Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Значи, треба да смислим друге називе. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

смејем се као ретард пола сата.Stvarno je dosta boravio u Skorpiji, daleko nam od lijepe kuce. Samo steta sto moze da djeluje i po godinu, godinu i po na znak u kom je boravio.
Svakako mu uticaj sve vise slabi...i to je dobro.

Posto je Saturn bio retrogradan, da li je on boravio u Skorpiji sada duze nego sto obicno boravi u jednom znaku?
Saturn u jednom znaku boravi 2,5 godine, a njegova sušta suprotnost Jupiter u jednom znaku bude godinu dana
Saturn mrzimo svi sem Egone, a Jupiter volimo svi![]()

Trebalo bi da je dobar u smislu položaja, 4 polje, u ribama al njeh. Raskošno se samo debljam, niš drugo nije obilatoDobro veče
Mogu li ovde da svrate i oni koji se ništa ne razumeju u astrologiju?

Ja sam negde ravnodusna prema svom JupiteruTrebalo bi da je dobar u smislu položaja, 4 polje, u ribama al njeh. Raskošno se samo debljam, niš drugo nije obilato
Ja sam negde ravnodusna prema svom JupiteruTrebalo bi da je dobar u smislu položaja, 4 polje, u ribama al njeh. Raskošno se samo debljam, niš drugo nije obilato

vidiš da Truman i ja pišemo![]()
Totalni sam laik za astrologiju, a nešto mi kaže da će kod tebe biti para.![]()
A nagurali mi se Mars i Neptun, oba retrogradna u 2 polju. Umem da uštekam ali ne lepe se pare za menehaha, prozivka, al opravdana! Inače, baš bih voleo da se razumem u astrologiju, ali jednostavno nemam živce da je učim..
pa mislim, ali ona nije shvatilaMisliš noseća![]()