ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari, ko ce da mu gatam? :D
Prebaceno sa druge teme! Da pogledate....

Upravo ovako! Super slika! Bravo!
krivo mi je sto nisam odradila proces pracenja teme pa sam tek sad vidjela poruku, ali vjerovatno je tako i trebalo da bude. Znaci ne gledam ti u soljicu svakog dana pa da ono sto pricam bude dnevno aktuelno.
Dakle, ono sto ja vidim je da si usresredjen u zivotu na svoju ljubavnu situaciju. Malo sta osim tvoje partnerke te interesuje ili se bar nije ucrtalo u solji, to ces nam ti reci. :) Ipak nisam svemoguca, a i rekoh da je ovo samo igra!
Ona je mnogo jaca od tebe i pokriva tvoju proslost, sadasnjost i buducnost. Sve od nje zavisi. Ona ima veliku zelju u vezi tebe, i ta njena zelja je na nekom visem nivou, ona te nadvisila, ti si mnogo prizemniji od nje...
Ti se sjekiras zbog dnevno aktuelnih problemcica i ne umijes da uzivas u zivotu kao ona, trebao bi da se ugledas na nju.
Ipak ona nosi neku teret koja je splet okolnosti, na koju ona nije uticala, to joj je nametnuto, i ona se dobro nosi sa tim nazovi problemom. Medjutim, i njoj prekipi, pa se osjeca kao da je neko smjestio u tudju kozu, smatra da ona to nije zasluzila.
Ti si u nekom ogromnom kriku da joj stavis do znanja neka svoja stanovista, ali radis to na pogresan nacin...ona je , kazem ti, na visem, duhovnijem nivou....
Jedan podroban razgovor bi mnogo toga rijesio...
Ti vuces iz proslosti neku ljubomoru...ona ti ne daje vise povoda za to, ali ti ne mozes da zaboravis neki dogadjaj....

eto, nalupetah se ja....tako se moje drugarice i ja igramo....ja njima sve znam pa im pricam a one vjeruju.....salim se! hahahahahahahahha
Jesam li bila dobra? Bas me interesuje sta ces reci!
pozzzic :heart: :manikir:

Koliko si kokaina prosvercovao?

ibyyuSo92PhcXC.gif

Zaplena u Kopru, 175 kilograma kokaina.

http://www.delo.si/novice/kronika/zasegli-175-kilogramov-kokaina.html

Kako je Velika Britanija postala kokain kapitalista u svetu? Dzordz Arbuhtnot istrazuje trgovacke rute koje finansiraju islamske teroristicke grupe. Kokain se toliko siroko koristi da je kontaminirana britanska pijaca voda, u skladu sa naucnim testovima.Trag ilegalne droge je u obliku Benzoilekgonin, pronadjen u uzorcima na nekoliko mesta pijace vode od strane inspektorata, uz vec uobicajene anti-epilepticke droge ibuprofen i karbamazepin.

agiiii :zag:
znam da me voli, ko me ne bi voleo :lol:
joj mocart kugle, davno bilo...zao mi shto ne volim slatko vishe ali rado ih se secam ...
znash ono - kad se babo vrati s puta :lol: uvek donosio te savrhene slatkishe :D

agiiii :zag:
znam da me voli, ko me ne bi voleo :lol:
joj mocart kugle, davno bilo...zao mi shto ne volim slatko vishe ali rado ih se secam ...
znash ono - kad se babo vrati s puta :lol: uvek donosio te savrhene slatkishe :D
ja slatkiše i dalje volim ali sam spartanskim nadčovečanskim naporom uspela da ih se odreknem...:histericna:al zato mogu ponovo da stanem u gomilu garderobe....

Poslednja izmena:
ja slatko i dalje volim ali sam spartanskim nadčovečanskim naporom uspela da ih se odreknem...:histericna:al zato mogu ponovo da stanem u gomilu garderobe....

ja sam obozavala , al neshto stalo odjednom... sad samo ako me nateraju da progutam neshto slatko..
volim ljuto :(
gorko :pljus:

nema tog spartanskog nachina koji bi mene na neshto naterao :lol:
osim tugice neke ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back