ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inače su SVE moje mačke spašene sa ulice...i uvek će tako biti...moj siroti muž se plaši pasa - stalno ga napadaju, pa nikako da ga naterem da uzmemo nekog i to iz azila isključivo...možda bi pristao na nekog prcvoljka a ja ipak više volim da pas liči na PSA

Mačko mila, evo jedan smajli za tebe
attachment.php

shto ga napadaju? osete neshto ? kako se plashi psa qq ... aj necu da te chachkam al nije mi bash jasno...
nije bitno na shta lichi, bitno mi je da ima osecaj ... :D
osete strah - poznato je da napadaju nekog ko ih se plaši...nagon lovca...i onda se stvori začaran krug - oni njega napadnu, on se uplaši, onda oni to osete pa ga još više jure...on se još više plaši i tako u nedogled...mada kad je sa mnom ne napadaju ga uopšte....

osete strah - poznato je da napadaju nekog ko ih se plaši...nagon lovca...i onda se stvori začaran krug - oni njega napadnu, on se uplaši, onda oni to osete pa ga još više jure...on se još više plaši i tako u nedogled...mada kad je sa mnom ne napadaju ga uopšte....

znam to da osete strah..ali ne kapiram ..nisam dozivela ... dozivela sam da me chopor ulichnih jurio , ja samo stala i zakucala se za zid i mirujem...i oni otishli .. tako da mi je jasno..

znam to da osete strah..ali ne kapiram ..nisam dozivela ... dozivela sam da me chopor ulichnih jurio , ja samo stala i zakucala se za zid i mirujem...i oni otishli .. tako da mi je jasno..
upravo tako -nikako ne treba bežati....mene nisu napadali ali sam više puta spasila neku mačku od njih tako što pustim neljudski krik i oni pobegnu
evo mene sa pufnastom debeljkom
img4817-1.jpg

upravo tako -nikako ne treba bežati....mene nisu napadali ali sam više puta spasila neku mačku od njih tako što pustim neljudski krik i oni pobegnu
evo mene sa pufnastom debeljkom
img4817-1.jpg

:D
prvi put te vidim i to pufnasto tufnasto shto mazish :D

- - - - - - - - - -

egonaaaaa rules :lol:
vish kako smo dobre ha? :D

- - - - - - - - - -

da ne kvarim :lol:

Meni je veceras ooooogroman pas bio za petama i bas sam se uplasila, ali sam stala, okrenula se i potjerala ga. Ne volim da cujem tu cinjenicu da psi osjete nas strah...uh... trudim se svjesno da se ne plasim, ali to je jace od mene. A imam psa kog drzimo u kuci....ali me je ponekad i od nje strah. Zivotinja je to, nikad ne znas sta joj moze doci.
Sin je provocira, obozava kad je natjera da rezi....uh...ne mogu to da gledam.
Inace uopste nisam plasljiva po prirodi, naprotiv...ali eto, pasa se plasim, a obozavam ih!
Prema mackama imam neku latentnu antipatiju, priznajem...
:D

Hvala draga, kompliment od žene vredi mnogo:heart:
A i srećan ti rođ. ovih dana, draga moja koleginice Strelice :cmok2: (i da je prošao, opet nek ti je srećan)

Hvala, koleginice Strelice! :heart: Takodje, srećan rodjendan, sve najlepše ti želim! :D Sad baš razmisljam... Nabrajam sve Strelice koje znam i iznenadjena sam činjenicom da su gotovo sve crvenokose! (uključujući i mene) :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back