- Poruka
- 113.357
e sad malo Ribice....Nene je meni sjajna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e Sindi mi je mnogo simpatičnija.....KAda smo vec kod Vode,ev jedna uplakana i tuzna RAcica
Ali dobro pjeva![]()

Jao jeste, al Hagenka mi više ležiMože od Ribica Nina Hagen, ali i Nina Simone![]()
E Denise, moram priznati da volim ovaj duet, posebno Raka Almonda...mada tu pesmu više volim u Cave-ovoj (Vaga) varijanti

pa zar si to morao da pročitaš, vidi se iz satelita....RAzocaro sam se kad sam procitao da je Ped..,i to onaj Openly![]()

A ne znam,ja sam ti valjda totalno neiskvaren kao osoba,pa u ljudima vidim samo najboljepožaliće Egonica što je poželela muzike....
- - - - - - - - - -
pa zar si to morao da pročitaš, vidi se iz satelita....
ja nemam takve predrasude, dapače briga me.....
)Cemu povlacenje,pa bas sam pun sala i posalica,zar ne vidis,ali nemaju Skorpije smisla za humor,sta se moze![]()

pa moj Mesec u Ribama oće da se unjanjavi, al mogla bi i ja par reči da kažem, al neću....imaju, al nam se definicije smisla za humor izgleda razlikuju.
a što se tiče ovih vaših ribica, seven sekunds i ostali šit, bljutavo, njanjavo i melanholično...![]()
dakle njanja VS Grand, mrtva trka 

Jedna moja drugarica (Bik) kojoj su sticajem okolnosti oba roditelja violinisti koji sviraju isključivo klasičnu muziku, a i ona svirala flautu, samo je jednog dana spoznala da voli grand i od tada to sluša.....i nema frke dok sa mnom ne poželi svoju radost da podeli.....onda moram da joj uzvraćam svojim neslušljivim bendovima, pa ko više izdrži...ne znam koji je tranzit meni aktivirao ovaj grand, nije planeta u natalu, 101%...![]()
našle smo se na Madoni...

muzika, svidela se meni ili ne, ne može da bude loša kao takva, naročito ako i diže i razgaljuje dušu....nas dve možemo na stonsima i metaliki da se nađemo.
samo ja još uvek verujem da je ovo samo faza.![]()
Muzika je za mene pasivna zabava, često dosadna.
Ali o ukusima ne treba mnogo diskutovati dovoljno je samo podeliti.
imaju, al nam se definicije smisla za humor izgleda razlikuju.
a što se tiče ovih vaših ribica, seven sekunds i ostali šit, bljutavo, njanjavo i melanholično...![]()
Denise i Jimmy Page i John Paul Jones su Jarčevi, kakva slučajnost![]()