ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
МВАХАХА.

Маки је мени био мачор, леп, жуто-беле боје и неко га чекићем по глави. До дана данашњег не сазнах ко је то, али када сазнам тачно - биће свашта. :mrgreen:

Али Сакија ти нећу опростити :lol: смејем се као ретард пола сата.

Јупитер доноси све дупло, па и болести. Али само када је лоше аспектован.

Нема планете која не доноси нешто лоше. Америка Рак знак, подзнак Стрелац, па свима изиграва мајку жандармерију. Још имају изузетно гојазне људе - Јупитер - + уђи на ''посед'' (рак) да те укокам (ватра, Стрелац).

Постоје баш градови у којима не може да се ни изађе без неке заштите.

Posto je Saturn bio retrogradan, da li je on boravio u Skorpiji sada duze nego sto obicno boravi u jednom znaku?

koliko sam ja pratio on svake godine ide retrogarno 2-3 meseca, ali pošto je jako spora planeta to potraje
Retrogradni Saturn pokreće nemire, destrukciju, blokade, nasilje, mržnju, povlačenja, ruši dosadaše sisteme, vraća vreme unazad, vraća zavist, ruši ambiciju i donosi ozbiljne gubitke na berzi.

Saturn u jednom znaku boravi 2,5 godine, a njegova sušta suprotnost Jupiter u jednom znaku bude godinu dana :)
Saturn mrzimo svi sem Egone, a Jupiter volimo svi :lol:

Meni je taj ''divni'' Jupiter prelazio preko natalnog u 5. kući, ako se ne varam, 2009. pa sam imao velika očekivanja - al jadac! :D Od tada se ne uzdam ni u jednu planetu niti aspekt...

kad ugreje :hahaha:

10570551_762076023843293_7452747874670962591_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back