Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://en.wikipedia.org/wiki/Abigail_and_Brittany_Hensel![]()
7. mart 1990. ASC mora biti u Blizancima, a Mesec i Venera snažnu opoziciju.

samo da vam kazem da egona zna ono shto drugi ne znaju, kaparisala sam auto treceg oktobra i podigla chetvrtog novembra...
i pozzz. svima...![]()

Пф, ја се осећам говњиво и када се мало похвалим па смо на истом.Eto ja nemam cime da se hvalim, sve mi ide govnjivo al drago mi zbog vas
Пф, ја се осећам говњиво и када се мало похвалим па смо на истом.
Некад заборавим како такве ствари неким људима много значе... нови фон, нова кола, нова радња...

Некад заборавим како такве ствари неким људима много значе... нови фон, нова кола, нова радња...

) таман функционише пупа ваљано 

Од тих ствари на мене само утиче сладолед и то само Фриком, мада нису к'о некад што су били. Променили су им чоколаду, сада је преслатка. Чак и за нас са перспективом Вагица
Рецимо, сладоледи типа ''Quatro" ми не пријају због превисоког нивоа шећера, а насупрот томе стоји ''Twice" који када се промеша малчице (да буде течно) добија праву чар. Још када се у то убаци 7days ролат од чоколаде (који је пресладак) таман функционише пупа ваљано
Иначе сам одрастао с подзнацима у Ваги па слатко од белих трешања нестаје у року од - одмах. Занимљиво је то што шећер баш воли да уништава бубреге, некако ми не иде та комбинација астролошки гледано.
Чекам Камаела да се прикључи дискусији о слаткој храни, може и неки рецепт да напише.![]()

ovi tvoji zaglavili ploču na jednoj strofi

Eto ja nemam cime da se hvalim, sve mi ide govnjivo al drago mi zbog vas

to mi je na drugom mestu...ovaj sam pomorandžom ima neki očaravajući krem i komade kore....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJao meni su svi Strauss perfektni. A favorit mi je čizkejk

nek ti je sa srećomsamo da vam kazem da egona zna ono shto drugi ne znaju, kaparisala sam auto treceg oktobra i podigla chetvrtog novembra...
i pozzz. svima...![]()

Да прикачим контекст... нисам се бааш заиста "хвалио", него реаговах на исказ који можда боде очи неком другом. И то на контрапродуктиван начин. Радим на смиривању тих страсти.Haha ma hvali se slobodno, nemoj btre govnjivo da se osećaš zbog toga. Možda će i na mene da pređe malo pozitive
Када се заиста хвалим, то је јер сам нешта урадио, не јер нешта имам. 
Пф, ја оставио те слатке `твари пре 1,5 месеца. И фаст фуд, укључујући лазање. Неки` осам кила отишло само од себе од тада.Од тих ствари на мене само утиче сладолед