela

:lol:
ljudi se i ovako plashe kad vide kolika sam, zamisli josh da se popnem na shtikle shta bi bilo...:p

Ja koga god pitam, niko nije spavao nocas. Ja legla tek u 5 i ustala u 7 da vijam na opstini papirologiju i odma odatle na posao a puna energije :D

Nevezano za ćaskanje...Razmišljam o narednoj godini kada retro Mars bude duugooo boravio u Sco. Više na mundanom nivou razmišljam ;)

- - - - - - - - - -

Imam i ja problem sa lagerovanjem garderobe :zcepanje: to je kretenski šta mi žemske radimo, ali totalno.
Štikle vooolim :zaljubljena:

Nevezano za ćaskanje...Razmišljam o narednoj godini kada retro Mars bude duugooo boravio u Sco. Više na mundanom nivou razmišljam ;)

- - - - - - - - - -

Imam i ja problem sa lagerovanjem garderobe :zcepanje: to je kretenski šta mi žemske radimo, ali totalno.
Štikle vooolim :zaljubljena:
ti si baš ženstvena....ja i nisam, samo sam po potrebi Vamp, a u slobodno vreme hipik:zcepanje:
A kad bi zavirila u moje ormane - pola je crno a druga polovina je šarenija od arabeski u Alhambri
Strelac me obdario dugim nogama, te i u ravnim dobro izgledaju
Strašno se plašim da ne iskrenem nogu u štiklerajima i slomim je (mada imam Mars - Saturn egzaktni seksti, i Mars Merkur egzaktni polusekstil)
A volim i da se osećam slobodno, da po potrebi potrčim a to mi je u štiklama nemoguće
Do 5 cm nekako ekvilibrišem
A gomilanje garderobe :zcepanje:E to je jače od mene....Svake godine teška srca podelim ili iznesem stare i neadekvatne stvari, i opet se napuni...
nisu mi bitne firme, nego strasti, u mom slučaju pantalone - imam ih neverovatno mnogo
A muž ima cipela više od bilo koje žene koju poznajem, i sve ih drži u kutijama, a aparatura i hemikalije za negu su nepregledni
Zovem ga Imelda Markos:zcepanje:

Poslednja izmena:
Hahahahha svako ima neku strast, mislim i ja imam dosta odeće , nemam gde da je stavim ali u zadnje vreme ne kupujem mnogo zbog krize ali ljudi moji što sam u stanju na šminku da potrošim bogatstvo , eno imam je mnogo nikad je neću potrošiti ali neeema veze , kupujem još ko da imam deset glava pa svaku moram da našminkam :zcepanje:

E drage žene....:)oraspoložile ste me....:)nego nađoh svoje cipele iz 1990.:eek: koje sam nosila besomučno i još uvek ih ponekad nosim - neuništive su!!!!! A to je jedina ''štikla'' u kojoj mogu bezbedno da idem.
20150502001954-1.jpg

Ja gomilam cvike za sunce:heart:

Ooo wajldić :) lepo je videti te :)
..........
imam spisak još nekih lagera...
obuća
knjige
.........
I više ništa. Dosta od mene :lol:

- - - - - - - - - -

E drage žene....:)oraspoložile ste me....:)nego nađoh svoje cipele iz 1990.:eek: koje sam nosila besomučno i još uvek ih ponekad nosim - neuništive su!!!!! A to je jedina ''štikla'' u kojoj mogu bezbedno da idem.
20150502001954-1.jpg

Wicca šuze :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back