Truman
Elita
- Poruka
- 24.257
o tome da li postoji slobodna volja, ja tvrdim da ne postoji i volim da razglabam o tome jer mi je ta tema jako zanimljiva. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ono što vidim kod mnogih ljudi je niska svest i nedostatak IKAKVOG potencijala da unaprede sebe...možda grešim.
Takodje, puno ih je koji nisu ni svjesni sebe i zivota koji zive a horoskop uzimaju zdravo za gotovo.
.
Tačno, a zašto nisu svesni?![]()
o tome da li postoji slobodna volja, ja tvrdim da ne postoji i volim da razglabam o tome jer mi je ta tema jako zanimljiva.![]()

o tome da li postoji slobodna volja, ja tvrdim da ne postoji i volim da razglabam o tome jer mi je ta tema jako zanimljiva.![]()
Nikad od tebe egzistencijalista
Ja se uvek zalažem za slobodnu volju. Iskreno pozivanje na nedostatak iste mi je oduvek zvučalo kao lenjost i potreba da se odgovornost skine sa sebe.
Možemo da razglabamo o tome![]()
Trumane nemoj da budeš maneken pesimizmaRazmišljam nešto...u ovakvoj zemlji ni dobar horoskop ne pomaže.![]()

živni malo.Slobodna volja postoji.Ne koristimo jer trazi preuzimanje odgovornosti.........

Uglavnom ljudi žive po inerciji, ne svi, ne uvek, determinisani jesmo nekim stvarima, ali sve granice se uvek mogu pomeriti![]()
To su mediokriteti koji ne ulaze u sferu mojih interesovanja, razmisljanja, analize. Ako ti mislis da znas, reci mi.
imam utisak da raspravljate sta je starije : kokos ili jaje?...po meni svi ste u pravu i niste...

to je pravi rezon.Rad na sebi je zadatak kojeg cemo se latiti ili ne.....
Neko ce se roditi i umreti kao ameba a mogao je da evoluira bar do zabe.
Svako ima svoju istinu.
To je istina.
I to je izbor.
Nemam averziju prema ljudima koji razmišljaju drugačije od onoga kako ja razmišljam.
Istina je da smo svi u pravu, tako jeto je pravi rezon.
Nisam nešto ni doživela kao raspravu, već razmenu mišljenja![]()
Ја не смем да почнем да филозофирам, иначе нећу стати. 

А мени је то фантастично с обзиром да се враћа онај појам безбрижности какав постоји само током детињства. Због тога је потребно одстранити тај дефетизам који се појављује као примарна реакција на сазнање. Истина да пишем из перспективе Стрелца, но како год да погледаш људске модификације природних (материјалних) добара оне су увек независно стациониране у складу свог постојања, било да је то шоља напуњена кафом или тацна, односно сто испред човека. Кажем ''сто'', али тај сто су правили људи са својим наталним картама, и тај сто има своју наталну карту почевши од оног дана када је почео да се користи за своју намену. На том столу ће сутра да учи нови људски лист, ново биће које ће живети са својим страховима и надањима у боље сутра. За нас се не бринем, за њих се и те како бринем.