Snow_Queen1
Aktivan član
- Poruka
- 1.167
Silna je ljubavi moć...
U jutra besana jos dođe nezvana, i kao provalnik mi pretura po mislima i pesmama...
Al to je sve što mi može...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zanima me da li 10 februar donosi neshto shto ce celu stvar okrenuti na bolje, ili ostaje isto...
hm, na drugoj strani cu morati da se oduzmem da bih se sabrala...![]()

ja jos oduzimam![]()
nikako da dodjem do sabiranja![]()

odluchila sam da u ovom mesecu odmaram, shto znachi da cu vas chesce posecivati...![]()

)Retro Merkurzanima me da li 10 februar donosi neshto shto ce celu stvar okrenuti na bolje, ili ostaje isto...
hm, na drugoj strani cu morati da se oduzmem da bih se sabrala...![]()

holaaaaaaaaaaa

Sta znaci to retrogradan,neka planeta ide unazad ili sta ?Retro Merkur
- - - - - - - - - -
holaaaaaaaaaaa![]()
Sta znaci to retrogradan,neka planeta ide unazad ili sta ?![]()

Prividno Denise...Ovo pitanje ću shvatiti kao tvoj jarčevski humor protkan sarkazmom![]()
naravno da zna, nego bocka rogićima....Prividno Denise...Ovo pitanje ću shvatiti kao tvoj jarčevski humor protkan sarkazmom![]()

naravno da zna, nego bocka rogićima....![]()

Dobio si odgovorDrago mi je sto je pitanje uopste shvaceno,ma na koji nacin,pa bi volio da dobijem i odgovor na njega,ako ga uopste ima![]()
)) Prividno
naravno da zna, nego bocka rogićima....![]()
Ko je analizirao preko 1000 natalnih karti,osoba cije biografije i nacin zivota se mogu provjeriti,zna da je prica o retrogradnosti planeta za malu djecicu
Nekad bodem Rogicima,nekad bacam Strijelice,povremeno i podznak odradi svoje![]()