ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
požaliće Egonica što je poželela muzike....:zcepanje:

- - - - - - - - - -

pa zar si to morao da pročitaš, vidi se iz satelita....:zcepanje:
ja nemam takve predrasude, dapače briga me.....
A ne znam,ja sam ti valjda totalno neiskvaren kao osoba,pa u ljudima vidim samo najbolje :D

Vaga koja mi se svidja i vizuelno,i glasovno :D(kako lijepe oke ima :))

imaju, al nam se definicije smisla za humor izgleda razlikuju. :lol:

a što se tiče ovih vaših ribica, seven sekunds i ostali šit, bljutavo, njanjavo i melanholično... :P
pa moj Mesec u Ribama oće da se unjanjavi, al mogla bi i ja par reči da kažem, al neću....:zcepanje:dakle njanja VS Grand, mrtva trka :zcepanje:
ma sve je O.K. različitost čini ovaj svet podnošljivijim.....

ne znam koji je tranzit meni aktivirao ovaj grand, nije planeta u natalu, 101%... :lol:
Jedna moja drugarica (Bik) kojoj su sticajem okolnosti oba roditelja violinisti koji sviraju isključivo klasičnu muziku, a i ona svirala flautu, samo je jednog dana spoznala da voli grand i od tada to sluša.....i nema frke dok sa mnom ne poželi svoju radost da podeli.....onda moram da joj uzvraćam svojim neslušljivim bendovima, pa ko više izdrži...:mrgreen: našle smo se na Madoni...:zcepanje:

Muzika je za mene pasivna zabava, često dosadna.

Ali o ukusima ne treba mnogo diskutovati dovoljno je samo podeliti.

Meni bi život bio nezamisliv bez muzike...
Mnogo mi je više od zabave, nekad je inspiracija, nekad uteha, nekad samo začin za bjutavost svakodnevice, možda zato jer sam nekad svirala...
Kad nemam muziku, ja pevam

imaju, al nam se definicije smisla za humor izgleda razlikuju. :lol:

a što se tiče ovih vaših ribica, seven sekunds i ostali šit, bljutavo, njanjavo i melanholično... :P

Humor nema definiciju,ali je tacno da ga treba prilagoditi inteliktu slusatelja,jer ma koliko covjek bio pametan,ako u okruzenju nema sebi ravnih,onda nece biti shvacen .

Pa sa Ribicama smo htjeli da se priblizimo tebi,jer znamo da izmedju Riba i Skorpija i ne postoje neke velike razlike,Voda i jedni i drugi,ma koliko Skorpije zeljele sebe da predstave mnogo opasnijim,jacim itd :D

I sta je to dobro od Metalike,ako ne njihove balade:D

Muzika se dijeli na dobru i losu(nemaju veze muszicki zanrovi sa kvalitetom,da je neki automatski bolji od drugog),to ti tvrdi moja egzaltirana Ve u u,i moj Ne na Acu :D

Denise i Jimmy Page i John Paul Jones su Jarčevi, kakva slučajnost;)

PA pravo da ti kazem da i nije slucajnost,znam :D

I njih je "stvorio" JArac,pa mu ovu pjesmu posvecuju

Syd BArret je otac i zacetnik Britanske "psihodelije", u njemu su inspiraciju nasli i Stonesi,i Bowie,i 90% najvecih na planeti,samo ga droga unistila :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back