ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa bas...barem po meni .....mrzim takve knjige i elegantno ih preskacem

ja sam je u chitanju preskakala, zadrzala sam se samo na par stavki koje su me zanimale...
sad sam uzela paralelni svet od b.d. benedikt, nadam se da je malo bolja...

- - - - - - - - - -

hahahahhahahhahahaa, denise, moracu da ti dam repku za taj post gore...:p

ok, ako mi se ova dopadne nabavicu je...
to sam videla, josh pishe kako je kod nas objavljeno njegovih 32 romana...
e to vala ne znam....
ja imam uvek 5 - 6 knjga koje paralelano čitam, al me nekad uhvati pa ni jednu ne otvaram
a kad navalim, prosto ih gutam :)
Trenutno su u opticaju ''Rečnik snova'' - donela mi drugarica iz Londona, pa pošto je na engleskom sporo ga čitam, Singerov ''Šoše'', i jedna koju još nisam otvorila a čula sam da je dobra -''Knjiga lekova Deliverans Dejn'' od Katrin Hau

gut denise, ja predlazem da ti lepo otvorish temu o karmi, pa nas poduchavash...:p
hahahaha, gde se seti isidore...:lol::p

Mogu vas ja poducavati,ali ne moze to svako spoznati,to se mora dozivjeti,pa nekima to dodje samo kao gubljenje vremena,a toliko su ograniceni da toga nisu ni svjesni ;)

Pa Monika u fizickom smislu vizuelno odskace od Isidore,onoliko koliko ljudi sa licno dozivljenim prakticnim iskustvima odskacu iznad onih koji znanje nemaju prozivljeno,i koji mogu samo da na osonovu citanja nagadjaju da je nesto ovakvo ili onakvo ;) :D

e, super, znachi stize nova tema...:klap:

PA naznaci mi konkretno sta te zanima u vezi Karme,ne mogu sada da krenem ni iz cega da pisem o tome :D.DAli te zanima KArma vezana kroz materijalni ili duhovni "izrazaj" ili te zanima uopsteno,u globalnom smislu? :D?Ili eventualno Karma vezana za astrolosku simboliku :D?

Poslednja izmena:
ma mene sve zivo zanima, ali poshto smo na astrologiji naravno da je najbolje da otvorish neshto shto ima veze sa astroloshkom simbolikom... koje planete, kuce i ostalo prichaju o karmi... kako da prepoznamo jesmo li u karmichkoj vezi i gde placamo nasu loshu karmu...:p

ma mene sve zivo zanima, ali poshto smo na astrologiji naravno da je najbolje da otvorish neshto shto ima veze sa astroloshkom simbolikom... koje planete, kuce i ostalo prichaju o karmi... kako da prepoznamo jesmo li u karmichkoj vezi i gde placamo nasu loshu karmu...:p

JA ti necu citirati,neke od autora,koji su pisali na ovu i na slicne teme,jer je 90% njihovog znanja brdo gluposti,psim par njih cija razmisljanja imaju sigurno veliku tezinu.

Astroloski se KArma veze za SAturna,ali i za sve planete koje dolaze iza njega.KArma kao odredjeni dug koji nosimo za sobom iz proslih inkarnacija,ne mora da bude uopste losa,ona moze da predstavlja samo put,preko kojeg oblikujemo svoj karakter,jacamo svoju psihu,cime sebe pripremamo za materijalni ali i duhovni vrhunac (Mc u astrologiji),pa su ljudi sa jakom Karmom u stvari sudbinski "osudjeni" da kroz citav niz iskustava,dozivljenih na licnom planu,kao vrlo mladi prodju skolu,koja se ziove "zivot",da bi kasnije mogli da odgovore zadatcima koje ce jedino oni biti u mogucnosti da rijese,Znas za onu "preko trnja do zvijezda" ili ti "Per aspera ad astra"

Ko zeli da istinski napreduje u zivotu,mora u jednom dijelu zivota da polaze neke testove,odgovornosti,istrajnosti,mudrosti (to ti je kao na fakultetu,imas ispite koje moras da polozis), jer Veliki ljudi moraju da imaju i veliko znanje,neku vrstu kvaliteta.
PA svi oni koji umisle da su pod uticajem KArme,ne mora da znaci da to i jesu ;)

hm, zanimljivo vidjenje, mislim na taj deo o moranju polaganja testova i ostalog...

Pa ne mozes zavrsiti ni fakultet,ako ne polozis sve predmete na njemu,mozes da ga platis,i da krivotvoris diplomu,ali ces vrlo brzo pasti,kada ljudi sa kojima budes kasnije radila budu shvatioli da pojma nemas u onome za sta se predstavljas.
Citav zivot je takodjer jedan malo duzi fakultet,kontas,SAturn je taj ucutelj,profesor,koji nam daje karmicke lekcije(ispite) koje moramo da savladamo,da bi napredovali u zivotu.Ako hocemo da stagniramo,ne treba nam Saturn,tj ako nismo ambiciozni.Sve je to usko vezano za karmu,tj za inkarativnu predodredjenost pojedinca da ga sudbina pripremi za velike stvari ;)
Za razliku od KArme postiji i DArma,Jupiterova nagrada,koja daje lagan ulazak u zivot,ali je Jupiter u padu na Mcu,i u znaku JArca,i Vrijeme mu ne ide u korist.pogledaj kako Sunce u Jupiterovom znaku pada sve vise i vise,pa sve tamo do 22.12,kada SAturn vraca Suncu snagu(Bozic,zimski solsticij)

Ovo je opsirna tema,moze se pisati o njij danima,a ne satima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back