ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
abigailbritanny02-300x240.jpg

Eto ja nemam cime da se hvalim, sve mi ide govnjivo al drago mi zbog vas
Пф, ја се осећам говњиво и када се мало похвалим па смо на истом.

Некад заборавим како такве ствари неким људима много значе... нови фон, нова кола, нова радња...

Jao kako me pogodi. Slušam Smithse opsesivno već dve nedelje. Iako organski ne podnosim Morriseya...ali kakav bend.

- - - - - - - - - -

Пф, ја се осећам говњиво и када се мало похвалим па смо на истом.

Некад заборавим како такве ствари неким људима много значе... нови фон, нова кола, нова радња...

Haha ma hvali se slobodno, nemoj btre govnjivo da se osećaš zbog toga. Možda će i na mene da pređe malo pozitive.
Tehnički i ja kukam a nemam zašto, nije ko da mi nešo fali ali dođe tako neki period..pa ti ništa ne bude potaman :)

Од тих ствари на мене само утиче сладолед и то само Фриком, мада нису к'о некад што су били. Променили су им чоколаду, сада је преслатка. Чак и за нас са перспективом Вагица :think:

Рецимо, сладоледи типа ''Quatro" ми не пријају због превисоког нивоа шећера, а насупрот томе стоји ''Twice" који када се промеша малчице (да буде течно) добија праву чар. Још када се у то убаци 7days ролат од чоколаде (који је пресладак :mrgreen: ) таман функционише пупа ваљано :mrgreen:

Иначе сам одрастао с подзнацима у Ваги па слатко од белих трешања нестаје у року од - одмах. Занимљиво је то што шећер баш воли да уништава бубреге, некако ми не иде та комбинација астролошки гледано.

Чекам Камаела да се прикључи дискусији о слаткој храни, може и неки рецепт да напише. :ok:

Од тих ствари на мене само утиче сладолед и то само Фриком, мада нису к'о некад што су били. Променили су им чоколаду, сада је преслатка. Чак и за нас са перспективом Вагица :think:

Рецимо, сладоледи типа ''Quatro" ми не пријају због превисоког нивоа шећера, а насупрот томе стоји ''Twice" који када се промеша малчице (да буде течно) добија праву чар. Још када се у то убаци 7days ролат од чоколаде (који је пресладак :mrgreen: ) таман функционише пупа ваљано :mrgreen:

Иначе сам одрастао с подзнацима у Ваги па слатко од белих трешања нестаје у року од - одмах. Занимљиво је то што шећер баш воли да уништава бубреге, некако ми не иде та комбинација астролошки гледано.

Чекам Камаела да се прикључи дискусији о слаткој храни, може и неки рецепт да напише. :ok:

Joj bre ja obožavam onaj Quatro srpski. Uglavnom zbog oraha , obožavam sladoled s ukusom oraha :lol:
Nego voliš li Moritz eis? Oni nisu toliko slatki čini mi se:)

Haha ma hvali se slobodno, nemoj btre govnjivo da se osećaš zbog toga. Možda će i na mene da pređe malo pozitive
Да прикачим контекст... нисам се бааш заиста "хвалио", него реаговах на исказ који можда боде очи неком другом. И то на контрапродуктиван начин. Радим на смиривању тих страсти. :lol: Када се заиста хвалим, то је јер сам нешта урадио, не јер нешта имам. :(

Ево како моја хвала изгледа у праксу:

Од тих ствари на мене само утиче сладолед
Пф, ја оставио те слатке `твари пре 1,5 месеца. И фаст фуд, укључујући лазање. Неки` осам кила отишло само од себе од тада.

Зез, сладолед нисам тек тако оставио, него сам приметио да сладоледи овде смрде на усирене чарапе када се мало отопе... Дачери нека кркају.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back