ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mišo daj neke fotke, uvek imaš nešto novo........
..................
Samo Komriju da kažem, neka se ne žali, lakše mu je nego Šešelju trenutno i njemu je Sa u Sco :manikir:

- - - - - - - - - -

E, svi ste tu :)
Skoro svi...
Nego, da pitam da li je neko od vas gledao Salem? Kako su bomabastično najavili serijal, a ono puritanska glupost...

Mišo daj neke fotke, uvek imaš nešto novo........
..................
Samo Komriju da kažem, neka se ne žali, lakše mu je nego Šešelju trenutno i njemu je Sa u Sco :manikir:

- - - - - - - - - -

E, svi ste tu :)
Skoro svi...
Nego, da pitam da li je neko od vas gledao Salem? Kako su bomabastično najavili serijal, a ono puritanska glupost...
Nisam, ali zato toplo preporučijem ''American horror story''- tri nezavisna serijala, Ukleta kuća, Azil za umobolne i Koven- ja sam oduševljena.....

Eh, moj prvi avatar...
Navukao je gnev forumaških masa :lol: sve pljuštali neki pp-ovi ,,ijao promeni to..., žasu i tako...":lol: Ustvari baš je bio cool, neka rasčupana cica sa crvenim ružem i razmazanom maskarom :zcepanje:
Zatim, je bilo još par komada, šta znam,svi su mi bili dragi i lepi, ah šta reći :lol:

Eh, moj prvi avatar...
Navukao je gnev forumaških masa :lol: sve pljuštali neki pp-ovi ,,ijao promeni to..., žasu i tako...":lol: Ustvari baš je bio cool, neka rasčupana cica sa crvenim ružem i razmazanom maskarom :zcepanje:
Zatim, je bilo još par komada, šta znam,svi su mi bili dragi i lepi, ah šta reći :lol:
A meni se baš taj svideo....sa crvenom kosom...

- - - - - - - - - -

nekad i mirno ne valja...:mrgreen: ljudska priroda.... da nikad nije zadovoljna...cuda cini
Ako sad ne dođe Trol, biće presedan....ili spava....:zcepanje:

.
..................
- - - - - - - - - -
.

e pa od danas vise ne ide u nazad, i do kraja godine ode u Strelca :heart:
Sekiju nije u prvom kvadrantu pa nam nije isto :mrgreen:

gledam decembar kod mene picvajz u petom polju Mesecu i Neptunu drustvo dolaze da prave Venera, Neptun i Merkur, jos kad im Sunce da tempa svako ce imat par :zurka:

Poslednja izmena:
Шта, саки иде у стрелца?

На јупија, да квадрира макија, и опонира мокију.

Биће олуја. Можда ћу жалити за годинама када сам тог сакија представљао. Био сам оличење горичне и беде, ал` нису ме бринули саки и чекић јер су били у сваки у по једној руци.

saturn%20and%20hammer1.png

Значи, припремити се за мочварну смрдљиву олују. :)

profilepic238608_4.gif.png

Poslednja izmena:
Ахахахахах а и ти би Сатурн нуклеарном :mrgreen:

А како би људи живели онда, у епруветама :D

Него подзнак Водолија сад, па куд загрмело нек' (апостроф?!) загрми :mrgreen: А како тепаш Месецу ако није проблем знати? :mrgreen: Је л' да га зовемо Меца или Мућак :lol:

И Месец у Близанцима сада ми баш прија. :cool: мало смеха за промену.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back